Reprogramació de l’ADN

Això és el que sóc, percebo perfectament la connexió entre la meva matèria i la meva energia, i des d’aquesta connexió profunda, nascuda de la connexió amb la Font, em declaro un nou Ser

Així amb els ulls tancats, embolcallats en aquest silenci, experimentem el Buit, aquesta immensitat en nosaltres mateixos, com si estiguéssim al nostre úter còsmic. Estem en un entorn maternal, paternal, familiar, que en algun moment a la nostra experiència recordem, però aquest record és fugisser i perible. Ens podem sentir en aquesta immensitat, sostinguts per l’energia del Buit. Un Buit misteriós on estem sols, però plenament acompanyats. Permetem-nos surar en aquest buit sense cap necessitat de moviment, simplement de deixar-nos.

Amb la reprogramació de les 13 hèlixs, hem estat gestant un nou Ser, un Ser que avui es reconnecta amb nosaltres, formant una unitat, com el yin i el yang, dansant en una melodia harmònica i equilibrada, perquè som Sers tant de la Terra com del Cel.

Amb aquesta reprogramació de totes les nostres hèlixs, hem activat aquesta connexió per poder experimentar-la en nosaltres, a la nostra quotidianitat. Si ens permetem sentir, accionarem noves formes de relacionar-nos, noves formes de curar-nos, noves formes d’organització. Arribara nova informació i nou coneixement per a tots i per a cadascú, en benefici de tota la humanitat.

Avui és, doncs, un dia assenyalat per aquest nou naixement. Un naixement que ens obre a l’Univers, al Buit, que encara que no ho puguem veure amb els nostres ulls, està ple d’aquestes gestacions amb molts altres Sers de la humanitat i de l’Univers formant una xarxa lluminosa que s’acosta a cada món nou. I, ara, a la Terra neix un nou món, amb nous Sers. Sers complets. Sers units en la seva matèria i en la seva energia. Amb capacitats noves, amb potencialitats oblidades.

Simplement deixem-nos embolicar per aquesta energia d’aquesta tretzena hèlix.

Permetem sentir-nos, ara, en la nostra dualitat, unitat. Ja no hi haurà necessitat d’entrar a la son per despertar, sinó que estarem plenament desperts.

Sentim com tot el nostre cos energètic és molt més present i el nostre cos físic més dissolt, més expandit. Difícilment podem percebre els límits entre l’un i l’altre. Això és el que som. Això és el que sóc, percebo perfectament la connexió entre la meva matèria i la meva energia, i des d’aquesta connexió profunda, nascuda de la connexió amb la Font, em declaro un nou Ser.

Un Ser capaç de mantenir l’Amor davant de qualsevol experiència, portar l’acceptació i la tolerància al seu màxim nivell, ser pacient i pacífic amb tots i amb tot, comprendre que tots som part d’un mateix cos.

El meu jo complet se sent en harmonia, aquí a la Terra, en harmonia, aquí al Cel. En equilibri, aquí a la Terra, en equilibri, al Cel. M’entrego a practicar aquesta unitat, en qualsevol moment, a qualsevol lloc.

Em declaro filla/fill de la Font amb tot el seu potencial, amb tot el seu Amor, amb tot el coneixement. Vaig recordant, relligant, reconnectant amb qui sóc. Em nodreixo en aquest espai del Buit, on em sento en pau per recollir l’energia necessària perquè així sigui. Perquè, així, és.

Escullo alliberar-me de tot allò que em priva de Ser. Ara que sé qui sóc, m’inicio en aquest nou caminar. Caminar a la Terra i caminar al Cel, escollint a cada moment lliurement, on caminar.

Respiro i els filaments que em cobreixen es van retirant a poc a poc per permetre’m veure. Veig els meus nous peus, les meves noves cames, la meva nova pelvis. Sento la meva nova columna. Veig el meu abdomen i el meu tòrax, les meves espatlles, braços i mans. Veig el meu coll, la meva cara i el meu cap.

Sóc un nou Ser, un Ser que connecta l’energia de la Terra i del Cel en si mateix, en un equilibri més gran i una harmonia més fina.

Em veig i em somric, em miro amorosament i m’abraço.

Per fi arriba aquest moment, tant de temps esperat i desitjat, de ser un amb mi mateix.

Mantinc l’abraçada, la mirada i el somriure i em vaig sentint.

I com més em sento, més Llum m’envolta.

Em mantinc així el temps necessari per integrar completament.

Amb Amor i Llum-19-11-2021

 

Avui més que mai, necessitem activar aquesta connexió des de la Font a la Mare Terra per sostenir aquesta nova energia, així s’activen multitud de filaments creant una xarxa lluminosa, poderosa i amb una energia d’alegria i celebració que és compartida per tothom

És important avui, en aquesta reprogramació de la dotzena hèlix, mantenir aquesta energia d’alegria i celebració que hem portat fins a aquest xacra, fins a aquest filament, fins a aquesta hèlix, i gràcies a aquesta energia el visualitzarem davant nostre, movent-se en harmonia i equilibri.

És un filament lluminós, pur, fort, sòlid. En la mesura que es presenti davant nostre, aportem-li totes aquestes qualitats, perquè l’enllaç que tenim amb la Font és lluminós, és fort.

Si ens és difícil percebre el filament és que, potser, en algunes altres existències hem perdut aquesta connexió tan propera.

Si el veiem prim, fràgil, és que aquesta connexió amb la Font no l’hem tingut gaire present en aquesta existència d’ara, sentint-nos sovint sols davant de les experiències.

Si té poca Llum, li hem de portar més sovint, aquesta energia d’alegria, de celebració, que és la que s’experimenta quan aquest vincle amb la Font està actiu.

Aquest filament comença a lliscar cap avall, connectant amb cadascun dels xacres que hem activat. Connecta perfectament amb tots, en un eix, des de l’onzè xacra fins al primer, connectant aquest xacra amb la Mare Terra.

Així, en aquesta posició, si ens observéssim des de lluny, veuríem un filament lluminós que uneix la Font amb la Mare Terra i, nosaltres, simplement som intercanviadors d’aquesta energia.

Avui més que mai, necessitem activar aquesta connexió des de la Font a la Mare Terra per sostenir aquesta nova energia, així s’activen multitud de filaments creant una xarxa lluminosa, poderosa i amb una energia d’alegria i celebració que és compartida per tothom. Permetem que aquesta connexió perduri uns minuts, sentint-nos totalment il·luminats, plenament guiats, profundament protegits, infinitament estimats.

Potenciem aquesta xarxa de connexió de la Mare Terra amb la Font, sent instruments de Llum, cadascun de nosaltres, per il·luminar aquest temps, un temps de canvi, de transformació. Sentim aquest entre-enllaç tan especial de la Font amb la Mare Terra, a través de cadascun dels nostres xacres.

La nostra matèria s’expandeix, la gravetat perd força, ens sentim alhora plens i lleugers. Amb un cos molt més gran, una ment més lúcida, un cor acollint aquesta energia d’alegria i de celebració per omplir-se plenament.

Inspirant aquesta energia, el meu cos es dilueix en aquest espai. Arribo a percebre totes les meves partícules vibrant en aquesta alegria, en aquesta energia de celebració. Es mouen totes les partícules, en aquest espai, festejant, dansant.

Exhalant, tornen a unir-se a poc a poc per tornar a conformar-me. A cada exhalació sento més el meu cos físic, les meves mans, els peus. Sento tota la meva columna, una columna més relaxada i expandida, més alliberada, sento la meva pelvis plena d’energia vital, lliure de tot dolor. Les meves espatlles s’obren per deixar pas a les meves ales. Sento les meves ales i el meu cos físic i, respirant, incorporo la meva ment, una ment diferent, una ment més elevada, més conscient, més connectada.

La connexió amb la Font m’ha transformat, m’ha permès veure la meva completesa. Un Ser plenament complet, perfecte, poderós, etern, estructurat ara, en aquest nou cos, un cos construït des d’aquesta alegria i energia de celebració.

Permeto a aquest filament desconnectar de la Mare Terra i iniciar la seva ascensió de nou per cadascun dels cossos energètics, i agraeixo a cadascun per permetre’m ser qui sóc, per permetre’m ser aquí i ara, fins que arriba al dotzè xacra i penetra en ell, deixant simplement un punt lluminós estrellat que és la connexió amb la Font.

Baixant des d’aquest xacra a l’onzè xacra, aquest punt zero facilitador de la connexió amb la Font. Al desè, novè i vuitè xacra i, en aquest xacra vuitè, les meves ales es dissolen en aquest espai il·luminant cadascuna d’aquestes partícules, en tot aquest entorn. Arribo al setè xacra, el primer xacra del meu cos físic, íntimament connectat amb el sisè xacra, que em permet la connexió amb tota l’energia subtil, el món invisible, la realitat vibracional i, arribo al meu cinquè xacra, el xacra de la expressió, de la co-creació, i em mantinc en aquest xacra, uns minuts per expressar tot allò que neix del meu sentir d’aquesta experiència.

Baixo al quart xacra, el tercer xacra, el segon i el primer xacra, sento els meus peus i en aquest sentir resto en silenci.

amb Amor i Llum- 15-10-2021

 

Si hem arribat fins aquí, fins a aquest xacra mestre, és perquè hi ha en nosaltres la voluntat d’accionar, de parlar, de pensar, de sentir en benefici de tots

Visualitzem aquest fil daurat que neix en aquest xacra universal. Un xacra que compartim tots junts formant part d’una unitat, de l’Univers, de la paraula, del so. I aquest fil daurat es mostra davant nostre.

Posem l’atenció en aquells punts discontinus, si és que n’hi ha. Fragments que potser s’han perdut en el viatge que hem realitzat per a arribar fins a aquesta existència. Si aquest és el cas que hi ha punts que presenten certa discontinuïtat, certa opacitat, en aquest fil continu, demanem ara a l’Univers, des d’aquest xacra, punt 0, que se’ns retornin aquests fragments perduts per sentir-nos Sers de l’Univers. Sers que compartim una mateixa humanitat, en aquesta Terra.

Si en aquest fil daurat hi ha nusos o s’entrellaça amb  ell mateix, perdent la seva forma harmònica i equilibrada, símbols d’aliances o pactes que hem acordat en altres vides o altres dimensions, demanem, ara, des d’aquest punt 0, que es dissolguin els pactes o aliances que ens limiten i que ens priven d’experimentar i viure com Sers universals.

Si hi ha en aquest filament algun altre color diferent al daurat, que es transformi qualsevol color en aquesta energia daurada, símbol del Ser cristal·lí que som, cada un de nosaltres.

Qualsevol cosa que veiem que cridi la nostra atenció, preguntem el seu significat i l’Univers respon a cada un de nosaltres, en la seva singularitat, en la seva particularitat.

Que aquesta energia daurada vagi embolicant tot el nostre Ser des d’aquest xacra fins als nostres peus, completant, totes aquelles parts incompletes per les nostres moltes existències.

Que activi, també, el coneixement original que tots posseïm en el nostre camp. Aquesta informació original que ens connecta a tots amb la Font, sentint-nos un amb tots, en l’Amor incondicional. Que aquesta energia daurada que ens envolta sigui acollida en el nostre cor, reconstruint en nosaltres aquest Amor incondicional, original, fragmentat, també de vegades, per les nostres moltes existències. Veiem-nos amb aquesta nimbe d’energia daurada en cada un de nosaltres, formant un únic cercle, un únic anell de Llum, visible en tot l’Univers.

Aquesta energia que ara ens envolta ens permet reconèixer-nos entre nosaltres, en els nostres orígens comuns, en les nostres existències compartides, tots ens coneixem, tots som portadors d’aquesta energia original.

Quan tenim aquest xacra activat som capaços de situar-nos en cada experiència en aquest punt 0, on no hi ha cap condicionament, no hi ha opinió, no hi ha conflicte. I aquest punt no és precisament el centre d’una esfera, ni el punt mig entre el més alt i el més baix, sinó que és un punt de l’Univers que s’activa per a cada experiència.

Amb aquest xacra actiu serà molt més fàcil per a nosaltres trobar aquest punt 0 en la nostra quotidianitat, en les nostres relacions amb nosaltres mateixos, en les nostres relacions amb els Sers més propers, també amb tota la humanitat i amb el planeta Terra. Així doncs, és un punt rutilant que té lloc quan es dóna l’experiència. Aquest comportament, aquest saber ser i estar, és digne d’un mestre i tots som mestres en aquesta experiència, perquè som capaços d’observar, d’incloure, d’acollir, de comprendre, d’estimar.

En el punt 0, no es busca el benefici propi ni de l’altre. Es troba el benefici per a tota la creació. Comprensió que encara ens queda una mica lluny, només entreveiem una Llum en l’alba de la nova vida a la Terra, del nou Ser humà.

Si hem arribat fins aquí. Fins aquest xacra mestre, és perquè hi ha en nosaltres la voluntat d’accionar, de parlar, de pensar, de sentir en benefici de tots.

No podem obviar que si és la nostra voluntat, trobem sempre aquest punt 0. El punt on tot es fa possible. On tot està inclòs. On tot és ara. On tot és Amor, i es converteix en Llum a través nostre, en el moviment de la respiració, dins nostre i, en el moviment extern, cap a l’entorn.

És el temps de la Llum. I la Llum més pura, la qual no genera cap ombra és la que neix del nostre interior.

Siguem, doncs, Llum per tot l’Univers.

Sentim-nos en aquesta Llum daurada, pura i lluminosa que ens fa tan semblants, convertint-nos en una única Llum. En un cercle, aquí i en un punt, per a l’Univers.

Siguem aquest punt 0 per a l’Univers.

Sostinguem aquesta Llum, uns minuts més, en benefici de tot i de tots.

Sostinguem-la amb la nostra respiració, aquest moviment que ho connecta tot en l’Univers. Expandir i contreure. Rebre i donar. Obrir i tancar …

No necessitem més per al seu sosteniment.

amb Amor i Llum-17-09-2021

 

Permetem-nos aquesta creativitat perquè el so, la música, és pura creativitat. Respirem per compassar aquesta melodia, en la qual som al mateix temps instrument i instrumentista

Aquest raig de Llum que neix al nostre Sol central i s’uneix al Sol central del nostre sistema solar, esdevé un filament del nostre ADN que es correspon amb el desè xacra. En aquesta imatge es facilita el poder experimentar que com a més freqüència arribem, més ens adonem que som un mateix Ser.

Treballarem, doncs, la desena hèlix o filament del nostre ADN observant aquest raig de Llum que neix de cadascun de nosaltres i s’uneix al Sol central.

Sabem que els raigs de llum tenen una intensitat, una amplitud i una qualitat que és diferent segons el moment. Així doncs, aquest raig que s’unifica en el Sol central és singular per a cadascun.

Observem l’inici del nostre raig de Sol i visualitzem com un punt de Llum, pur i cristal·lí, de què emana aquesta font d’energia en moviment fins al Sol central, que no és més que l’Amor incondicional que ens sosté i sosté tota la creació.

Observem-lo al llarg del seu recorregut. Percebem la seva forma, les seves formes. El seu color, els seus colors i, si estem més atents, molt més connectats amb el nostre interior, fins i tot podem percebre el seu so, els seus sons.

Perquè tots tenim una simfonia particular que ens fa diferents i únics.

Avui, harmonitzarem aquesta hèlix, aquest filament, escoltant els seus sons, els seus acords, els seus compassos i, simplement amb l’escolta, es donaran el ritme i l’harmonia adequats per a cadascun. El silenci i les notes creant una melodia que en el transcurs de la seva trajectòria s’unifica al Sol central.

Sentim la nostra vibració i el moviment que genera en aquest raig de Llum. Un moviment ondulatori i en espiral, compassant-se al llarg de tot el trajecte.

Si sentim la necessitat d’incorporar algun silenci, afegir un so, canviar el ritme, crear nous acords, incorporar acords originals … Permetem-nos aquesta creativitat perquè el so, la música, és pura creativitat. Respirem per compassar aquesta melodia, en la qual som al mateix temps instrument i instrumentista.

Afinem-nos per poder participar en aquesta composició musical conjunta, en la melodia universal que està sempre present en el nostre entorn. Melodia amb la qual es connecta el vent, amb la qual es connecten els ocells, amb la qual es mou l’aigua, amb la qual creixen els arbres i amb la qual ens manifestem nosaltres, en tot el nostre esplendor.

Sentim la vibració d’aquest so en tot el nostre organisme, des del Sol central a tots els nostres òrgans. Sentim participar en aquesta simfonia a totes les nostres glàndules, tots els nostres sistemes.

Sentim les nostres cèl·lules en una única vibració, un únic so, una única respiració formant un sol cos, un cos íntegre, un cos equilibrat, harmònic, afinat.

Aquesta és la intenció de la reprogramació d’aquest filament, d’aquesta hèlix número deu, afinar.

Afinar necessita d’una bona escolta. D’un profund sentit i això és el que ens facilita aquesta reprogramació.

Mantinguem aquest raig connectat al nostre Sol centra fins al final d’aquesta pràctica, serà en benefici de tots.

amb Amor i Llum- 18-06-2021

 

Incloem l’energia de l’Univers en la nostra energia vital per sentir-nos Sers de l’Univers, ara en aquesta experiència de vida, aquí a la Terra però, també, en altres existències en l’Univers

 

Per veure a l’Univers o la seva representació és molt més fàcil fer-ho de nit perquè les estrelles són ben visibles en el firmament. Així doncs des d’aquest novè xacra, des d’aquest punt una mica distant del nostre cos físic, anem a obrir-nos a l’Univers.

Per a això hem de fer, com quan veiem les estrelles al firmament, mirem cap amunt i se’ns obre un horitzó infinit en el que totes les formes es presenten. On les figures geomètriques que hem pogut crear, que hem pogut imaginar i les inimaginables es fan presents. Des d’aquest punt, del novè xacra, obrim l’energia perquè es manifesti en nosaltres, cadascun d’una forma particular. Així en la mesura en que gràcies al moviment de la respiració, l’energia es va presentant davant nostre, ja sigui en forma d’ona o d’espiral, i van apareixent, també, formes geomètriques que identifiquem com les nostres, com singulars de cada un. A mesura que aquesta energia es manifesta en nosaltres i segueix el seu moviment, aquestes formes geomètriques, en principi molt translúcides, es van solidificant i materialitzant davant nostre.

Són formes geomètriques que polsen, que vibren i es transformen en altres figures geomètriques diferents. En l’instant en què les observem, ja transformen la seva forma, s’expandeixen i es contrauen, s’obren i es tanquen i aquest moviment és constant al llarg de tot el filament o ona que se’ns presenta.

Si en algun tram del filament, com en altres ocasions percebem un espai buit o un cúmul energètic que no s’estructura en cap forma geomètrica, demanem a l’Univers que ens faci arribar la informació necessària per estructurar l’energia o recuperar formes geomètriques que hem perdut al llarg de la nostra història. … Anem a escollir una primera forma geomètrica per a col·locar en el nostre cor. De totes les visibles en un moment donat la que escollim es mantindrà fixa per assentar-se en el nostre cor. Un cor geomètricament estructurat és un cor cristal·lí i, un cor cristal·lí, és pur, és innocent, és lluminós. Cadascú tria la forma que sent més adequada en aquest moment per al cor. Si és una esfera serà la geometria que tot ho conté, que tot ho abraça. Si és un triangle el vèrtex aquesta cap avall, aquest cor és un recipient per a tot el que arriba de l’Univers; tots els efluvis universals arriben a aquest triangle per alimentar-lo. Si és un quadrat és un cor arrelat fortament a la Mare Terra, amb un vincle estret amb Ella. Si és una estrella de sis puntes és un cor que connecta Cel i Terra, i troba sempre l’espai per compartir. Sentim aquesta estructura en el nostre cor.

Pugem ara a la nostra ment i, de totes les figures que apareixen davant nostre, escollim la segona figura per apropar a la nostra ment, la qual es fixa i la dipositem en ella. Així la nostra ment s’estructura de forma equilibrada segons la figura. Una ment cònica, amb la punta cap amunt, és una ment oberta a rebre tota la informació de l’Univers. Una ment tetraèdrica és una ment capaç de veure des de diferents perspectives una mateixa experiència. Una ment cilíndrica és una ment que interconnecta tots dos mons l’Univers i la Terra, sent una ment lúcida per transmetre. Qualsevol estrella en la nostra ment significa una ment lúcida, estelada i oberta a nou coneixement, a una nova comprensió de l’existència.

I ara, gràcies al moviment de la respiració, pugem fins al novè xacra, aquest segon xacra de la nostra Ànima i col·loquem aquesta tercera forma geomètrica escollida, en aquest xacra, creant una porta per obrir-nos a l’Univers. Aquí les formes poden ser compostes, espirals còniques, triangles circumscrits en cercles, diferents figures que s’uneixen per compondre una figura o forma nova, geometries que creixen cap a dins i cap a fora, que es compassen i s’equilibren, rectangles que s’entrecreuen constituint conjunts de creus i quadricules constituint xarxes geomètriques.

Repassem tota aquesta ona o hèlix que s’ha creat davant nostre per veure-la en tot el seu conjunt. Una visualització des d’aquesta ment més estrellada, des d’aquest cor que tot ho acull i, percebent l’equilibri i l’harmonia que hi ha entre totes les formes geomètriques diferents, que premen, es transformen i s’intercanvien. Amb aquesta sensació de completesa, d’harmonia, d’equilibri, acollim de nou aquesta hèlix que va penetrant de nou en aquest novè xacra a través d’aquesta forma geomètrica que hem escollit. Gràcies a la respiració va penetrant en aquest xacra que acull totes les formes de l’Univers fins que es fon, en aquest xacra, en aquesta forma geomètrica que hem escollit per a ell. …

Si podem visualitzem les tres formes geomètriques escollides, les acostem fins a construir un triangle perfecte i sentim la seva harmonia, el seu equilibri. Dipositem aquest triangle en el nostre primer xacra, el xacra de l’energia vital en aquesta experiència de vida. Incloem l’energia de l’Univers, en la nostra energia vital per sentir-nos Sers de l’Univers ara en aquesta experiència de vida, aquí a la Terra però, també, en altres existències en l’Univers. Així en qualsevol moment, en qualsevol situació, si necessitem ajuda, energia, informació, curació, acompanyament, sabem que també podem demanar-ho a l’Univers, a les nostres formes en l’Univers, que ja estan connectades amb nosaltres, aquí i ara.

Descobrirem que hi ha moltes més coses en comú del que puguem imaginar. Que els nostres treballs aquí a la Terra tenen relació amb els nostres treballs en l’Univers. Que les nostres relacions aquí a la Terra tenen, també, relació com Sers de l’Univers i que tots, els d’aquí i de l’Univers, formem part del mateix Tot.

Que aquesta informació ens doni més confiança per a transitar per aquesta experiència, perquè és una experiència compartida amb l’Univers, i el resultat final, serà en benefici de tots, els d’aquí i els d’allà de l’Univers. Per sentir aquesta connexió, simplement respirant i connectant amb aquest novè xacra. I si ens és més fàcil connectar amb el primer, tenim ja en ell aquesta mateixa energia. Les nostres arrels són arrels universals i, avui, aquí, s’han activat.

amb Amor i Llum-21-05-2021

 

Aquesta espiral que ens envolta en el seu moviment harmònic i equilibrat es transforma en el nostre Merkabá particular, en el nostre vehicle energètic que ens permet viatjar a qualsevol lloc de la Terra, visitar qualsevol Ser de la humanitat

És gràcies a aquesta respiració conjunta i compartida que som capaços d’assolir aquest espai, aquest espai del vuitè xacra. Un xacra que està més enllà de el cos físic però que sí, està contingut en el nostre cos energètic, que com ja hem experimentat, formen un sol cos en nosaltres.

En la mesura que anem elevant la nostra vibració, anem unificant els nostres cossos, construïm entre tots com un conglomerat en forma d’una única roca. És així, com anem a poder treballar aquesta hèlix que ens pertany a tots. Situem-nos, doncs, a un pam de la nostra coroneta, més o menys a un pam. Intentem enfocar la nostra visió i descobrir una petita Llum, una Llum multicolor, com l’arc de Sant Martí, que comença a vibrar davant nostre. Des d’aquest punt de Llum iridescent i gràcies a la respiració conjunta, veurem materialitzar la nostra vuitena hèlix. El nostre vuité bri o filament de l’ADN, multicolor. Movent-se en espiral o amb un moviment ondulatori, segons la visualitzem davant nostre presentant-se de forma majestuosa, amorosa i coneguda.

Des de la nostra posició, en aquesta elevada vibració i punt zero, anem a visualitzar tota aquesta hèlix o ona, en tot el seu recorregut. Vegem com transmuten els colors, com s’uneixen i se separen, com s’ajunten i es dissolen, com es barregen, com dansen en aquesta hèlix. Observem si en algun punt, no hi ha cap moviment o si aquesta Llum iridescent no està present, mostrant-se simplement un sol color. O si el filament és discontinu, si s’han perdut fragments de codis d’aquesta hèlix. Observem també el seu gruix, si s’eixampla i si s’estreny, si esta finament ordenada o té algun nus, alguna escletxa.

Sentim què és el que ens fa sentir al recòrrer-la, quina sensació ens desperta. I veiem-la ara, acostant-se a cada un de nosaltres embolicant l’espiral en tot el nostre cos. Des del cap als peus, sentim el seu moviment, la seva calidesa, el seu so, la seva freqüència.

I cada un, així embolicat en la seva pròpia espiral, ordenar a l’Univers la reprogramació de la mateixa en el seu estat original. A on la Llum iridescent és constant en tot el seu trajecte, a on la dansa de colors es manté en tota la seva longitud, en la què els fragments perduts per les moltes vides viscudes es recomponen en el seu lloc, en la qual els nusos es dissolen perquè ja no hi ha pactes o llaços que ens impedeixin viure en una total llibertat. Ordenem a l’Univers la perfecta integritat de tots els codis d’aquesta hèlix des de principi a fi.

Aquesta espiral que ens envolta en el seu moviment harmònic i equilibrat es transforma en el nostre Merkabá particular, en el nostre vehicle energètic que ens permet viatjar a qualsevol lloc de la Terra, visitar qualsevol Ser de la humanitat. I és moment ara de deixar-nos conduir per aquest vehicle, a un lloc concret de la Terra, cada un va a viatjar a un lloc diferent, un lloc en el qual podrà recuperar informació important per a aquest moment i, també, en aquest lloc visitar a un Ser concret de la humanitat amb el qual compartir la informació perquè sigui descodificada a el cent per cent.

Anem a deixar uns minuts per a aquest compartir i després tornem a reprendre la meditació.

Un cop descodificada la informació, haver connectat amb el Ser i el lloc des del cor, agraïm aquesta oportunitat. Una oportunitat de créixer en una major comprensió, en un major coneixement, en un major Amor. Si així ho sentim, abracem al Ser i pugem una altra vegada en el nostre vehicle energètic per viatjar de nou a aquest lloc, a aquest moment.

A poc a poc el nostre Merkabá es converteix de nou en aquesta espiral iridescent que ens envolta. Som conscients de la feina feta en aquest viatge espontani, instantani i transformador.

L’hèlix va desenroscant-se de nosaltres, a poc a poc. Observem cada tram que passa davant els nostres ulls percebent la seva perfecció, la seva eterna dansa harmònica amb tots els colors, la seva potent Llum transformadora. I aixecant la nostra mirada, la veiem fondre’s en aquest punt inicial en què es va aparèixer.

Ara, des d’avui, des d’aquest moment, es manté sempre com un punt de Llum iridescent que ens acompanya. Sempre, en tot moment i en tot lloc. Sempre que tinguem necessitat de major coneixement, de major informació, de més tranquil·litat, de més Amor, podem connectar amb aquest xacra activat, ja des d’ara per a cada un de nosaltres.

És un xacra que uneix a la humanitat, en la qual tots som germans compartint un mateix món, la mateixa Terra. Quan sentim parlar de l’estrella de l’Ànima o del nostre vehicle energètic el Merkabá, ja no serà només teòric sinó que ho haurem experimentat. I forma part ja, de la nostra realitat. Sentim aquesta connexió més propera amb tots, sense importar el lloc de la Terra on hem nascut, de la cultura en què hem crescut, de la llengua que hem après. Dels nostres colors de pell, ulls i cabells. Sentim-nos tots formant part d’aquesta gran família que és la humanitat, perquè és tota la humanitat, la qual és cridada a aquesta transformació. Convidem a quants més Sers vulguem a aquest compartir, Sers coneguts o desconeguts, a gent gran, adults, joves, nens i compartim aquesta bona nova perquè tots s’alegrin i experimentin aquesta alegria compartida.

(Merkabá (de l’antic hebreu: מרכבה, carrossa. El Merkabá és un estat de consciència, és l’estat de consciència que hauríem d’haver assolit des de fa milers d’anys; mitjançant aquesta sagrada geometria entenem que som un amb el Tot, i que el Tot és un amb nosaltres.)

amb Amor i Llum-16-04-2021

 

Il·luminant el meu cos amb aquesta Llum, la meva matèria s’expandeix i la meva energia es contrau, apropant-se i dissolent els seus límits

Fins avui totes les hèlixs de l’ADN que hem estat reestructurant, recomponent, regenerant, estaven molt connectades amb el món físic, amb el món material. Avui amb aquesta setena hèlix, la qual està oberta al món més invisible, subtil, celestial, anem a introduir-nos en una nova dimensió. No és que sigui una dimensió desconeguda per a nosaltres, ja que també en formem part. En la matèria només es representa una fracció del Ser complet que som. Avui anem a connectar amb aquesta setena hèlix, amb la nostra part subtil la qual es troba en una altra dimensió.

Quan parlem d’un Ser complet incloem les dues parts, la física o material i la subtil o energètica, i així aquest Ser és un tot únic, complet. Si aquesta connexió no està activada o és una connexió feble amb la nostra part subtil, hem de veure la nostra hèlix i recompondre-la, regenerar-la o reestructurar-la perquè aquesta connexió, amb la nostra part subtil, estigui sempre, activa.

Des d’aquest punt de la coroneta en què se situa el setè xacra anem veient ressorgir, tal com l’herba neix de la terra, una tija que va creixent cap a fora amb un moviment ondulatori o en forma d’espiral, que es va manifestant físicament davant els nostres ulls, mostrant-nos aquesta setena hèlix de l’ADN. Com en cada meditació, ens situem en aquest punt zero des d’on observem tota aquesta visualització i anem recorrent cada tram d’aquesta hèlix. Cada tram en el seu moviment en espiral ondulatori. Fixem-nos en cadascun dels seus detalls, si és gruixuda, si el seu tram és continu o discontinu. Si veiem que hi ha una part molt més rugosa, més expandida, una altra part que s’estreny en desmesura. Si el seu color que és violeta es manté al llarg de tota aquesta hèlix, de tot aquest filament. Si és un violeta cristal·lí i pur. Si hi ha trams en què aquest filament aquesta esfilagarsat … Qualsevol cosa que cridi la nostra atenció és important tenir-la en compte.

Segurament si hi ha un tram discontinu en ell, és que aquesta connexió amb la nostra part subtil s’activa i es desactiva, Si hi ha un tram esfilagarsat és que aquesta connexió és tan feble que en qualsevol moment es pot trencar. Si hi ha altres colors presents en aquesta hèlix pot ser que aquest centre energètic no estigui tan enfocat al que és subtil, sinó orientat cap a algun dels altres xacres. Percebem la seva Llum, si és una Llum pura, llavors fàcilment tenim aquesta connexió amb la nostra part subtil activada en la nostra quotidianitat.

Per recuperar parts o fragments perduts demanem a l’Univers que els porti, aquí i ara, per recompondre la nostra hèlix. Si hi ha fragments esfilagarsats que significa, també, el trencament de certs codis originals, demanem a l’Univers la recomposició d’aquest filament i tots els seus codis originals. Si hi ha nusos en forma de pactes, de llaços que s’han mantingut durant molt de temps condicionant aquesta connexió amb la nostra part subtil, que es dissolguin aquí i ara, i això també ho demanem a l’Univers.

També incorporem a aquesta hèlix, en tota la seva longitud, una Llum pura i cristal·lina activant la connexió amb la nostra part subtil al cent per cent, mantenint-la així, activa en el nostre dia a dia, davant de qualsevol acció quotidiana. Així, incorporem la completud de tot el que ens envolta. Activant aquesta connexió, amb aquesta connexió activa, des d’aquest moment, em permeto gaudir d’aquesta experiència de vida. Em dóna tranquil·litat el reconèixer-me com veritablement sóc. Em dóna força per seguir experimentant amb confiança. Mai em sento separat ni aïllat. En tot moment em sento cuidat i protegit. Amb aquesta connexió activa, amb aquesta Llum violeta, pura i cristal·lina, il·lumino tot el meu cos. Tota el meu cap, les meves espatlles, braços, mans i dits; també tota la meva columna, el meu tòrax i el meu abdomen, la meva pelvis, les meves cames fins als dits dels peus. Il·luminant el meu cos amb aquesta Llum, la meva matèria s’expandeix i la meva energia es contrau, apropant-se i dissolent els seus límits. Sento la meva matèria i la meva energia. Em sento Univers. En aquest Univers viu el meu jo infinit, el meu jo finit, i tots dos estan units, aquí i ara. Mantinc aquesta sensació en mi, de la meva matèria expandida i l’energia contreta.

