Reprogramació de l’ADN

Obrint-nos a una nova era, obrim molt més el nostre cor

Avui estem aquí units per una gran celebració. Es superposen diversos esdeveniments astronòmics que ens obren a una gran oportunitat, a un moment especial i únic que és bo aprofitar, si aquest és el sentir de cada un. Obrint-nos a una nova era, obrim molt més el nostre cor i tot el seu espai energètic. Aquest quart txacra relacionat amb el quart filament de l’ADN, connectat directament amb l’Amor incondicional. Filament que podem visualitzar en el seu moviment i transitar per tot el seu recorregut per descobrir tot allò que s’ha modificat des de l’origen.

L’Amor incondicional al llarg del seu recorregut per la creació es fragmenta en diferents Amors, l’Amor fraternal, l’Amor paternal, l’Amor filial, l’Amor de parella, l’Amor de company, l’Amor a la Humanitat, l’Amor als animals, l’Amor a les plantes, l’Amor a les roques, l’Amor a la Terra, l’Amor a tot l’Univers i aquests fragments, tots, tenen l’origen en l’Amor incondicional. Allà és on anem en aquesta nova era, a unir tots aquests fragments d’Amor en nosaltres, en aquest quart filament per unir-nos directament a l’Amor incondicional, la força més poderosa, la que ens sana, ens empodera i ens obre a tot el coneixement.

És doncs un repte important per a cada un, més l’Univers com sempre, respecta la decisió de cada un i si un vol postergar la seva decisió, està en el seu ple dret. En aquesta canalització no parlarem només del filament que surt cap endavant en el nostre cor, que podem tenir ben present perquè és ben visible per als nostres ulls, i que connecta amb aquesta xarxa diamantina activa en tot l’Univers i a la qual fins ara hem accedit a alguns moments, més ara estem connectats, si això és el que vam decidir, permanentment a ella, sinó que també, intentarem visualitzar el filament que surt per darrere. Aquest filament connectat al nostre veritable origen i que està a punt perquè puguem desplegar les nostres ales. Sí, en realitat som Sers alats, sentim també aquest filament unit a les nostres ales, a les nostres immenses i poderoses ales. Recorrem cadascuna de les nostres ales, des de la inserció que està en la nostra esquena fins a la punta. Sentim la seva força, la seva suavitat i al mateix temps la seva potència. Aquesta xarxa diamantina a la qual se’ns connecta, obre les nostres ales de nou, perquè puguem en aquesta nova era, unir-nos a tot en l’Univers. Es van materialitzant molts dons. El do de la ubicació serà un d’ells, podrem estar a tot arreu i en cap lloc alhora. Així serà, si decidim connectar-nos.

Aquesta connexió a aquesta xarxa diamantina sana tota la nostra història, a tots els nostres ancestres perquè puguem dedicar-nos a avançar sense tenir deures pendents. És gràcies a aquest Amor incondicional que l’Univers ens fa aquest regal. Més nosaltres decidim, també, si ens sentim alliberats de tota aquesta història o volem continuar treballant des d’ella. Aquesta xarxa diamantina estructurarà també la nostra matèria per adaptar-la a la nova era, a aquesta nova vida. Si confiem tot s’ha de facilitar sense grans molèsties ni desequilibris, més si dubtem no facilitem aquest treball als Sers que col·laboren amb l’Univers.

S’ha parlat abans, que aquesta xarxa diamantina té buits. Són buits que nosaltres hem d’omplir si decidim connectar-nos a ella. Hi ha i hi haurà molts Sers connectats i que es connectin en els pròxims dies, i tota la xarxa diamantina, quedarà activa per afavorir aquest procés d’obertura a aquesta nova era. Tots estem cridats a ella sense cap excepció perquè és un inici des de zero.

Si decidim des del cor, amb confiança plena i per voluntat de col·laboració i cooperació, connectar amb aquesta xarxa diamantina tot estarà al nostre abast. Tot allò que en realitat necessitem. La nostra ment s’obre a un nou coneixement, una ment sense cap judici, molt més expandida i clarivident, una ment connectada a la ment universal a la qual tots i cadascun podrem accedir, podem accedir, si així ho sentim. Les nostres emocions també seran diferents, emocions que seran beneficioses per a tots i per a tota la creació. Emocions que guariran els cors ràpidament, sanant cicatrius, retornant fragments perduts lliurats o oblidats i il·luminant-los amb aquesta nova Llum, aquesta Llum Diamantina.

