Canalització-Vesica Piscis

Canalització-Vesica Piscis

És un moment important, avui, per prendre consciència de la nostra doble naturalesa del que significa Ser humà. Aquesta dualitat, en nosaltres, es reflecteix en tot el nostre entorn. Un entorn en què la dualitat es manifesta en cada cosa creada.

Avui, intencionadament, enllaçarem més íntimament la nostra part humana i la nostra Llum, que encara que ja compartien elements comuns, aquesta àrea comuna, aquests elements, seran molt més nombrosos. Aquesta fusió més íntima d’aquests dos aspectes no vol dir que hem d’abandonar un o altre, sinó que es mantenen en nosaltres en una íntima i estreta relació que ens obre a la nova vida, a la nova Terra.

Si en veritat hem aprofitat aquest temps per reflexionar i intentar endinsar-nos en el nostre interior, ens serà molt més fàcil comprendre el significat d’aquest símbol de la Vesica Piscis, que enllaça dos cercles creant una àrea comuna, on la vida s’il·lumina. On la matèria conté en si mateixa la Llum, això és el que succeeix en cada un de nosaltres.

La nostra part humana rep més intensitat i més Llum el que comporta una necessitat de subtilitzar la matèria. En l’aspecte més físic ens sentirem molt més lleugers i incorporarem en nosaltres els aliments més subtils per entrar en coherència amb les necessitats de la nostra matèria, ara. També la nostra ment rep més Llum, així doncs una ment il·luminada és una ment enfocada en pensaments elevats, pensaments creadors. Pensaments enfocats en accions per al bé comú. Una ment amb una major intuïció i una major comprensió de cadascuna de les experiències. També les nostres emocions es transformen. El nostre cor s’expandeix amb la Llum i s’omple de la freqüència amorosa que comporta el benestar, l’estat natural de tota la creació. Això implica expressar en cada moment allò que sentim, així anem guanyant en coherència. És la coherència, la comú herència, la base on es sustenta el nou Ser humà i la nostra Llum.

La nostra Llum penetra en cadascun dels nostres racons per il·luminar aquesta existència, il·luminar-nos a nosaltres, el nostre interior i des d’aquesta Llum interior, il·luminar l’entorn. Només la Llum interior que neix en cadascú de nosaltres és la que dissol totes les ombres, qualsevol altra Llum crea ombres i clars-obscurs. És moment de que prenguem consciència de la veritable realitat, de la riquesa de la creació, de l’abundància que ens envolta i visquem la vida en colors, no només en clars-obscurs. Per això, aquesta fusió de la Llum en la matèria i de la matèria en la Llum, origina un moviment en el nostre interior, en cadascuna de les nostres partícules i, en conseqüència, en les nostres cèl·lules, òrgans, sistemes, ment i cor. És el moviment harmònic de la Llum punt de trobada de tota la creació. Aquest és el segon fonament del nou Ser humà, moure’s en harmonia amb la Llum, que és l’Amor en moviment i connecta amb tota la creació.

Respirem, avui, amb total confiança en aquesta unió que es dóna. Unió sagrada perquè, més i més espai compartit, més i més àrea compartida, més i més elements compartits, permeten la presència en aquesta Terra del nou Ser humà, que en realitat som nosaltres mateixos il·luminats.

Ens obrim, així, a noves i innombrables experiències que es van a tornant quotidianes. Experiències que hem de compartir perquè altres Sers humans s’obrin també a la Llum. La intensitat i la qualitat d’aquesta nova Llum, dissol tots els vels i experimentem que no hi ha cap separació entre el visible i l’invisible que tot, forma part d’una mateixa unitat, a la qual ara accedirem més fàcilment.

Si tot ens brinda aquesta oportunitat, confiem i obrim-nos a aquesta nova experiència. Mirem-nos, sense por, en els nostres nous atributs. L’Univers ens permet obrir-nos en la mesura en què ho sentim, decidint lliurement quan i on fer-ho. L’atenció s’ha de posar o enfocar-se en els petits detalls, en el sentir. Sentir el nostre cos físic. Sentir la nostra ment. Sentir les nostres emocions. Sentir la nostra Llum i, així, tot es transforma. Molt especialment la forma de comunicació i relació d’uns amb altres. Arribaran noves paraules per descriure les noves experiències. S’inspirarà nou coneixement per respondre qüestions que encara no tenen resposta. Plens de Llum estarem més sans, perquè la Llum sana.

Encara que en aparença estiguem en el mateix lloc, tot serà diferent, perquè nosaltres ja som diferents. No tinguem pressa per sortir. No tinguem pressa per anar a treballar. No tinguem pressa per anar a gaudir. Sentim-nos primer a nosaltres mateixos i, des del sentir, lliurem-nos a la nova quotidianitat. Una quotidianitat totalment diferent d’on venim. Siguem coherents amb el nostre sentir, encara que suposi ser diferent. L’univers no ens jutja, no ens jutgem nosaltres, simplement exercim la nostra llibertat per decidir com volem la nostra quotidianitat.

Alegrem-nos per aquesta íntima fusió entre matèria i Llum acollint totes dues en nosaltres. L’Univers s’alegra, somriu. Somriem, també, nosaltres. Somriem-nos cadascun i celebrem aquesta íntima unió.

amb AMOR i LLUM-24-04-2020

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta