SERVEIS

No et sentis sol, sempre hi ha algú que et recolza

Us oferim un ventall de serveis que permet abraçar des de la consulta individual fins a la familiar ja sigui en el Consultori o en el propi domicili, per detectar els orígens dels desequilibris, proposant reorientacions d’hàbits personals, canvi de prioritats segons objectius i mitjans disponibles, ensenyant remeis naturals quan calgui, per recuperar el benestar natural.

Consulta individual o familiar

Una canalització consisteix en compartir un temps de silenci i reflexió amb tu, per facilitar-te la transmissió d’informació, des d’altres plans de l’Univers, que t'ajudi a acceptar i comprendre les experiències que estàs vivint. Des d'aquesta nova visió, és més senzill trobar la força per portar a terme, si és el cas, els canvis necessaris a la teva vida. El sistema pregunta-resposta sobre diverses qüestions que es plantegin, ajuda a ampliar la informació. T'interessa?

Fruit de tot aquest treball meditatiu, hem co-creat tota una col·lecció d'imatges i textos per contribuir en aquesta comprensió. Vols fer-hi una ullada?

Atendre l’exposició del problema o problemes que hom plantegi, analitzant l’origen o orígens del mateix, reflexionant sobre les derivades que comporta i proposant possibles vies per resoldre’ls des de l’arrel. Sempre en un sentit holístic i, el més important de tot, amb el compromís i la participació activa del consultant. Aquesta activitat està recolzada amb pràctiques energètiques per recuperar el benestar, encara que sigui temporalment, a l’espera de desactivar el factor o factors que estan provocant el desequilibri i així optar a una solució definitiva. Quin vols canviar?

En funció de les conclusions a què s’arribi en la consulta, orientem sobre quins son els millors remeis naturals, sovint avalats, ampliats o complementats per la ciència actual i que, en la nostra herència cultural, han set de gran aplicació. A partir d’aquí expliquem com els pot fer cadascú, amb quines finalitats i restriccions a tenir en compte. T'interessen els remeis?

Assessorar en la implantació i manteniment d’horts familiars, sempre des d’una òptica ecològica. Des de la planificació inicial (espai disponible, orientació, tipus de sol, vida microbiana, riquesa mineral, tipus d’aigua per regar, sistemes de reg, tipus d’aportacions de matèria orgànica, eines a utilitzar, plantes aromàtiques i/o medicinals… ) fins a l’ajut per resoldre els problemes de gestió en horts ja consolidats (adventícies, plagues per insectes, fongs, bacteris…). A més, aspectes a tenir en compte en el moment de les collites i sobre les múltiples formes de conserva dels excedents, per allargar tot el possible la temporada que permet el nostre clima. Iniciem l'hort?

La Kinesiologia és una eina dels nous temps. Treballa per retornar a la persona una postura relaxada que no generi estrès. La sessió es desenvolupa d’acord amb les necessitats de la persona, en aquell moment. S’estableix un diàleg amb el seu inconscient, en forma d’estímuls tant físics com verbals i que tenen una resposta binaria: si o no. En la mateixa sessió després de descobrir la causa o causes de l'estrès es fan les correccions necessàries per tornar a la postura natural del cos per facilitar el seu bon funcionament. Tens temps per regalar-te una sessió?

La teràpia energètica a 4 mans ens permet incorporar a la teràpia, l’energia femenina i l’energia masculina al mateix moment, facilitant a la persona retrobar l'equilibri i l'harmonia, en poc temps. El treball es fa sobre els principals centres energètics del cos connectats directament a tots els sistemes i als òrgans. Vine i experimenta-la!

Programem activitats, tallers i xerrades diverses per compartir coneixements que ens enriqueixen a tots.

Activitats en grup

Programem meditacions setmanals en diferents dies i hores perquè s'adaptin al teu horari. Formar part d'un grup de meditació facilita adquirir l'hàbit de meditar, tan beneficiós per fer un reset en el nostre dia a dia i arribar a un estat relaxat, on la ment està en calma i les emocions es dissolen.  Vine a provar-ho, sense cap compromís.

Els hàbits de vida que hem adquirit al llarg dels anys, els tenim com a bons hàbits, però no tots ens beneficien. En els tallers podràs conèixer quins et beneficien i quins hauries de canviar perquè puguin facilitar-te millor qualitat de vida. A vegades canviar un hàbit és ben senzill. Fem-ho!

Aprendre a reconèixer les plantes del nostre entorn ens permet saber quan i com utilitzar els seus beneficis. Moltes són comestibles i altres poden solucionar sovint els petits desordres quotidians. El més important és poder reconèixer-les en el seu entorn i a partir d'aquí com cal treballar amb elles. Passegem plegats?

Recuperar els remeis naturals ens connecta amb la saviesa innata de totes les cultures. Cal crear la baula per no perdre'n l'enllaç. Una bona manera de fer-ho és compartir aquest coneixement i passar a l'elaboració dels remeis. És amb la pràctica que adquirim el coneixement. Ens arremanguem?

Xerrades sobre pel·lícules, llibres, experiències... Hi ha molts temes que podem tractar entre tots. Sempre busquem respostes a preguntes que la vida ens posa al davant. Poden ser transcendents o ben banals, però la resposta s'espera. Tots en més o menys mesura tenim la resposta fruit de les nostres experiències. Vols proposar un tema que t'interessi?

Busques més informació?