Tercer principi

Tercer principi

A mesura que anem pujant de vibració, d’energia, anem passant per diferents manifestacions de colors, de formes i de sons, fins que arribem al silenci que és l’origen d’aquest moviment únic que tot ho acull.

Per experiència pròpia, hem comprovat que realment tot està en moviment. Un moviment que majoritàriament és cíclic. Alguns d’aquests cicles són perceptibles per a nosaltres de manera ben evident, però hi ha altres cicles que escapen al nostre temps, a la nostra percepció.

El moviment és doncs, sempre present dins nostre i fora de nosaltres. Però per comprendre el moviment cal que ens situem al punt on tot aquest moviment es genera.

Ens hem situat, doncs, en aquest punt de contacte, amb l’element terra, perquè el canvi en la matèria és de les percepcions més fàcils que tenim per a nosaltres. Estem en un espai i un temps, i és en el transcurs d’aquest temps que el canvi es manifesta.

Al nostre entorn tenim ben marcades les quatre estacions i també el moviment que les enllaça entre elles, perquè tot forma part d’un moviment continu i únic. Així com podem apreciar de manera evident aquest canvi a l’exterior, també el podem sentir al nostre interior. Un moviment de vegades harmònic i de vegades un moviment que ens distorsiona.

Quan el moviment ens connecta amb aquest moviment únic que tot ho envolta és un moviment que ens beneficia i ens permet trobar la pau, la calma, la tranquil·litat, l’Amor, la confiança, la seguretat; més quan estem interiorment en un moviment que ens distorsiona, que ens fragmenta, que no ens unifica, aleshores podem desconnectar de tota aquesta energia de pau, de calma, de tranquil·litat, d’aquest Amor i aquesta confiança i seguretat. Si simplement ens permetem respirar, veurem que aquest moviment que ara pot semblar distorsionador, es transforma de nou en un moviment harmònic i ens sentim novament connectats amb aquest moviment únic.

Al principi hem passat de l’element aire a l’element terra, per comprovar que el canvi és realment evident en la matèria, és la forma més estructurada de l’energia però ara podem fer el camí invers perquè tot està connectat i podem veure, sentir, escoltar, palpar, degustar i olorar, encara que la matèria no estigui estructurada al nostre entorn.

Tots hem experimentat que també som energia i l’energia és vibració, una vibració amb un moviment molt més ràpid, molt més freqüent que el moviment que es dóna en la matèria estructurada. A mesura que anem pujant de vibració, d’energia, anem passant per diferents manifestacions de colors, de formes i de sons, fins que arribem al silenci que és l’origen d’aquest moviment únic que tot ho acull. És un llarg recorregut, però un recorregut oportú en aquest temps i necessari per a tothom per facilitar aquesta transició.

Ara en aquest mateix instant, podem escoltar l’energia que ens envolta, una vibració amb un únic so, un so que es manifesta per a aquest moment, per a aquesta trobada. Una vibració que ens sosté a tots en un espai d’una major energia, entenent com a energia, una consciència més gran, entenent com a consciència, a una ment molt més lúcida.

Permetem que aquesta vibració que ens envolta i ens embolcalla, penetri també en la nostra matèria, en aquesta estructura més cohesionada, però que també té espai buit per deixar-se penetrar per aquesta vibració, per aquesta freqüència i disposem-nos a sentir. Encara que ara estem descansant i no hi ha moviment extern, percebem aquest moviment a l’exterior que guarda les romanències de tot allò que ha passat, de les paraules que hem intercanviat, dels moviments que hem realitzat, perquè la vibració es crea des de cadascun de nosaltres.

Tots tenim una vibració singular i única, podríem dir que tots tenim un so únic, un color únic, una forma única que s’acompassa perfectament amb aquest moviment únic que tot ho acull. Si ens obrim a aquest sentir profund, podrem escoltar també el nostre propi so, percebre el nostre color, visualitzar la nostra forma i podríem prendre’n simplement una instantània. En un instant, així podríem descriure’ns, més la vibració sempre és canviant i així, també, nosaltres estem vibrant i transformant-nos a cada instant.

Si ens costa sentir-nos compassats amb el moviment únic, afinem-nos respirant, afinem el nostre instrument, que és el nostre cos físic. Així més afinats ens permetem il·luminar mostrant la nostra veritable Llum, una Llum única. Afinar-se per il·luminar i il·luminar per visualitzar la forma, la Llum s’estructura en una forma. Afinar-se, il·luminar-se i estructurar-se per encaixar amb aquest moviment únic, un moviment únic que recorre totes les dimensions, tots els mons, també la nostra Terra i tot allò que l’habita.

Respirem per percebre aquesta vibració que ens envolta, una vibració que ens torna molt més lleugers, més subtils. Una vibració que ens permet accedir a més informació, informació sobre tot el que va passar, tot el que passarà i tot el que passa.

Sentim la vibració que ara ens envolta, una vibració que ens uneix en un mateix respirar, en un únic moviment on tots som la mateixa vibració, el mateix so, el mateix color, la mateixa forma. Connectem amb aquesta unitat que se’ns facilita, experimentem el poder de la unitat, els beneficis d’aquesta unitat per a tots.

I de mica en mica, respirant, a cada respiració escoltem la vibració que ens encamina una altra vegada cap a cadascun de nosaltres, al nostre so particular. A poc a poc, a cada respiració, vinc de l’experiència d’unitat, a l’experiència d’individualitat. Un camí de doble sentit que es dóna en tot allò que vibra, des de la partícula més petita fins al cos celeste més gran.

Respiració a respiració, es transforma la vibració de partícules a àtoms, d’àtoms a molècules, de molècules a cèl·lules, de cèl·lules a òrgans, d’òrgans a sistemes i així fins al cos celeste més gran i, del cos celeste més gran, anem descendint fins a arribar a la Terra i tot allò que a la Terra habita.

Respiro per sentir-me, per percebre la vibració que es dóna en mi, que es dóna a l’entorn i em mantinc en aquest sentir.

amb Amor i Llum-18-03-2022

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta