Energia de la Mare Terra i de l’Univers

Energia de la Mare Terra i de l’Univers

Des d’aquesta visió del Ser humà que es forma a partir d’aquestes dues energies, de la Mare Terra i de l’Univers, podem descobrir en nosaltres quina és la nostra tendència. Quina és l’energia que en nosaltres està molt més manifesta. Tots som diferents. Des del punt de vista energètic som, també, Sers singulars i aquesta singularitat energètica és també important de manifestar.

Així com quan neix un fill o una filla sempre es tendeix a buscar quines característiques té del pare o de la mare i, en realitat, és una combinació de totes dues, diferent també, però que tenen moltes coses en comú. Així com acceptem que els fills tenen les característiques dels pares, pare i mare, també nosaltres tenim aquestes dues energies en nosaltres i de vegades ens en oblidem.

De vegades funcionem més des de l’energia de la Mare Terra quan ens sentim sovint submergits en tots els condicionaments de la matèria, però també en nosaltres hi ha aquesta part de l’Univers que és una energia més subtil i ens connecta amb tot allò creat.

Intentem, ara, en aquest moment en què hem pogut percebre ambdues energies sentir-les al nostre cor i reconèixer com estan aquestes energies en nosaltres. Si estan totes dues presents, en equilibri i en harmonia. Si una predomina respecte de l’altra o si les dues energies estan dansant contínuament en nosaltres.

Quan aquestes energies es troben al nostre cor, realment es produeix una gran transformació, una transformació a tots els nivells. A nivell físic o més material ja sigui en el nostre propi cos físic o en quant a tot allò que concerneix la relació amb la matèria i, també, percebent aquesta connexió amb l’Univers, amb tot allò creat, estant ben present, aquí i ara, fent ús del discerniment.

Si funcionem només des de l’energia de la Terra encara que amb un potencial infinit ens és difícil sustentar-nos, mantenir-nos i, si funcionem només amb l’energia de l’Univers, la nostra matèria també se’n ressent.

Som aquí per unir ambdues energies al nostre cor i funcionar des d’aquesta unió en harmonia. És la nostra doble naturalesa, una nova dualitat que cal gestionar i que només és possible si ens comprenem, si ens reconeixem, si som energia amorosa. Aquesta energia que es mou des del cor i que connecta el cor amb el cor. Tot allò creat, sigui visible o invisible, té el seu centre energètic del cor i quan la connexió es dóna des d’aquest centre, tot es transforma.

Movent-nos des d’aquesta energia amorosa tot s’il·lumina i ara estem a punt de celebrar la festa de la Llum. La Llum que estarà més present a la nostra quotidianitat. També perquè la intensitat de l’energia serà més gran els propers dies.

Sentim l’energia de la Terra que transita per dins nostre, també per sota la Terra i sentim l’energia de l’Univers embolicant-nos a cada instant.

Respirem en aquesta energia, aquesta energia d’unió, aquesta energia amorosa perquè s’expandeixi en aquest espai i connecti tots els cors. Els sani, si hi ha necessitat de guarir-los. Els netegi, si hi ha necessitat de netejar-los. Els nodreixi, si hi ha necessitat de nodrir-los i compartim aquest gran cor amb l’Univers i amb la Terra.

Un cor que s’expandeix a cada respiració, que arriba a tot l’Univers i també apropem aquesta energia a la Mare Terra fins arribar al seu centre gairebé com un punt minúscul. Sostinguem aquesta energia en benefici de tots. Sostinguem-la amb la respiració. Rebent-la i donant-la, donant-la i rebent-la. Sentim-nos Univers, com un Univers ple d’Amor i Llum. Sentim-nos Mare Terra com un potencial infinit. Respirem per compassar-nos.

Sentim aquest txacra del cor expandit, potenciat, il·luminat. Sentim els beneficis de la respiració. Sentim els beneficis a la nostra ment en atenció plena en aquest moment. Sentim els beneficis al nostre cos físic, un cos físic més lleuger, més relaxat. Respirem, uns moments més, en aquesta energia per percebre tots els seus beneficis i que es perllonguin en el temps. Exposats a aquesta energia, tot s’allibera, tot s’harmonitza, tot s’equilibra.

Agraïm aquesta energia i cadascú, segons el seu sentir, pot tornar a connectar a poc a poc amb el cos. Cadascú al seu temps, respirem sentint el moviment del nostre pit, aquesta expansió i contracció de l’energia i, quan ho sentim, podem col·locar les nostres mans al nostre pit i sentir físicament aquest moviment. I, així, anar acariciant el nostre cos. Baixem fins al nostre ventre i percebem, també, aquí l’energia. Col·loquem, ara, les mans sobre les nostres cames i així mantenir aquest contacte i prendre consciència de tot el nostre cos. Les cames i els peus a terra, l’esquena, les espatlles, els braços, les mans i el nostre cap. I finalment obrint i tancant els ulls per connectar novament amb aquest espai i mantenir encara una mica més el silenci.

amb Amor i Llum-16-12-2022

Quant a l'autor

Qualitat de vida administrator

Deixeu una resposta