Com mantenir-se en l’estat de benestar?

Com mantenir-se en l’estat de benestar?

La pregunta d’avui és com mantenir-se en aquest estat de vibració de l’energia amorosa, en la nostra quotidianitat i això és molt fàcil, perquè tot el que necessitem ja està en nosaltres. Sovint ens distreiem buscant a l’exterior multitud de propostes, de tècniques, de mètodes perquè ens ajudin a trobar aquesta vibració amorosa i en certa forma ens ho faciliten, però el més difícil és que aquesta vibració amorosa s’incorpori a la nostra matèria perquè des del Origen és l’essència de cada cosa creada, de cadascú de nosaltres.

Més en el nostre transitar des de l’Origen fins a aquest moment hem anat amagant aquesta essència per multitud d’energies que hem anat acollint pel camí. És un temps aquest per poder recuperar la nostra energia original i viure des de la nostra essència. Per això hem de ser conscients de les moltes adherències que hem anat recollint i que, ara, és un temps favorable per anar-ne desprenent. Ja no les necessitem. Han estat útils per a nosaltres i per a tota la humanitat per aprendre, per evolucionar, però ara estem en un temps en què ja se’ns facilita reconèixer-nos com allò que som. Aquest desprendre’s d’aquestes adherències, algunes de conscients però d’altres d’inconscients, requereix de la nostra voluntat, d’un desig intern profund de retrobar-nos amb nosaltres mateixos. Aquest desig intern com tota energia a l’Univers que transita i flueix com una ona, també té alts i baixos en nosaltres, però el que no podem obviar són les moltes experiències que l’Univers ens ofereix, com a oportunitats perquè realment confiem en aquesta realitat. La realitat del Gran Paradís que és present, també en aquest temps i en aquesta terra i que depèn de la decisió de cadascú, de viure ja en Ell.

És doncs un temps fantàstic, un temps que ens ha d’omplir d’alegria, però hem de viure amb confiança. L’Univers té el profund coneixement de cadascun de nosaltres i del nostre Origen i confia plenament en nosaltres. Per això estem, aquí i ara, manifestats en aquesta terra, en aquest cos, en aquest cos singular perquè pugui aportar tot allò que cal per facilitar aquesta nova realitat.

Si l’Univers confia en nosaltres, com és possible que nosaltres no confiem en nosaltres mateixos? És degut doncs a aquestes adherències, però aquestes adherències són fàcils d’alliberar simplement amb la voluntat de situar-nos a l’energia amorosa i col·locant les nostres mans al nostre cos podem alliberar multitud d’adherències. Simplement hem de posar l’atenció al nostre cos, al nostre cos físic. Si l’estat natural de tot allò creat és el del benestar, posem atenció a tot allò que ens priva d’aquest benestar. Sentim-ho en el nostre cos físic i amb l’ajuda de les nostres mans i de l’energia, que aquesta sempre visqui al nostre cor, alliberem-nos de tot allò que ens priva d’aquest benestar. Si hem tingut el poder d’atreure totes aquestes adherències, aquestes energies que amaguen la nostra essència, també tenim el poder d’alliberar-nos-en. Simplement decidir i amb una actitud de confiança plena, accionar des de nosaltres mateixos envers nosaltres mateixos.

També als nostres cossos energètics hi ha hagut la intromissió d’energies que ens inharmonitzen. També podem accionar al nostre cos energètic, als nostres cossos energètics que s’expandeixen fins al confí de l’Univers, amb un simple moviment, acariciant el cos energètic, abraçant-lo, palpant i sentint el batec. En aquest autoreconeixement anem expandint la nostra essència i expandint la nostra essència confiem més en nosaltres mateixos i des de la confiança, manifestar-nos en la nostra quotidianitat, sigui en qualsevol ambient, davant de qualsevol Ser, sense cap por per mostrar la nostra Llum. No hi ha Llum més intensa que la que neix de l’interior, aquesta és la veritable Llum, perquè com hem comentat altres vegades és gràcies a l’Amor en moviment en nosaltres. Si la Llum és doncs l’Amor en moviment en nosaltres, situem-nos en iniciar el dia en aquesta energia amorosa i amb atenció plena mantinguem-nos-hi a la nostra feina, a la nostra família, a l’entorn on ens movem, no hi ha millor servei que mostrar aquesta energia amorosa i tots estem de servei. Aquesta mateixa energia ens sosté en qualsevol experiència, al llarg de tot el dia i també a la nit, en què continua el nostre servei.

Tots hem pogut experimentar la nostra vida aquesta existència d’ara, des d’aquesta energia amorosa o altres energies. Hem pogut comprovar al nostre cos físic i al nostre cos energètic quan estem desafinats i el que suposa per a nosaltres. Aleshores aprenguem a afinar-nos des del sentir d’aquesta energia amorosa sempre present. Font infinita i que es dóna gratuïtament a tothom. Sentim-nos ara submergits en ella. Sentim la nostra respiració molt més expandida i relaxada, permetem que arribi a tots els racons de dins i fora de nosaltres, dissolent els nostres contorns humans per fusionar-se en un sol cos.