A través de la respiració des de la coroneta torna a penetrar en el meu, aquesta setena hèlix de l’ADN, totalment reconstruïda, reestructurada, regenerada amb tots els codis originals i s’integra a la perfecció en el meu jo infinit i el meu jo finit. Per fora i per dins, ple d’aquesta Llum violeta, unim cadascuna de les nostres llums per formar un cercle perfecte. Un cercle violeta del Ser complet, i gràcies a la respiració conjunta, l’expandim, més i més, fins a abraçar tota la Terra. Creem entre tots un anell de Llum violeta, a l’equador de la Terra, acollint tots aquells Sers a la Terra que també es lliuren a aquesta connexió amb la seva part subtil. Aquest anell creix més i més. Aquest anell és un senyal per a l’Univers que la Terra i la Humanitat estan en una profunda transformació. Una transformació per incorporar a la quotidianitat, a la vida a la Terra, la part subtil de l’existència.

La simple visió de la Terra amb aquest cercle de Llum fa néixer en nosaltres la Pau, la Tranquil·litat, la Confiança, la Força per continuar l’experiència des del nostre jo infinit i el nostre jo finit en una mateixa acció. Una acció nascuda d’aquesta Pau, d’aquesta Tranquil·litat, d’aquesta Confiança.

Recollim de nou la nostra energia tornant a aquest espai, aquí i ara, sentint-nos diferents. Cadascun segons el seu sentir: molt més confiat, molt més segur, molt més tranquil, molt més alegre, molt més amorós, molt més connectat.

amb Amor i Llum-19-03-2021

 

Aquesta major visió no és per distreure’ns, al contrari per a què ens enfoquem en el que és realment important

Avui anem a obrir la parpella de l’ull que tot ho veu. Per això hem d’estar en un estat de confiança plena, perquè sense aquesta confiança difícilment serem capaços de veure el que està present en nosaltres i en el nostre entorn. Cada un tindrà la seva percepció singular d’aquesta experiència i aquesta percepció serà l’adequada per aquest Ser en aquest moment per facilitar el seu camí cap a l’evolució. L’Univers sempre dóna la informació justa per a aquest moment i per a aquest Ser.

Des del nostre cap il·luminat ens situem en aquest punt de l’entrecella, punt on neix l’energia del sisè txacra, el txacra del tercer ull, de la visió completa, del nou paradigma. Així doncs concentrem la nostra atenció en aquest punt i si ens és difícil, podem apropar a ell un dels nostres dits. És un punt sensible a la Llum, a la nova Llum que arriba en aquests temps a la Terra. Encara que aparentment la Llum del Sol pot semblar igual a cada instant, és diferent, cada nou dia i cada moment d’aquest nou dia. La Llum és també el nostre aliment i, més en aquest temps, de transformació perquè precisament l’ADN està connectat directament amb la Llum.

Continuant amb el protocol de reprogramació anem a visualitzar que des d’aquest punt va apareixent la nostra hèlix d’ADN número sis. Es pot presentar davant nostre com una espiral o una ona. És important visualitzar cada tram que apareix davant nostre, la seva textura, el seu color, la seva forma. Si tota l’hèlix té el tram continu o hi ha alguna part de discontinu. Si es bifurca en dos i torna a ajuntar-se. Si està esfilagarsada. Si hi ha algun tram que no té Llum.

Simplement observem aquesta hèlix que es presenta davant nostre i des del més profund sentir, des del nostre cor original, anem configurant aquesta hèlix en un tram perfecte, amb una Llum contínua, pura i cristal·lina, al llarg de tota aquesta hèlix. Desfent nusos. Recuperant parts. Recomponent. Regenerant aquelles que siguin necessàries regenerar. Veiem davant nostre aquesta hèlix, en espiral o ondulant, que desprèn tota una boirina de color blau indi. Aquesta és la Llum que es relaciona amb aquesta hèlix, amb aquest txacra. Un color que ens connecta amb l’aigua, amb l’oceà, amb l’aire, amb l’Univers. Deixem-nos il·luminar per aquesta Llum especialment aquesta zona del front, dels nostres ulls, i aquesta Llum transforma la nostra mirada.

Comencem a comprendre que realment aquest instant al planeta Terra és un instant oportú per a la gran transformació, i encara que no sapiguem clarament on ens condueix, si sabem que és el que ens priva d’acostar-nos a aquest fi. Des d’aquesta Llum, amb aquesta hèlix regenerada, reprogramada, reescrita anem a aclarir molt més el nostre camí, trobant totes aquelles sincronicitats necessàries per avançar de forma més fàcil, cap al nostre destí. Sincronicitats que van apareixent davant els nostres ulls. És per això de vital importància estar atents a aquest sentit de la vista, perquè patirem transformacions. Podrem pensar que els nostres ulls és desenfoquen, s’irriten, s’assequen, però és una simple transformació per apropar-nos, més i més, a aquesta plena visió. La visió de tot el que està al nostre entorn, de forma completa. La part física evident fins ara, però també la part subtil o energètica, perquè tan sols incorporant la part subtil de la vida podem avançar cap al nostre destí. Tan sols des de la completesa avançarem. La completesa inclou tot el que conforma la creació, és un tot inclusiu, i només una visió perfecta i total, ens pot permetre la comprensió que és necessita per a aquesta inclusió en la completesa.

Deixem que aquesta Llum indi, també il·lumini tot el nostre rostre, potenciant tots els altres sentits físics, importants també en aquest temps. I tot el nostre cos, especialment les nostres glàndules, les que segreguen les substàncies facilitadores per aquesta transformació física del nostre cos. Alimentem-les a hores d’ara amb aquesta Llum, una Llum que als confereix, també a elles, una plena visió de la seva funció en aquest temps. És gràcies a la col·laboració de tot, que tot és dura a terme. Canviem la nostra mirada davant del què aparentment no te vida, doncs tot, absolutament tot, és viu.

La mirada plena inclou el temps, indistintament passat, present i futur, només l’atenció plena, la consciència plena, ens situés en el moment present. Aquesta major visió no és per distreure’ns, al contrari per a què ens enfoquem en el que és realment important. I l’important és mantenir-nos en la nostra integritat, en la nostra completesa per seguir avançant.

Permetem que aquesta hèlix perfecta, amb tot el seu codi original, infós en el moment de la creació torni a penetrar en aquest tercer ull, fins a la meitat del nostre cap. A cada moviment de la respiració, a poc a poc, penetra en nosaltres dissolent-se en l’exterior, i des d’aquest punt mitjà del nostre cap descendeix cap als nostres centres energètics. Enllaçant al cinquè txacra, en què cada vegada que inspiro l’Univers m’inspira i exhalant manifesto aquesta inspiració. Cap al quart txacra en què amb una hèlix reprogramada obro més el meu cor a aquesta nova etapa. Al meu tercer txacra, connectant amb el meu Jo infinit, el meu Jo complet manifestat en aquest cos. Cap a el meu segon txacra, el txacra que gestiona les meves relacions, la meva relació amb tot el que m’envolta. I cap al meu primer txacra que em connecta amb la Mare Terra. I des del centre de la Mare Terra, només des d’una connexió profunda amb la Mare Terra, arrelada en el seu centre, en el seu cor, puc tenir una nova visió de tot el que s’esdevé.

La Llum blau indi il·lumina cada un d’aquests centres i també a la Mare Terra i des de la Mare Terra, a tota la Humanitat. Si així la sentim, com a mare, sentirem la germanor amb cada un dels Sers humans que l’habiten. Veiem més clar el nostre estret vincle com a germans. Germans nascuts en un mateix temps, per a un mateix fi, col·laborant tots en benefici de tots. Aquesta és la nova mirada al nou paradigma que s’obre a aquest tercer ull i que es manifesta per als altres dos.

Alegrem-nos per aquest moment de germanor i de fraternitat. Alegrem el nostre cor des d’aquest sentir i visionem, ja ara, aquest nou paradigma, aquesta germanor de la Humanitat com a fills/filles de la Mare Terra. Només des d’aquest sentir de germà/germana de la Humanitat podrem acollir a altres germans i germanes de l’Univers. Sentim-nos doncs, iguals encara que singulars, acollim totes les cultures, races, religions, ideologies creant aquesta completesa humana necessària per a la plena visió, una visió que s’obre també cap a l’Univers, si realment sentim aquesta fraternitat.