Respirem en el nostre cor per sentir-ho, un cor verd maragda i cristal·lí, ple de partícules de Llum daurades que vibren en tot el seu espai. Això és el que ens porta aquest filament verd cristal·lí, ple de partícules daurades: ja no més separació, ja no més dubte, ja no més por.

Actius en aquesta energia, en aquesta xarxa, en aquest Amor incondicional recuperat, reconstruït, unificat. Recollim aquest filament de nou en el nostre cor i també la seva part posterior, sabent des d’aquest moment de forma més evident, qui som i cap a on anem.

amb Amor i Llum-21-12-2020

 

La dualitat coexisteix sense necessitat de dissoldre’s

Fixem la nostra atenció en el nostre plexe solar. Si ens és més fàcil, reflectim la nostra imatge davant nostre i així, serà més fàcil la visualització. En un punt concret del plexe solar s’encén una petita Llum, una Llum groga, brillant, pura. Seguint el moviment de la nostra respiració es va creant un fil, una hèlix que es mostra davant nostre, a poc a poc en tota la seva extensió. Aquest fil que fluctua amb el moviment de la nostra respiració, aquest fil de Llum groga, conté informació important per a cada un de nosaltres. Observem el seu moviment, la seva forma i viatgem amb la mirada al llarg de la seva longitud.

Apreciem si hi ha algun punt en què està trencat, esfilagarsat. Algun punt en el qual no està visible, si es veu com entretallat. Si en alguna zona apareix algun altre color més enllà del groc. Tota aquesta observació ha de facilitar la seva reprogramació, programar per a aquest nou temps, per a aquesta nova vida a la Terra, per a aquesta nova etapa a la qual ens estem acostant. Qualsevol cosa que cridi la nostra atenció és important tenir-la present.

És evident que pel pas del temps part de la informació original pot haver-se perdut, fragmentat o mal interpretat. És doncs aquest moment, un moment oportú per situar-nos de nou en aquest punt origen, en el punt zero i des d’aquest punt reconstruir aquest fil. Aquesta hèlix al llarg de tota la seva longitud.

Cadascú pot utilitzar l’eina que més fàcilment aquest al seu abast o la que primer es faci present, es pot a través dels ulls de reparar tots aquests fragments i reconstruir aquest fil. Es pot fer a través de les mans netejant, unint, restaurant… Simplement a través de l’aire, si ens és fàcil bufar, amb la intenció, bufem sobre aquest fil perquè recuperi el seu estat original i així, cada un amb el que arribi al seu sentir més profund. Des d’aquest punt original en el qual la dualitat coexisteix sense necessitat de dissoldre tot es transforma i nosaltres som aquest element transformador, l’element que permet la coexistència d’aquesta dualitat en nosaltres i en l’entorn.

Aquest fil, aquesta hèlix conté tota la informació del nostre veritable origen. Conté un coneixement innat que s’activa i fa de la nostra ment, una ment clara, lúcida, intuïtiva, sàvia. Fa del nostre cor, un cor fort en el qual s’alberga l’Amor incondicional, aquest Amor original aquesta força poderosa creadora. Així, molt més lúcids, molt més Amorosos ens és molt més fàcil connectar amb el nostre veritable Jo. Des d’aquesta nova posició, des d’aquest nou centre, obrim-nos a l’experiència d’aquesta existència amb una altra perspectiva, amb una nova actitud. Reprenguem el nostre poder per participar de bona voluntat en aquesta experiència, en aquesta existència en benefici de tots i de tot.

Des d’aquest nou centre, acullo aquesta dualitat. Des d’aquest nou centre, tinc clars els meus límits, els límits que em permeten anar més enllà de la vella programació, dels vells patrons, de les velles creences. M’obro al que ha de venir, al que ha de succeir, des del meu poder, amb una total confiança, amb una major força, amb una gestió molt més fàcil d’aquesta marcada dualitat que hi ha en mi i fora de mi.

Observo de nou aquest fil, aquesta hèlix amb un color groc brillant, pur i cristal·lí. Seguint el fil és summament perfecte, des de l’inici a la fi i, gràcies al moviment de la respiració, absorbeixo poc a poc en el meu plexe aquest fil transformador, reprogramat amb tota la informació original activa. I en cada respiració em sento més connectat amb mi mateix, més connectat amb la meva ment, més connectat amb el meu cor. El meu plexe s’il·lumina en totes direccions, més enllà del meu cos físic. Sento com cadascuna de les meves cèl·lules s’activa i vibra davant d’aquesta nova Llum. És una vibració connectada íntimament amb la veritable vida, la vida al gran paradís, la vida del gaudi, la vida de l’intercanvi, la vida de la col·laboració. Si el meu cos vibra, la meva ment vibra i el meu cor vibra, en aquesta nova Llum.

Tot es transforma, el meu cos físic es sana, s’equilibra i s’harmonitza. Els meus pensaments són pensaments creatius, intuïtius i lúcids. Les meves emocions són emocions per compartir l’Amor, aquest Amor incondicional que és el del nostre origen. El sentir és de profund agraïment, de profund benestar. La informació transita a la perfecció en tots els nostres cossos, ja no hi ha codi perdut ni codi encriptat, tot està ja actiu a punt per manifestar-se, manifestar el meu Jo Incondicional. Aquesta és la manifestació del nou Ser humà.

No un Jo Superior, un Jo Amorós, un Déu savi sinó un Jo Incondicional, arrelat fermament en el nostre origen, en la força més poderosa, en l’energia que tot ho connecta. Ja no més dubtes, ja no més pors. Aquest Jo Incondicional tot  ho dissol, tot ho transforma, tot ho aconsegueix.

Si he treballat amb el meu reflex em fonc amb el meu reflex, sinó simplement em lliuro al sentir d’ara, d’aquest instant present, perquè quedi en la memòria.

amb Amor i Llum-19-11-2020

 

La nostra mare és la millor mare per aquesta experiència de vida

En aquesta segona hèlix de l’ADN en la qual s’escriu tota la nostra trajectòria en aquest espai-temps, d’aquesta i d’altres experiències. Tota la història s’inscriu en aquesta hèlix, si en alguna de les nostres experiències aquí a la Terra, hem deixat coses pendents, es crea un espai buit en aquesta hèlix que s’ha de completar en altres experiències. Així doncs, si l’hèlix que es presenta davant nostre, té espais buits és que encara hi ha coses pendents per concloure, per tancar. Si parts d’aquesta hèlix que es presenta davant nostre està com esfilagarsada és que tenim moltes connexions o enllaços oberts que minven o minoren la nostra energia. Hem de reconèixer en aquesta existència aquells enllaços o connexions que necessàriament hem de mantenir, més altres d’aquestes connexions segurament poden ser dissoltes en el moment d’ara.

Si hi ha un tram d’aquesta hèlix que fàcilment deixa entreveure la Llum, la transparència, aquesta és la connexió que tenim amb el nostre Ser. Aquesta és la connexió més pura, més forta. Si ens costa trobar en aquesta hèlix un espai on veure la Llum és que potser estem desconnectats del nostre Ser. Ens hem perdut entre les diferents existències en aquest espai-temps i les connexions que teníem amb el nostre Ser en l’origen es van diluint i utilitzem aquesta energia per a altres connexions.

També podem visualitzar algun nus a aquesta hèlix, cada un d’aquests nusos són pactes que hem acceptat amb l’Univers, pactes que potser avui es poden dissoldre, pactes que ja no tenen cap sentit en aquesta experiència i en aquest moment. Així doncs, cadascuna d’aquestes parts podem esmenar-ho avui, dibuixant un fil com un filament continu, fort i translúcid.

Repassem les nostres relacions d’ara si veritablement són relacions que ens beneficien, relacions que aporten, que ens enriqueixen, que són generoses. Aquestes mantenim-les i potenciem-les. Si hi ha relacions que el que fan és viure de la nostra energia, de la nostra força vital, llavors serà oportú, si així ho sentim, distanciar-nos d’aquestes relacions. Permetrem que la nostra hèlix es reconstrueixi més fàcilment.