Pregunta: Ja que des d’aquest final de Setembre i sobretot l’inici d’Octubre coincidint amb l’inici del tardor que s’està remarcant cada cop més aquesta elevació energètica i encarant-se de cara aquest camí ascendent aquest retorn cap a l’origen o cap a la Font i per proximitat de dates i una cosa o l’altra si se’ns pots compartir o informar o dir alguna cosa referent a l’eclipsa del marts 25 a veure quina relació hi ha amb tota l’energia que s’està incrementat i respecta aquesta data.

Resposta: Sempre hem d’estar atents a l’energia perquè l’energia és diferent de cada instant, més quan a més es donen aquests moviments al cel, és com un toc d’atenció perquè encara prestem més atenció a l’energia, a l’energia d’aquest moment.

Quan hi ha aquests moviments al cel és com que avancem de cop cap a una nova pàgina, feia un nou capítol, cap a un nou fotograma. Ja no hi ha marxa enrere, llavors es pren aquest moment com un punt de referència, és doncs aquest moment de l’eclipsi important per sentir l’energia i cadascú segons el seu sentir permetre que aquesta energia ens penetri o simplement ens emboliqui, perquè és una energia que facilitarà una transformació. Més tots som lliures per decidir si fer-la o no, és important aquest sentir de l’energia i decidir de forma conscient si permetem aquesta transformació. Aquesta energia ens pot penetrar, sinó ho permetem simplement ens envoltarà. Tot i que és una mateixa energia tots la rebem de manera diferent i única. En tot moment estem parlant d’unitat i de singularitat o d’individualitat perquè tot es dóna al mateix instant. Sense necessitat de dissoldre la Unitat ens podem sentir individualitat o singularitat i també des de la singularitat o la individualitat podem sentir la Unitat. És un temps en què tot es possibilita i cal expandir la nostra ment per incorporar aquesta possibilitat.

Pregunta: Gràcies.

Pregunta: M’agradaria demanar sobre el tema que heu parlat de les adherències si ens podríeu posar algun exemple pràctic o exemples més d’un, si ho considereu oportú de com, potser ja ho heu explicat, però com a exemple pràctic i fàcil perquè en el nostre dia a dia puguem executar aquest despreniment d’adherències, si poguéssiu posar alguns exemples ho agrairia.

Resposta: Per algunes experiències viscudes i també degut a la facilitat amb què la nostra ment ens presenta escenaris podríem pensar que potser al llarg de tot el nostre recorregut hem estat ferits multitud de vegades, més en el transitar per l’Univers el que es produeix són adherències. Quan parlem de la paraula ferir implica una cosa punxant que obre com un camí i això no és exactament el que passa a l’Univers. A l’Univers simplement el que passa és que s’adhereixen, s’uneixen al nostre cos físic o energètic, però sense arribar a ferir o obrir camins, llavors és molt més fàcil netejar-se i desfer-se d’aquestes adherències si les visualitzem així, perquè al netejar-les o separar-les no deixen cap empremta. Per això la nostra essència està impecable des de l’Origen. Som Amor, Amor incondicional i aquesta energia és l’energia més poderosa, també és la més difícil d’assolir i mantenir-se, però és a aquest origen on ens encaminem, per la qual cosa si parlem de forma figurada arribés un moment en què simplement serem un cor immens, pel significat que té el cor per a nosaltres.

Anem a allò concret, si en el nostre cos físic sentim algun malestar parem atenció a aquest mal estar, deixem tot allò que estiguem fent i dediquem-nos temps per sentir, per descriure’l, per percebre’l fins i tot si podem amb tots els nostres sentits, identifiquem-ho amb una olor, un color, un sabor i així des d’aquesta atenció ens podrem respondre si forma part de la nostra essència o no. Si no forma part de la nostra essència, connectats amb la nostra essència, s’allibera per si mateix no hi ha cap atracció que el mantingui. Si sentim el malestar fora de nosaltres al nostre entorn, també prenem-nos un temps per sentir-ho, descrivim-ho també tant com puguem i també passarà el mateix. Si estem en la nostra essència, en la nostra energia amorosa que omple el nostre cos energètic també es desprendrà per si sol, no hi haurà energia que pugui atreure’l. Si no parem atenció a aquests petits senyals, a aquests petits malestars, aleshores es van adherint més energies semblants a les que s’han unit a nosaltres. Així el malestar al nostre cos físic es va distribuint per tot el cos o concentrant-se en un lloc concret i el mateix passa amb el cos energètic entrant en un moviment inharmònic que no ens facilita el benestar, un benestar que està molt lluny del que podem entendre com a plaer. Un benestar que arriba a la nostra essència, un benestar de l’ànima i del Ser, sovint tant els plaers de la vida com les desgràcies, ens allunyen d’aquest benestar, ens confonen. El temps de la confusió està arribant al final. Estem en un temps per prendre decisions, per decidir, per sortir de la confusió, per això és bo preguntar.

Pregunta: Gràcies.

Deixarem un temps de silenci per sentir-nos, per recuperar aquest benestar, per si així ho sentim utilitzar les nostres mans, la nostra respiració, perquè tot el que necessitem per recuperar-lo ja està en nosaltres. Aprofitem aquesta energia que ens sosté com a Unitat i així es facilita mantenir-nos en aquesta energia en el temps.

amb Amor i Llum-21-10-2022

Quant a l'autor

Qualitat de vida administrator

Deixeu una resposta