SERVEIS

No et sentis sol, sempre hi ha algú que et recolza

Us oferim un ventall de serveis que permet abraçar des de la consulta individual fins a la familiar ja sigui en el Consultori o en el propi domicili, per detectar els orígens dels desequilibris, proposant reorientacions d’hàbits personals, canvi de prioritats segons objectius i mitjans disponibles, ensenyant remeis naturals quan calgui, per recuperar el benestar natural. Al mateix temps, organitzem i programem activitats diverses per compartir coneixements que ens enriqueixen a tots.

Consulta individual o familiar

Una canalització consisteix en compartir un temps de meditació i reflexió amb tu, per facilitar-te la transmissió d’informació, des d’altres plans de l’Univers, que t'ajudi a acceptar i comprendre les experiències que estàs vivint. Des d'aquesta nova visió, és més senzill trobar la força per portar a terme, si és el cas, els canvis necessaris a la teva vida. El sistema pregunta-resposta sobre diverses qüestions que es plantegin, ajuda a ampliar la informació. Les canalitzacions son individuals. Poden ser presencials i a distància, gràcies a les diverses apps virtuals. Concertem una cita prèvia, quan tu vulguis!


La Kinesiologia és una eina dels nous temps. Treballa conjuntament amb tu per retornar-te la postura relaxada que no et generi estrès. La sessió es desenvolupa d’acord amb les teves necessitats d'ara. Estableix un diàleg amb el teu inconscient, en forma d’estímuls físics, verbals i mentals, que tenen una resposta binaria: si o no. En la mateixa sessió després de descobrir la causa o causes de l'estrès portem a terme les correccions necessàries per retornar a la postura natural del teu cos facilitant el seu bon funcionament.


Atendre l’exposició del problema o problemes que hom plantegi, analitzant l’origen o orígens del mateix, reflexionant sobre les derivades que comporta i proposant possibles vies per resoldre’ls des de l’arrel. Sempre en un sentit holístic i, el més important de tot, amb el compromís i la participació activa del consultant. Aquesta activitat està recolzada amb pràctiques energètiques per recuperar el benestar, encara que sigui temporalment, a l’espera de desactivar el factor o factors que estan provocant el desequilibri i així optar a una solució definitiva.


En funció de les conclusions a què s’arribi en la consulta, orientem sobre quins son els millors remeis naturals, sovint avalats, ampliats o complementats per la ciència actual i que, en la nostra herència cultural, han set de gran aplicació. A partir d’aquí expliquem com els pot fer cadascú, amb quines finalitats i restriccions a tenir en compte.


Assessorar en la implantació i manteniment d’horts familiars, sempre des d’una òptica ecològica. Des de la planificació inicial (espai disponible, orientació, tipus de sol, vida microbiana, riquesa mineral, tipus d’aigua per regar, sistemes de reg, tipus d’aportacions de matèria orgànica, eines a utilitzar, plantes aromàtiques i/o medicinals… ) fins a l’ajut per resoldre els problemes de gestió en horts ja consolidats (adventícies, plagues per insectes, fongs, bacteris…). A més, aspectes a tenir en compte en el moment de les collites i sobre les múltiples formes de conserva dels excedents, per allargar tot el possible la temporada que permet el nostre clima.

La teràpia energètica a 4 mans ens permet incorporar a la teràpia, l’energia femenina i l’energia masculina al mateix moment. L'impuls que es dóna als principals centres i fluxos energètics els connecta amb el camp d'informació de la persona i trasllada tota aquesta informació al cos físic. Potenciant el bon funcionament dels òrgans, les glàndules i els diferents sistemes, experimentant un major benestar manifestat en una ment més clara, unes emocions més equilibrades i una connexió més propera a la seva essència.

Activitats en grup

Programem meditacions / canalitzacions setmanals en diferents dies i hores perquè s'adaptin al teu horari. Ara, també les adrecem a empreses que vulguin incorporar aquesta pràctica en el seu equip humà. Formar part d'un grup de meditació facilita adquirir l'hàbit de meditar, tan beneficiós per fer un reset en el nostre dia a dia i arribar a un estat relaxat, gràcies a la respiració conscient i la visualització intencionada. Una més ment calmada millora la nostra salut i ens fa més assertius. Prova-ho sense cap compromís, simplement per experimentar si, en moments de pau, realment estàs en Pau.