Enfoquem-nos ara en una d’aquestes connexions que establim amb la nostra mare física, sentim aquesta connexió forta, transparent, Amorosa? És una de les connexions d’aquesta existència més important, més important a sanar, a potenciar. La nostra mare és la millor mare per aquesta experiència de vida, encara que de vegades ens costi reconèixer-ho. Simplement aporta l’escenari més favorable perquè puguem evolucionar i desenvolupar-nos cap al veritable Ser que som.

Permetem també, prendre consciència de pactes acceptats d’aquesta i altres vides, és moment ara per poder dissoldre aquests pactes, poder desfer els nusos, pactes de pobresa, pactes de poder, pactes d’autoritat… Sense necessitat de jutjar les parts, dissolem avui aquests pactes, aquí i ara, per poder exercir la nostra llibertat. La llibertat de la que hem estat dotats des del naixement. Dissolent pactes, dissolent relacions, enfoquem la nostra hèlix a connectar amb el nostre Ser. Ampliem l’hèlix transparent i forta perquè aquesta connexió sigui avui molta més propera, molt més potent. Sentim-nos créixer en aquest cos físic. Sentim-nos expandir en el nostre cos energètic. Som un tot complet amb prou energia per concloure aquesta experiència en òptimes condicions.

Aquesta força del Ser crea una línia contínua en tota aquesta hèlix tancant qualsevol cosa pendent. No visquem aquesta existència mai més des de la falta de… Visquem aquesta experiència agraint per tot el que ens arriba. Reforçant aquesta segona hèlix tenim una visió més clara de qui som, d’on anem. Sentim aquesta segona hèlix forta, connectada a l’energia vital que es potencia, que s’expandeix per tot el nostre organisme. Enfortint davant de qualsevol experiència, potenciant tots els nostres sistemes, especialment el nostre sistema nerviós, el nostre cervell, la nostra medul·la i totes i cadascuna de les connexions, tan importants avui perquè la informació arribi a cadascuna de les nostres cèl·lules. Desfent connexions externes innecessàries i no beneficioses, potenciem la nostra connexió interna tan necessària i tan beneficiosa. Connexions internes que es realitzen gràcies a la Llum.

La Llum s’obre pas dins nostre cap amunt i cap avall, cap a davant i darrera, cap a dreta i esquerra. Totes les nostres connexions perfectament activades sentint-nos amos de la nostra vida, amb capacitat per decidir, per accionar, per materialitzar. Permetem que aquesta hèlix renovada, regenerada, reconstruïda, subtilitzada s’instauri de nou en nosaltres proporcionant-nos major benestar. La sento en el meu txacra com aquesta calor que puja des del ventre fins al meu cor i des del cor cap a totes les meves extremitats, també al meu cap.

Respiro i em sento en pau. Respiro i em sento Amor. Respiro i em sento vida. Així sóc, aquí i ara.

amb Amor i Llum-16-10-2020

 

Ja no es tracta de sobreviure, sinó de viure

És important en aquest temps activar i reconnectar tots els fils de l’ADN ja que són filaments energètics i de Llum que ens connecten en totes les dimensions. Avui, ens enfoquem en aquest primer filament, la primera hèlix del nostre ADN. Un filament realment materialitzat, un filament físic amb possibilitat de ser vist, analitzat. És un filament que neix en el primer txacra i recorre tota la nostra columna fins a sortir pel txacra corona. Visualitzarem aquesta filament de Llum en tot aquest recorregut. Si és un filament continu, si manté tota la seva Llum, si està esfilagarsat o també, si en algun punt incorpora algun nus. Cadascú que visualitzi el seu filament particular i que respirant amb atenció faci el recorregut simplement observant la seva qualitat.