Mantinguem uns moments en silenci convidant a tots aquells Sers del nostre entorn per acollir-los com a germans. Tots fills/filles de la Mare Terra i celebrem aquesta trobada.

amb Amor i Llum-19-02-2021

 

Cada vegada que inspiro, l’Univers m’inspira i cada vegada que exhalo, manifesto aquesta inspiració creant

Estem sostinguts ja per les nostres 4 primeres hèlixs, dues físiques i dues energètiques en perfecta harmonia. Avui anem a reprogramar la cinquena hèlix del nostre ADN energètic, aquesta hèlix que està connectada amb el cinquè txacra, el txacra del coll, la comunicació, l’expressió, el llenguatge, els sons, i també, les formes geomètriques.

Aquest txacra incorpora una Llum blava pura i brillant que il·lumina tot el nostre pit, arribant també fins el nostre cap. Aquesta part superior del nostre cos queda perfectament il·luminada per aquesta Llum, que té un moviment harmònic i equilibrat amb la nostra respiració. Visualitzem aquesta hèlix del nostre ADN que surt d’aquest punt central en el nostre coll, la nostra gola, i a cada moviment es va presentant més clarament davant nostre seguint el moviment de la respiració. La seva visió ens tranquil·litza, en aquest mar blau i amb el seu harmònic moviment ens sentim cada vegada més còmodes, més tranquils, més alliberats. Aquesta hèlix vibra també, amb la nostra freqüència, una freqüència connectada amb la de tota la Humanitat, perquè la comunicació és compartida.

Visualitzem-la en detall, repassem cadascun dels seus trams, vegem la seva coherència, la seva textura… Si és un tram totalment continu. Si té algun nus. Si està trencada, esfilagarsada. Si hi ha fragments que s’han perdut… Simplement observem, ens comuniquem amb ella. Des d’aquesta observació atenta, observació conscient i des d’aquest txacra de la comunicació, pronuncio aquesta frase en el meu interior:

“Des del punt zero, encara que no sàpiga com, reconstrueixo tota aquesta hèlix cinquena del meu ADN energètic desfent qualsevol nus, reconstruint-la arreu, dibuixant un filament continu i perfecte de principi a fi. Si cal, recupero les parts perdudes que, encara que no sàpiga on són, estan connectades a ella i és en aquest precís instant que retornen a la seva posició. “

Acaricio amb la meva veu tota la seva longitud. Reconeix el meu so, la meva vibració particular i singular. Reconeix que forma part de mi. Aquest reconeixement l’il·lumina, la potència i l’activa, de principi a fi. Està cent per cent activa. La sento i em sent.

És des d’aquest sentir que comença el seu moviment de nou cap al punt de la meva gola, introduint-se de forma amorosa, suau, fins que desapareix de la meva visió. Això crea en mi, un corrent en tot el meu coll, les meves espatlles, fins al meu cor i, també, cap al meu cap. Dins d’aquest espai tot s’ordena, el meu cap, el meu coll, els meus braços i el meu cor. Aquesta hèlix activa l’energia que puja des del cor, en coherència amb la ment, per ser expressada a través de la meva veu i dels meus braços. Expresso tot allò que està en mi, en coherència.

Activo les meves orelles per percebre el so de l’energia, activo la meva visió per percebre aquesta Llum blava pura i cristal·lina i expresso lliurement que m’accepto tal com sóc. Com un Ser únic, singular, etern, lliure, creatiu, atent, voluntariós, amorós, alegre, cooperatiu, facilitador, company, germà… Per això gràcies als meus braços i les meves mans, tot ho abraço. Tot ho abraço tal com és. Moc la meva boca per agrair. Moc les meves mans per servir. Creo amb tots els elements al meu abast, amb l’aire, amb la terra, amb l’aigua, amb el foc, així enriqueixo la creació. També manifesto l’invisible en el visible per enriquir aquesta vida, aquesta existència, aquest espai/temps.

Cada vegada que inspiro l’Univers m’inspira i cada vegada que exhalo manifesto aquesta inspiració creant. Des d’avui, des d’aquesta hèlix activa i reprogramada, manifestaré de forma molt més conscient, responsabilitzant-me de tot el que digui, de tot el que faci, coneixent que tot repercuteix en tot. Que un simple moviment meu, arriba a tot l’Univers. Que quan respiro, en mi, respira l’Univers.

Així des d’aquesta expressió més elevada, em comprometo a expressar tot el que beneficiï a tots. Perquè així sigui, uneixo el meu cinquè txacra al meu quart txacra amb un pont sòlid i fort. I entre cor i gola establir una coherència completa. Combinant el color verd de cor amb el blau de coll, creant-se el color turquesa que és la vibració de la nova Terra, del nou Ser humà. L’entre-enllaç està fet, està actiu.

Que aquesta freqüència de la nova vida, del nou Ser humà, es manifesti cada vegada més a través de l’expressió i la creativitat de cadascú. Que amb cadascuna de les nostres Llums verdes, blaves i turqueses il·luminem la Terra, avui. Aquesta Terra que vibra ja, en aquesta Llum. Sentim-la en nosaltres, som una expressió seva i el que nosaltres expressem, és inspiració seva també. Sentim aquesta unió, aquesta plenitud, aquesta connexió, i mantinguem-nos uns moments així. Tot experimentant aquesta unió. Aquesta connexió amb la nova vida a la Terra, en la nova Terra.

amb Amor i Llum-22-01-2021

 

Obrint-nos a una nova era, obrim molt més el nostre cor

Avui estem aquí units per una gran celebració. Es superposen diversos esdeveniments astronòmics que ens obren a una gran oportunitat, a un moment especial i únic que és bo aprofitar, si aquest és el sentir de cada un. Obrint-nos a una nova era, obrim molt més el nostre cor i tot el seu espai energètic. Aquest quart txacra relacionat amb el quart filament de l’ADN, connectat directament amb l’Amor incondicional. Filament que podem visualitzar en el seu moviment i transitar per tot el seu recorregut per descobrir tot allò que s’ha modificat des de l’origen.

L’Amor incondicional al llarg del seu recorregut per la creació es fragmenta en diferents Amors, l’Amor fraternal, l’Amor paternal, l’Amor filial, l’Amor de parella, l’Amor de company, l’Amor a la Humanitat, l’Amor als animals, l’Amor a les plantes, l’Amor a les roques, l’Amor a la Terra, l’Amor a tot l’Univers i aquests fragments, tots, tenen l’origen en l’Amor incondicional. Allà és on anem en aquesta nova era, a unir tots aquests fragments d’Amor en nosaltres, en aquest quart filament per unir-nos directament a l’Amor incondicional, la força més poderosa, la que ens sana, ens empodera i ens obre a tot el coneixement.

És doncs un repte important per a cada un, més l’Univers com sempre, respecta la decisió de cada un i si un vol postergar la seva decisió, està en el seu ple dret. En aquesta canalització no parlarem només del filament que surt cap endavant en el nostre cor, que podem tenir ben present perquè és ben visible per als nostres ulls, i que connecta amb aquesta xarxa diamantina activa en tot l’Univers i a la qual fins ara hem accedit a alguns moments, més ara estem connectats, si això és el que vam decidir, permanentment a ella, sinó que també, intentarem visualitzar el filament que surt per darrere. Aquest filament connectat al nostre veritable origen i que està a punt perquè puguem desplegar les nostres ales. Sí, en realitat som Sers alats, sentim també aquest filament unit a les nostres ales, a les nostres immenses i poderoses ales. Recorrem cadascuna de les nostres ales, des de la inserció que està en la nostra esquena fins a la punta. Sentim la seva força, la seva suavitat i al mateix temps la seva potència. Aquesta xarxa diamantina a la qual se’ns connecta, obre les nostres ales de nou, perquè puguem en aquesta nova era, unir-nos a tot en l’Univers. Es van materialitzant molts dons. El do de la ubicació serà un d’ells, podrem estar a tot arreu i en cap lloc alhora. Així serà, si decidim connectar-nos.

Aquesta connexió a aquesta xarxa diamantina sana tota la nostra història, a tots els nostres ancestres perquè puguem dedicar-nos a avançar sense tenir deures pendents. És gràcies a aquest Amor incondicional que l’Univers ens fa aquest regal. Més nosaltres decidim, també, si ens sentim alliberats de tota aquesta història o volem continuar treballant des d’ella. Aquesta xarxa diamantina estructurarà també la nostra matèria per adaptar-la a la nova era, a aquesta nova vida. Si confiem tot s’ha de facilitar sense grans molèsties ni desequilibris, més si dubtem no facilitem aquest treball als Sers que col·laboren amb l’Univers.

