Sisè principi

Sisè principi

La nostra ment humana tendeix a omplir espais buits amb informació que li resulta coherent per al seu nivell i de vegades ens costa descobrir en aquest conglomerat d’informació la causa i l’efecte de tot allò que passa a les nostres vides.

Tot i que la nostra ment humana tendeix a omplir espais buits amb informació que li resulta coherent pel seu nivell i de vegades ens costa descobrir en aquest conglomerat d’informació la causa i l’efecte de tot allò que passa a les nostres vides, en moments d’aquesta connexió més interna, que és també connexió més universal podem descobrir una ment més elevada que no té necessitat d’omplir aquests buits, perquè aquesta ment elevada conté tota la informació. Una informació coherent amb tota la creació, amb les lleis que la mantenen, amb les lleis que ens mantenen i així des d’aquesta major comprensió respectar aquestes lleis i usar-les en benefici de tots.

Quan des de la nostra ment humana no trobem raonaments lògics que puguin explicar certs fenòmens incorporem el concepte d’atzar de la casualitat. Més existeixen l’atzar i la casualitat, perquè tot en la creació es regeix per la llei de la causalitat, de causa i efecte. Llei que es manté als diferents nivells de vibració, a les diferents dimensions.

Ara és un moment propici perquè puguem obrir la nostra ment a aquesta ment més universal i puguem incorporar informació que ens permeti descobrir més fàcilment la causalitat de tot allò que passa. Alguns també podrien incorporar per explicar aquest principi a més de l’atzar o la casualitat, el karma. Perquè tot té la seva causa/efecte, i és cert que el karma pot condicionar en alguns moments la nostra existència sempre que ens veiem com a humans. Però, si des de la nostra connexió interior i, el que és el mateix, la nostra connexió amb l’Univers podem ser observadors d’aquesta llei, podem comprendre-la de manera diferent i des d’una comprensió més gran, dissoldre tots aquells condicionaments que des de la nostra ment humana ens limiten.

Tots hem tingut experiències que ens han permès veure i comprovar que hi ha una altra realitat, molt més completa. Aquestes experiències són evidències a què no ens podem negar encara que la nostra ment humana, limitada, ens vulgui condicionar.

Des d’aquesta connexió profunda amb tots i amb tot, comprenem molt més fàcilment les raons que ens han empès a aquesta existència. Existència que és necessària per completar un cicle a l’Univers. Per tancar aquest cicle hem de transformar la nostra ment, obrir-nos pas entre el nostre inconscient i prendre consciència de tot allò que ens conforma, tant a la nostra matèria com a la nostra energia.

L’Univers coneix tot el nostre potencial perquè te tota la nostra informació. Ara ens ofereix l’oportunitat d’assolir-la. Obrim-nos, amb confiança, a tota aquesta nova informació que ens permet veure la cadena infinita de causes i efectes, perquè tota la informació és a l’Univers.

L’Univers coneix perfectament perquè som avui, aquí i ara. Sap perquè unim tota la nostra energia, en una de sola, en benefici de tots i de tot. Per ser causa i provocar un efecte en tot allò creat.

Unim-nos des de l’energia original que tot ho crea, des de l’energia amorosa. Causem una pluja fina a tot aquest espai, una pluja fina d’energia amorosa, que arribi a tots els racons. I encara més units i connectats, portem aquesta pluja fina cap a l’exterior, una pluja fina d’Amor per nodrir tot l’entorn.

Aquesta pluja d’energia amorosa, que creix i s’expandeix, genera un corrent cada cop més gran, aconseguint tot el poble… Arribant a tot el país… Arribant a tota la Terra.

I des d’una connexió encara més profunda, des del punt original, aquesta pluja fina d’energia amorosa arriba a tot l’Univers. Permetem que cada punt de l’Univers aculli la pluja fina que necessiti per nodrir-se, netejar-se, curar-se.

Sentim-nos immersos en aquesta pluja fina d’aquesta energia amorosa. Permetem-nos fluir en aquest moviment d’expansió i contacte. En aquest moviment de rebre i donar.

Exposats a aquesta pluja fina d’energia amorosa, el nostre cos físic es nodreix, es neteja, es sana. Mantenint aquesta percepció, aquest sentir d’aquesta pluja fina que es desprèn per a cadascun de nosaltres, mantinguda un temps nodreix, neteja i guareix les nostres altres vides.

Romandre un temps més en aquesta pluja fina assoleix altres dimensions, dimensions en què també estem presents i en aquestes pluja fina ens neteja, ens nodreix, ens sana.

Que aquesta pluja fina presenti, aquí i ara, gràcies aquesta connexió de cadascun de nosaltres amb l’Origen flueixi també, cap a la nostra ment. Que la nostra ment rebi aquesta pluja fina d’energia amorosa, la nodreixi d’una comprensió més gran, la netegi de patrons que ens limiten, la sani de creences que ens condicionen.

Que aquesta pluja fina arribi també al nostre cor, ho nodreix, ho netegi, ho sane. Que el nodreixi amb l’energia de l’Amor incondicional. Que ho netegi dissolent aquelles emocions que no ens beneficien i que guareixi, si cal, ferides d’aquesta i altres existències i altres dimensions.

Sentim com cada partícula fina d’aquesta pluja es diposita al nostre cor, la nostra ment, el nostre cos físic, el nostre cos energètic i sentim-nos així, renovats.

Des d’aquest sentir de benestar convidem tots aquells Sers que sentim, Sers visibles o invisibles. Tinguem present llocs de la Terra, muntanyes i valls i molt especialment l’aigua. Els mars, els rius, els llacs, els corrents subterranis perquè es renovin amb aquesta aigua, de pluja fina amorosa, sempre en benefici de tots i de tot.

amb Amor i Llum- 10-06-2022

 

Quant a l'autor

Qualitat de vida administrator

Deixeu una resposta