Energia de la primavera

Energia de la primavera

De nou l’energia es prepara per manifestar-se amb tota la seva esplendor a la natura. És una energia que sempre ha estat activa però treballant sota la terra. Ara és moment per trencar aquesta capa que la manté a la terra i fer-se visible per a nosaltres. Veiem les tendres tiges, les poncelles de les flors i els nous brots que es van expandint als arbres, preguntem-nos si nosaltres també estem preparats per a aquest nou florir, per a aquesta nova expansió i creixement. Però mostrar la nostra millor imatge, només serà possible si també hem treballat dins nostre, un treball interior que és imprescindible per al bon viure. Un treball interior que de vegades costa realitzar per falta de temps, perquè no trobem el moment oportú, perquè ens fa mandra o fins i tot perquè ens pot fer por pel que puguem trobar al nostre interior.

Siguem forts i trobem prou energia per tornar-nos cap a nosaltres mateixos, per veure’ns tal com som en aquest instant i des d’aquesta visió treballar-nos i preparar-nos per aquesta primavera perquè com a la natura, la primavera ve de l’interior, de l’interior de la terra, del interior de les branques dels arbres. També en nosaltres cal aquest treball interior per poder manifestar-nos en la nostra millor versió, per mostrar la nostra bellesa, una bellesa que ens connecta amb el creador.

Ara que hem expandit tota la nostra matèria i hem creat camins per on pot circular l’energia aprofitem-ho per expressar cap a l’exterior tot allò que hem reprimit, tot allò que hem contingut, tot allò que hem posposat i així alliberem-nos d’aquestes càrregues que no ens permeten el bon viure.

Donem a cada cosa el valor que realment té, la prioritat que es mereix i així fent avui, ara, aquesta gestió ens puguem preparar per ressorgir. Un ressorgir que necessita espai per expressar-se, per manifestar-se, un espai on tornar-se a arrelar. Per això alliberem-nos de tot allò que simplement ocupa espai, espai al nostre cos alliberant-ho de tot allò que és tòxic i no el beneficia.

Aprofitem l´energia d´aquests dies per alimentar-nos molt millor i incorporar l´alimentació que també rebem del Sol, de la natura. Disposem-nos a incorporar l’element aigua amb tota la seva potencialitat, siguem forts per decidir no prendre allò que no ens beneficia encara que sigui només durant aquests dies i entreguem-nos al descans una mica més d’hora per regenerar-nos molt millor.

Permetem també el fluir de l’energia al nostre cos mental ara també expandit i amb nous camins pels quals podem deixar anar aquelles creences o patrons que ja són història, perquè ja hem evolucionat. Aquells pensaments limitants que ja no són necessaris, perquè més evolucionats som més poderosos i amb una ment més neta, més expandida, més energitzada permetem ser molt més creatius trobant fàcilment la solució a allò que és difícil de solucionar. Visualitzant un món millor per a tothom, el món que volem, un món just, pacífic, solidari, ple de noves oportunitats per manifestar aquesta energia que arriba.

Només transformant la ment podem avançar i també baixem al nostre cor i sentim el nostre cos emocional també expandit, amb camins oberts perquè l’energia amorosa que està sempre present, a cada moment i a cada lloc, transcorri per aquests camins cap al nostre cor transformant totes aquelles emocions que no són amoroses.

Sentim tots els nostres cossos ben expandits fluint en aquests camins que hem obert tota aquesta energia de la primavera, una energia que està ascendint ràpidament, una energia que transformarà el paisatge, una energia que sentirem al nostre interior facilitant-nos la creativitat. Portem aquesta creativitat a la nostra quotidianitat en tots els nostres àmbits, siguem més creatius amb els nostres aliments, siguem creatius en les nostres relacions, creatius també al nostre espai així la creativitat ens obrirà a noves possibilitats. Incorporem aquesta energia de forma conscient cada dia, inspirant per facilitar-ne la incorporació i exhalant per fer espai.

La creativitat és una energia que ens connecta amb el creador i més propers al creador som més creatius, expressem-nos en allò que ens sigui fàcil expressar-nos, en els nostres moviments, en les nostres paraules, en qualsevol expressió artística i amb qualsevol material, així enriquirem la creació i contribuirem a fer més manifesta de la primavera. Sentim aquesta energia en nosaltres en el seu transitar alegre per aquests camins que hem obert i mantinguem-nos així uns minuts.

amb Amor i Llum-17-03-2023

Quant a l'autor

Qualitat de vida administrator

Deixeu una resposta