NOSALTRES

La pràctica de la comprensió amorosa

La vida m’ha permès albirar una nova forma de comprendre l’existència des d’una perspectiva més universal. Canalitzo informació de diferents fonts de l'Univers i la materialitzo en imatges i textos, per tal que puguin contribuir facilitant el canvi cap a la nova Humanitat.

Em disposo, amb Amor, a compartir tot aquest treball d'acompanyament tant des de la vessant terapèutica, amb la kinesiologia, com l'artesana. Tot això fet des del sentir, força que ens guia, a cadascun, vers el camí de l’equilibri, l’harmonia, el benestar… no és el que tots busquem?

 

Col·laboracions

Fruit de l’estudi i experimentació de molts anys, us ofereixo la meva col·laboració per a tallers i xerrades sobre diversos temes:

  • Les pràctiques de la Dinacharya i Ritucharya des de l’Ayurveda, rutines i hàbits per mantenir una bona salut independentment de l'edat.
  • Hàbits de vida saludables en quant a l’alimentació, la higiene interna i externa, l’habitatge, l’entorn on ens movem, les emocions, l’activitat mental.
  • Remeis naturals, a partir de coneixements ancestrals, complementats amb aportacions científiques fetes els últims temps.
  • Horts familiars ecològics i la seva planificació, gestió, collites, conservació...

T’ofereix el Mètode VEO que va néixer als anys 80 de la mà de Jacobo Grinberg i Noé Esperón, a Mèxic. Té per objectiu donar eines al teu fill/a, i a tu com a pare/mare, perquè us retroalimenteu en positiu i construïu un bon autolideratge. A més, treballa perquè el teu fill/a desenvolupi la Visió Extra Ocular (VEO).

S’estructura en 10 sessions individuals de 90 minuts. És molt recomanable que si portes el teu fill/a al VEO també t’apuntis al curs VEO d’adults, perquè podràs acompanyar-lo amb més èxit i facilitat.

Ara, també, Formació en el Mètode VEO nivell 1 és 100% presencial i es duu a terme de manera intensiva durant 5 dies.

Si vols més informació visita escreix.cat

amb les mans, des del cor, per a la teva salut

L'art que acompanya l'estat de benestar.

Manskor té per objectiu acompanyar la vida i ajudar a les persones a través de sessions que faciliten l’estat de relaxació, l’equilibri intern i extern i un moviment físic, mental, emocional i energètic per alliberar les càrregues acumulades i permetre el procés natural d’autosanació del cos. Terapeuta professional de Jin Shin Jyutsu i experta en Mindfulness, psicologia positiva i gestió emocional.

Si vols més informació visita manskor.cat

 

 

  • Augmentar la comprensió sobre el funcionament de la vida, sempre des d’una perspectiva integral de la persona, per viure amb qualitat de vida, independentment de l’edat.
  • Treballar per expandir la consciència, tant la individual com la col·lectiva, en uns moments cabdals en la història de la Humanitat.
  • Col·laborar a fer créixer l’auto-responsabilitat en la vida de cadascú, des dels múltiples vessants que la componen.
  • Ajudar a descobrir l’auto-suficiència com un valor de llibertat i apoderament personal, sense oblidar el compartir, per empènyer el canvi social que, cada vegada més, hom desitja.
  • Apostar per a la simplicitat, a tots nivells, perquè això permet viure més el moment present i, de retruc, facilitar que altres simplement puguin viure.