Seté principi

Seté principi

Apliquem-nos a nosaltres mateixos aquest principi generador. Per a quina intenció? o Per quina intenció? Per a què ens sentim renovats, per a què ens vivifiquem, per a què ens alegrem i estiguem molt més connectats amb la veritable vida.

Tots els principis que hem estat compartint i la informació que s’ha generat a cada trobada, l’hem integrat a cadascun de nosaltres. Cadascú aquella part que li és més pròpia.

Aquests principis, es fonen en aquest principi generador que estem treballant avui, perquè aquest principi generador que inclou el masculí i el femení, que comporta la creació de nova vida, també està en nosaltres.

Tots aquests principis que hem anat compartint han de ser usats per co-crear en benefici de tots i de tot. No són doncs com hem comentat altres vegades, uns principis que se’ns imposen i als quals estem sotmesos, sinó que la seva comprensió és per a què siguem capaços d’usar-los en benefici de tots i de tot.

Quan parlem en aquests termes sovint ens oblidem de nosaltres mateixos i avui el que volem ressaltar és que ens apliquem a nosaltres mateixos aquest principi generador. Per a quina intenció? o Per quina intenció? Per a què ens sentim renovats, per a què ens vivifiquem, per a què ens alegrem i estiguem molt més connectats amb la veritable vida.

Així doncs, tenim aquests dos principis femení i masculí, en nosaltres, aquestes dues energies generadores i creadores, sentim-les ben presents en nosaltres. Unim-les en un moviment infinit, equilibrat i harmònic gràcies a l’energia amorosa que tenim cap a nosaltres mateixos, per ser com som i gràcies a aquesta energia amorosa i a aquest moviment que entrellaça aquests principis a cada instant, assolir la Llum que és la il·luminació.

Tots som budes a la nostra essència i aquest moviment és el que ens facilita arribar a la nostra cova on trobem el nostre buda en estat de contemplació. Si ens és possible, observem-ho…

Observem-nos en la nostra essència i, si no és possible veure’ns, intentem sentir el que aquest buda en estat de contemplació sent al seu interior.

Hi ha poca llum just la necessària perquè puguem percebre’l. Hi ha un petit moviment, just el necessari perquè en puguem sentir la vibració. Mirem-li els ulls, semi-tancats, per percebre la realitat que l’envolta, una realitat que no distorsiona el seu estat de contemplació, sigui el que sigui el que es presenti davant d’aquest àpex de vista dels seus ulls.

Observem la seva posició i, especialment, les mans unint els dits i deixant espai entre els palmells…

Si podem, a més, percebre altres detalls respecte a la seva vestimenta, al seu cabell, a les cames i als peus… Intentem observar-ho amb deteniment i prendre instantànies perquè romanguin en la nostra ment conscient, per recuperar-les sempre que ho necessitem.

Fixem-nos ara als seus llavis i el lleu somriure que dibuixen, perquè l’estat de contemplació connecta amb el gaudi de la vida. Somriem també nosaltres ara, en un somriure suau… Això canvia ja la nostra posició, la nostra actitud, el nostre sentir.

Percebem l’energia que es desprèn del seu contorn físic. Una energia que es va difuminant en aquesta cova que l’acull, que el protegeix, que en té cura. Una energia multicolor, com un arc de Sant Martí. Observem aquestes partícules de Llum en el moviment harmònic. Apropem-nos-hi i així, molt més a prop, escoltem la seva vibració, el seu moviment, el seu so.

Aquest és el so de la creació, una melodia única a la que tots estem convidats a participar. Cadascú aportant el seu instrument i sent ell mateix, l’instrumentista. Afinem-nos, doncs, sentint-nos renovats per compartir aquesta melodia, aquest gran concert que es fa constantment a l’Univers.

Que cadascú esculli aquell detall que li cridi més l’atenció de la seva buda interior i el porti ara, a aquest moment present, perquè hi sigui ben manifest. Visquem aquesta experiència com una experiència real que hem generat entre tots fent ús d’aquests principis perquè siguem éssers humans renovats, regenerats, vivificats, il·luminats.

Sentim-nos en aquest estat de contemplació. Estat en què no necessitem, estat d’abundància, estat de gratitud, estat de compassió, estat d’Amor pur, cap als altres i cap a tot allò creat.

Només el que és en nosaltres es pot manifestar fora de nosaltres. Incorporem avui, aquesta experiència, com una experiència real que forma part de la nostra vida quotidiana, perquè és a la quotidianitat on hem de mostrar el nostre buda.

Així, generem una nova realitat. Una realitat justa, entre allò masculí i allò femení. Principis que estan, tots dos, en cadascun de nosaltres, però que de manera manifesta i només per aquesta experiència, aquesta existència físicament som home o dona.

Desitgem que aquest principi generador us acompanyi a cada moment, sentint-vos renovats cada nou dia, davant de cada experiència sempre que ho necessiteu i ho demaneu,  per arribar a l’últim instant d’aquesta existència en les millors condicions, conscients de tot allò viscut, conscients de el vostre origen.

Renovar-se és una decisió de cadascú. Renoveu-vos en aquest temps, en tots els vostres aspectes, en la vostra ment, en el vostre cor, en el vostre cos físic.

Respirem aquesta energia de renovació, de generació de nova vida, de co-creació amb el Creador.

amb Amor i Llum-15-07-2022

Quant a l'autor

Qualitat de vida administrator

Deixeu una resposta