Volem compartir les meditacions/canalitzacions que ens arriben sobre la Reprogramació del nostre ADN i que faciliten l'entrada a la Era d'Aquari i a la nova vida a la Terra. És un treball, iniciat el setembre del 2020, que fem conjuntament amb un grup de persones, un cop al mes.  Anirem penjant la informació de cada una de les 13 hèlixs, en la mesura que vagi arribant.

Si et ve de gust, et deixem l'enllaç al recull de meditacions/canalitzacions que varem compartir del 16 de març al 16 de maig. No cal seguir un ordre en concret. Sigui quina sigui la que escullis és la més oportuna per a tu i per al moment que vius.  Accés als Audios de les meditacions / canalitzacions.

  • Els hàbits de vida que hem adquirit al llarg dels anys, els tenim com a bons hàbits, però no tots ens beneficien. En els tallers podràs conèixer quins et beneficien i quins hauries de canviar perquè puguin facilitar-te millor qualitat de vida. A vegades canviar un hàbit és ben senzill.
  • Reconèixer les plantes del nostre entorn ens permet saber quan i com utilitzar els seus beneficis. Moltes són comestibles i altres poden solucionar sovint els petits desordres quotidians. El més important és poder reconèixer-les en el seu entorn i a partir d'aquí com cal treballar amb elles.
  • Elaborar els remeis naturals ens connecta amb la saviesa innata de totes les cultures. Cal crear la baula per no perdre'n l'enllaç. Una bona manera de fer-ho és compartir aquest coneixement i passar a l'elaboració dels remeis. És amb la pràctica que adquirim el coneixement.
  • El saüc és un arbust molt present en el nostre entorn. En el taller proposem reconèixer-lo sobre el terreny i conèixer usos i propietats. Com ens pot ajudar a recuperar la salut. Per a què tradicionalment totes les cases de pagès en tenien sempre un a prop. Quines parts aprofitem. Com elaborar: cava, essència, tintura i melmelada.
  • La ratafia és un licor habitual dels aperitius i sobretaules a una gran part de Catalunya, des de fa molts segles. Tradicionalment, i depenent de la recepta aplicada, se li atribueixen múltiples propietats medicinals: aperitives, digestives, per dolors abdominals, etc. Per aquest taller, partint d’una recepta que donarem per escrit, volem que cada participant pugui collir una part de les plantes, per fer la seva pròpia ratafia.
  • Les conserves són les formes naturals de conservació dels aliments, sense desnaturalitzar-los. Aprofitant els fruits del bosc, els excedents de l’hort, les fruites de tardor... Farem conserves de verdures, fruites, plantes medicinals i aromàtiques, mitjançant fermentació, assecatge, maceracions (oli, sal, vinagre, alcohol...), “banys maria”,  sucre, etc.
  • Els fermentats què son? Sabem el què poden fer per la nostra salut i benestar? Coneixem les diferències entre els que comprem envasats i els que ens fem nosaltres? Som conscients del valor que podem donar a les verdures excedents de l’hort? En aquest taller, teòric i pràctic, s’exposaran i es respondran aquestes preguntes i moltes més. Exemples de fermentats amb que es faran les pràctiques: Xucrut, Kimchi, Te Kombucha...
  • Cures depuratives iniciem el taller amb unes reflexions de sortida per saber quines precaucions cal tenir en compte. Tradicionalment quines son les solucions que s’han fet servir per depurar i recuperar la vitalitat. Aspectes pràctics i, també, econòmics.

Sortides a la natura, bany de gongs, xerrades sobre pel·lícules, llibres, experiències... Hi ha molts temes que podem tractar entre tots. Sempre busquem respostes a preguntes que la vida ens posa al davant. Poden ser transcendents o ben banals, però la resposta s'espera. Tots en més o menys mesura tenim la resposta fruit de les nostres experiències. Estem oberts als  suggeriments que ens feu arribar.