S’ha parlat abans, que aquesta xarxa diamantina té buits. Són buits que nosaltres hem d’omplir si decidim connectar-nos a ella. Hi ha i hi haurà molts Sers connectats i que es connectin en els pròxims dies, i tota la xarxa diamantina, quedarà activa per afavorir aquest procés d’obertura a aquesta nova era. Tots estem cridats a ella sense cap excepció perquè és un inici des de zero.

Si decidim des del cor, amb confiança plena i per voluntat de col·laboració i cooperació, connectar amb aquesta xarxa diamantina tot estarà al nostre abast. Tot allò que en realitat necessitem. La nostra ment s’obre a un nou coneixement, una ment sense cap judici, molt més expandida i clarivident, una ment connectada a la ment universal a la qual tots i cadascun podrem accedir, podem accedir, si així ho sentim. Les nostres emocions també seran diferents, emocions que seran beneficioses per a tots i per a tota la creació. Emocions que guariran els cors ràpidament, sanant cicatrius, retornant fragments perduts lliurats o oblidats i il·luminant-los amb aquesta nova Llum, aquesta Llum Diamantina.

Respirem en el nostre cor per sentir-ho, un cor verd maragda i cristal·lí, ple de partícules de Llum daurades que vibren en tot el seu espai. Això és el que ens porta aquest filament verd cristal·lí, ple de partícules daurades: ja no més separació, ja no més dubte, ja no més por.

Actius en aquesta energia, en aquesta xarxa, en aquest Amor incondicional recuperat, reconstruït, unificat. Recollim aquest filament de nou en el nostre cor i també la seva part posterior, sabent des d’aquest moment de forma més evident, qui som i cap a on anem.

amb Amor i Llum-21-12-2020

 

La dualitat coexisteix sense necessitat de dissoldre’s

Fixem la nostra atenció en el nostre plexe solar. Si ens és més fàcil, reflectim la nostra imatge davant nostre i així, serà més fàcil la visualització. En un punt concret del plexe solar s’encén una petita Llum, una Llum groga, brillant, pura. Seguint el moviment de la nostra respiració es va creant un fil, una hèlix que es mostra davant nostre, a poc a poc en tota la seva extensió. Aquest fil que fluctua amb el moviment de la nostra respiració, aquest fil de Llum groga, conté informació important per a cada un de nosaltres. Observem el seu moviment, la seva forma i viatgem amb la mirada al llarg de la seva longitud.

Apreciem si hi ha algun punt en què està trencat, esfilagarsat. Algun punt en el qual no està visible, si es veu com entretallat. Si en alguna zona apareix algun altre color més enllà del groc. Tota aquesta observació ha de facilitar la seva reprogramació, programar per a aquest nou temps, per a aquesta nova vida a la Terra, per a aquesta nova etapa a la qual ens estem acostant. Qualsevol cosa que cridi la nostra atenció és important tenir-la present.

És evident que pel pas del temps part de la informació original pot haver-se perdut, fragmentat o mal interpretat. És doncs aquest moment, un moment oportú per situar-nos de nou en aquest punt origen, en el punt zero i des d’aquest punt reconstruir aquest fil. Aquesta hèlix al llarg de tota la seva longitud.

Cadascú pot utilitzar l’eina que més fàcilment aquest al seu abast o la que primer es faci present, es pot a través dels ulls de reparar tots aquests fragments i reconstruir aquest fil. Es pot fer a través de les mans netejant, unint, restaurant… Simplement a través de l’aire, si ens és fàcil bufar, amb la intenció, bufem sobre aquest fil perquè recuperi el seu estat original i així, cada un amb el que arribi al seu sentir més profund. Des d’aquest punt original en el qual la dualitat coexisteix sense necessitat de dissoldre tot es transforma i nosaltres som aquest element transformador, l’element que permet la coexistència d’aquesta dualitat en nosaltres i en l’entorn.

Aquest fil, aquesta hèlix conté tota la informació del nostre veritable origen. Conté un coneixement innat que s’activa i fa de la nostra ment, una ment clara, lúcida, intuïtiva, sàvia. Fa del nostre cor, un cor fort en el qual s’alberga l’Amor incondicional, aquest Amor original aquesta força poderosa creadora. Així, molt més lúcids, molt més Amorosos ens és molt més fàcil connectar amb el nostre veritable Jo. Des d’aquesta nova posició, des d’aquest nou centre, obrim-nos a l’experiència d’aquesta existència amb una altra perspectiva, amb una nova actitud. Reprenguem el nostre poder per participar de bona voluntat en aquesta experiència, en aquesta existència en benefici de tots i de tot.

Des d’aquest nou centre, acullo aquesta dualitat. Des d’aquest nou centre, tinc clars els meus límits, els límits que em permeten anar més enllà de la vella programació, dels vells patrons, de les velles creences. M’obro al que ha de venir, al que ha de succeir, des del meu poder, amb una total confiança, amb una major força, amb una gestió molt més fàcil d’aquesta marcada dualitat que hi ha en mi i fora de mi.

Observo de nou aquest fil, aquesta hèlix amb un color groc brillant, pur i cristal·lí. Seguint el fil és summament perfecte, des de l’inici a la fi i, gràcies al moviment de la respiració, absorbeixo poc a poc en el meu plexe aquest fil transformador, reprogramat amb tota la informació original activa. I en cada respiració em sento més connectat amb mi mateix, més connectat amb la meva ment, més connectat amb el meu cor. El meu plexe s’il·lumina en totes direccions, més enllà del meu cos físic. Sento com cadascuna de les meves cèl·lules s’activa i vibra davant d’aquesta nova Llum. És una vibració connectada íntimament amb la veritable vida, la vida al gran paradís, la vida del gaudi, la vida de l’intercanvi, la vida de la col·laboració. Si el meu cos vibra, la meva ment vibra i el meu cor vibra, en aquesta nova Llum.

Tot es transforma, el meu cos físic es sana, s’equilibra i s’harmonitza. Els meus pensaments són pensaments creatius, intuïtius i lúcids. Les meves emocions són emocions per compartir l’Amor, aquest Amor incondicional que és el del nostre origen. El sentir és de profund agraïment, de profund benestar. La informació transita a la perfecció en tots els nostres cossos, ja no hi ha codi perdut ni codi encriptat, tot està ja actiu a punt per manifestar-se, manifestar el meu Jo Incondicional. Aquesta és la manifestació del nou Ser humà.

No un Jo Superior, un Jo Amorós, un Déu savi sinó un Jo Incondicional, arrelat fermament en el nostre origen, en la força més poderosa, en l’energia que tot ho connecta. Ja no més dubtes, ja no més pors. Aquest Jo Incondicional tot  ho dissol, tot ho transforma, tot ho aconsegueix.

Si he treballat amb el meu reflex em fonc amb el meu reflex, sinó simplement em lliuro al sentir d’ara, d’aquest instant present, perquè quedi en la memòria.

amb Amor i Llum-19-11-2020

 

La nostra mare és la millor mare per aquesta experiència de vida

En aquesta segona hèlix de l’ADN en la qual s’escriu tota la nostra trajectòria en aquest espai-temps, d’aquesta i d’altres experiències. Tota la història s’inscriu en aquesta hèlix, si en alguna de les nostres experiències aquí a la Terra, hem deixat coses pendents, es crea un espai buit en aquesta hèlix que s’ha de completar en altres experiències. Així doncs, si l’hèlix que es presenta davant nostre, té espais buits és que encara hi ha coses pendents per concloure, per tancar. Si parts d’aquesta hèlix que es presenta davant nostre està com esfilagarsada és que tenim moltes connexions o enllaços oberts que minven o minoren la nostra energia. Hem de reconèixer en aquesta existència aquells enllaços o connexions que necessàriament hem de mantenir, més altres d’aquestes connexions segurament poden ser dissoltes en el moment d’ara.

Si hi ha un tram d’aquesta hèlix que fàcilment deixa entreveure la Llum, la transparència, aquesta és la connexió que tenim amb el nostre Ser. Aquesta és la connexió més pura, més forta. Si ens costa trobar en aquesta hèlix un espai on veure la Llum és que potser estem desconnectats del nostre Ser. Ens hem perdut entre les diferents existències en aquest espai-temps i les connexions que teníem amb el nostre Ser en l’origen es van diluint i utilitzem aquesta energia per a altres connexions.

També podem visualitzar algun nus a aquesta hèlix, cada un d’aquests nusos són pactes que hem acceptat amb l’Univers, pactes que potser avui es poden dissoldre, pactes que ja no tenen cap sentit en aquesta experiència i en aquest moment. Així doncs, cadascuna d’aquestes parts podem esmenar-ho avui, dibuixant un fil com un filament continu, fort i translúcid.

Repassem les nostres relacions d’ara si veritablement són relacions que ens beneficien, relacions que aporten, que ens enriqueixen, que són generoses. Aquestes mantenim-les i potenciem-les. Si hi ha relacions que el que fan és viure de la nostra energia, de la nostra força vital, llavors serà oportú, si així ho sentim, distanciar-nos d’aquestes relacions. Permetrem que la nostra hèlix es reconstrueixi més fàcilment.

Enfoquem-nos ara en una d’aquestes connexions que establim amb la nostra mare física, sentim aquesta connexió forta, transparent, Amorosa? És una de les connexions d’aquesta existència més important, més important a sanar, a potenciar. La nostra mare és la millor mare per aquesta experiència de vida, encara que de vegades ens costi reconèixer-ho. Simplement aporta l’escenari més favorable perquè puguem evolucionar i desenvolupar-nos cap al veritable Ser que som.

Permetem també, prendre consciència de pactes acceptats d’aquesta i altres vides, és moment ara per poder dissoldre aquests pactes, poder desfer els nusos, pactes de pobresa, pactes de poder, pactes d’autoritat… Sense necessitat de jutjar les parts, dissolem avui aquests pactes, aquí i ara, per poder exercir la nostra llibertat. La llibertat de la que hem estat dotats des del naixement. Dissolent pactes, dissolent relacions, enfoquem la nostra hèlix a connectar amb el nostre Ser. Ampliem l’hèlix transparent i forta perquè aquesta connexió sigui avui molta més propera, molt més potent. Sentim-nos créixer en aquest cos físic. Sentim-nos expandir en el nostre cos energètic. Som un tot complet amb prou energia per concloure aquesta experiència en òptimes condicions.

Aquesta força del Ser crea una línia contínua en tota aquesta hèlix tancant qualsevol cosa pendent. No visquem aquesta existència mai més des de la falta de… Visquem aquesta experiència agraint per tot el que ens arriba. Reforçant aquesta segona hèlix tenim una visió més clara de qui som, d’on anem. Sentim aquesta segona hèlix forta, connectada a l’energia vital que es potencia, que s’expandeix per tot el nostre organisme. Enfortint davant de qualsevol experiència, potenciant tots els nostres sistemes, especialment el nostre sistema nerviós, el nostre cervell, la nostra medul·la i totes i cadascuna de les connexions, tan importants avui perquè la informació arribi a cadascuna de les nostres cèl·lules. Desfent connexions externes innecessàries i no beneficioses, potenciem la nostra connexió interna tan necessària i tan beneficiosa. Connexions internes que es realitzen gràcies a la Llum.

La Llum s’obre pas dins nostre cap amunt i cap avall, cap a davant i darrera, cap a dreta i esquerra. Totes les nostres connexions perfectament activades sentint-nos amos de la nostra vida, amb capacitat per decidir, per accionar, per materialitzar. Permetem que aquesta hèlix renovada, regenerada, reconstruïda, subtilitzada s’instauri de nou en nosaltres proporcionant-nos major benestar. La sento en el meu txacra com aquesta calor que puja des del ventre fins al meu cor i des del cor cap a totes les meves extremitats, també al meu cap.

Respiro i em sento en pau. Respiro i em sento Amor. Respiro i em sento vida. Així sóc, aquí i ara.

amb Amor i Llum-16-10-2020

 

Ja no es tracta de sobreviure, sinó de viure

És important en aquest temps activar i reconnectar tots els fils de l’ADN ja que són filaments energètics i de Llum que ens connecten en totes les dimensions. Avui, ens enfoquem en aquest primer filament, la primera hèlix del nostre ADN. Un filament realment materialitzat, un filament físic amb possibilitat de ser vist, analitzat. És un filament que neix en el primer txacra i recorre tota la nostra columna fins a sortir pel txacra corona. Visualitzarem aquesta filament de Llum en tot aquest recorregut. Si és un filament continu, si manté tota la seva Llum, si està esfilagarsat o també, si en algun punt incorpora algun nus. Cadascú que visualitzi el seu filament particular i que respirant amb atenció faci el recorregut simplement observant la seva qualitat.

Aquest filament ens connecta directament amb la Mare Terra. És des de la connexió amb la Mare Terra que arribem més fàcilment la connexió amb lo subtil. Estiguem atents a tots els detalls, a la seva amplitud, a la seva textura, a la seva forma. Simplement observant, en ell està part de la nostra història, de les nostres experiències aquí al planeta Terra. En el seu codi hi ha multitud de memòries, d’experiències que ens han conduït fins avui, com el que avui som. Més aquest, és un temps per a reconstruir, reprogramar tota la nostra història. Estem en un punt d’inflexió en el que la història ja no es repeteix, per això és tan important que netegem, que completem, que incorporem i que activem. Els nostres hàbits d’avui, estan escrits en aquesta primera hèlix, hàbits que en aquest moment s’estan transformant, perquè les nostres necessitats canvien. Necessitats d’aliment i de descans.

Activant aquesta primera hèlix, aconseguirem incorporar fàcilment aquests nous hàbits. Una nova relació amb el nostre entorn. Una nova connexió amb la nostra Mare Terra permetent la cura, el suport, la protecció cap a cada un de nosaltres. Activem aquesta primera hèlix per incorporar noves emocions, emocions que hem perdut al llarg de la història. Sentim-nos més fraterns, aquesta fraternitat és necessària per a aquest temps. Ja no es tracta de sobreviure, sinó de viure.

Estiguem doncs, ben presents, aquí i ara, arrelats i cada un de forma singular segons el seu sentir, que visualitzi aquesta hèlix. Aquest primer filament completament il·luminat, si cal acolorir-el, si cal reconstruir-el, si li falta algun fragment, unir-el, si té algun nus, desfer el nus perquè el seu moviment sigui ben harmònic… Tot el que sentim podem transformar-ho des de la visualització intencionada, així tornem l’hèlix al seu estat original. Al seu estat en el punt zero, on tot és perfecte. Aquest punt zero que ens permet sortir de la marcada dualitat. Ja no vivim en el blanc o el negre. Podem situar-nos, si així ho sentim, en el punt zero, on blanc i negre coexisteixen sense dissoldre’s, on són acollits amb gran Amor i així, tota la dualitat.

La història ja no és lineal, incorporem un altre punt per sortir de la linealitat i poder elevar-nos a través de l’hèlix. Si he aconseguit activar, il·luminar, integrar aquesta hèlix, aquesta ona, puc també amb la intenció fer una petició perquè es curi tot allò del meu cos físic, connectat amb aquesta hèlix, perquè s’equilibri i s’harmonitzi. Tot el que fa referència a les meves cames i als meus peus. Que l’energia circuli fàcilment, que tot flueixi, que el que s’ha d’alliberar s’alliberi, que el que s’ha d’incorporar s’incorpori. Ara el corrent, l’energia, la Llum flueix amb facilitat en aquesta hèlix. Recorre tota la meva columna, també el meu cervell, el meu sistema nerviós està actiu connectat a la Terra. Estic connectat al cel, em sento en el meu lloc, aquí i ara. Estic present, aquí i ara. Em sento en un estat d’Amor amb mi mateix, amb la Terra i amb tots. Tot contribueix al benestar, en aquesta nova consciència. Sé que és meva, la responsabilitat sobre el meu benestar, he descobert el que em beneficia, el que em fa evolucionar, el que em facilita Ser. Sé que en qualsevol moment puc trobar-me en aquest punt zero, encara que no sàpiga com, simplement escollint estar en ell.

La meva hèlix es mou en completa harmonia amb una puríssima Llum, unint-se a la de tots. Intencionadament aportem el nostre treball a la Humanitat, en benefici de tots, per facilitar aquesta transició. Que cada vegada més Sers se sentin fills i filles de la Terra. Que cada vegada siguin més responsables del seu propi compte. Que s’obrin a una nova forma de viure.

Recuperem la nostra hèlix. La visualitzem de nou completa, neta, integrada completament i poc a poc va retornant a aquest punt del primer xacra, baixant des de la coroneta pel nostre cap, la nostra columna, cap al primer xacra, i es manté en aquest punt una Llum permanent, una energia neta, una vibració harmònica, un equilibri físic a tot el cos. Entre esquerra i dreta. Entre a dalt i a baix. Entre davant i darrere.

Respiro aquesta sensació i sento gratitud. Respiro aquesta sensació i sento pau. Respiro aquesta sensació i sento Amor per tots i per tot. Em mantinc en aquest estat, un temps més.

amb Amor i Llum-19-09-2020