Aquest filament ens connecta directament amb la Mare Terra. És des de la connexió amb la Mare Terra que arribem més fàcilment la connexió amb lo subtil. Estiguem atents a tots els detalls, a la seva amplitud, a la seva textura, a la seva forma. Simplement observant, en ell està part de la nostra història, de les nostres experiències aquí al planeta Terra. En el seu codi hi ha multitud de memòries, d’experiències que ens han conduït fins avui, com el que avui som. Més aquest, és un temps per a reconstruir, reprogramar tota la nostra història. Estem en un punt d’inflexió en el que la història ja no es repeteix, per això és tan important que netegem, que completem, que incorporem i que activem. Els nostres hàbits d’avui, estan escrits en aquesta primera hèlix, hàbits que en aquest moment s’estan transformant, perquè les nostres necessitats canvien. Necessitats d’aliment i de descans.

Activant aquesta primera hèlix, aconseguirem incorporar fàcilment aquests nous hàbits. Una nova relació amb el nostre entorn. Una nova connexió amb la nostra Mare Terra permetent la cura, el suport, la protecció cap a cada un de nosaltres. Activem aquesta primera hèlix per incorporar noves emocions, emocions que hem perdut al llarg de la història. Sentim-nos més fraterns, aquesta fraternitat és necessària per a aquest temps. Ja no es tracta de sobreviure, sinó de viure.

Estiguem doncs, ben presents, aquí i ara, arrelats i cada un de forma singular segons el seu sentir, que visualitzi aquesta hèlix. Aquest primer filament completament il·luminat, si cal acolorir-el, si cal reconstruir-el, si li falta algun fragment, unir-el, si té algun nus, desfer el nus perquè el seu moviment sigui ben harmònic… Tot el que sentim podem transformar-ho des de la visualització intencionada, així tornem l’hèlix al seu estat original. Al seu estat en el punt zero, on tot és perfecte. Aquest punt zero que ens permet sortir de la marcada dualitat. Ja no vivim en el blanc o el negre. Podem situar-nos, si així ho sentim, en el punt zero, on blanc i negre coexisteixen sense dissoldre’s, on són acollits amb gran Amor i així, tota la dualitat.

La història ja no és lineal, incorporem un altre punt per sortir de la linealitat i poder elevar-nos a través de l’hèlix. Si he aconseguit activar, il·luminar, integrar aquesta hèlix, aquesta ona, puc també amb la intenció fer una petició perquè es curi tot allò del meu cos físic, connectat amb aquesta hèlix, perquè s’equilibri i s’harmonitzi. Tot el que fa referència a les meves cames i als meus peus. Que l’energia circuli fàcilment, que tot flueixi, que el que s’ha d’alliberar s’alliberi, que el que s’ha d’incorporar s’incorpori. Ara el corrent, l’energia, la Llum flueix amb facilitat en aquesta hèlix. Recorre tota la meva columna, també el meu cervell, el meu sistema nerviós està actiu connectat a la Terra. Estic connectat al cel, em sento en el meu lloc, aquí i ara. Estic present, aquí i ara. Em sento en un estat d’Amor amb mi mateix, amb la Terra i amb tots. Tot contribueix al benestar, en aquesta nova consciència. Sé que és meva, la responsabilitat sobre el meu benestar, he descobert el que em beneficia, el que em fa evolucionar, el que em facilita Ser. Sé que en qualsevol moment puc trobar-me en aquest punt zero, encara que no sàpiga com, simplement escollint estar en ell.

La meva hèlix es mou en completa harmonia amb una puríssima Llum, unint-se a la de tots. Intencionadament aportem el nostre treball a la Humanitat, en benefici de tots, per facilitar aquesta transició. Que cada vegada més Sers se sentin fills i filles de la Terra. Que cada vegada siguin més responsables del seu propi compte. Que s’obrin a una nova forma de viure.

Recuperem la nostra hèlix. La visualitzem de nou completa, neta, integrada completament i poc a poc va retornant a aquest punt del primer txacra, baixant des de la coroneta pel nostre cap, la nostra columna, cap al primer txacra, i es manté en aquest punt una Llum permanent, una energia neta, una vibració harmònica, un equilibri físic a tot el cos. Entre esquerra i dreta. Entre a dalt i a baix. Entre davant i darrere.

Respiro aquesta sensació i sento gratitud. Respiro aquesta sensació i sento pau. Respiro aquesta sensació i sento Amor per tots i per tot. Em mantinc en aquest estat, un temps més.

amb Amor i Llum-19-09-2020