Reprogramació ADN hèlix 11

Reprogramació ADN hèlix 11

Si hem arribat fins aquí, fins a aquest xacra mestre, és perquè hi ha en nosaltres la voluntat d’accionar, de parlar, de pensar, de sentir en benefici de tots.

Visualitzem aquest fil daurat que neix en aquest xacra universal. Un xacra que compartim tots junts formant part d’una unitat, de l’Univers, de la paraula, del so. I aquest fil daurat es mostra davant nostre.

Posem l’atenció en aquells punts discontinus, si és que n’hi ha. Fragments que potser s’han perdut en el viatge que hem realitzat per a arribar fins a aquesta existència. Si aquest és el cas que hi ha punts que presenten certa discontinuïtat, certa opacitat, en aquest fil continu, demanem ara a l’Univers, des d’aquest xacra, punt 0, que se’ns retornin aquests fragments perduts per sentir-nos Sers de l’Univers. Sers que compartim una mateixa humanitat, en aquesta Terra.

Si en aquest fil daurat hi ha nusos o s’entrellaça amb  ell mateix, perdent la seva forma harmònica i equilibrada, símbols d’aliances o pactes que hem acordat en altres vides o altres dimensions, demanem, ara, des d’aquest punt 0, que es dissolguin els pactes o aliances que ens limiten i que ens priven d’experimentar i viure com Sers universals.

Si hi ha en aquest filament algun altre color diferent al daurat, que es transformi qualsevol color en aquesta energia daurada, símbol del Ser cristal·lí que som, cada un de nosaltres.

Qualsevol cosa que veiem que cridi la nostra atenció, preguntem el seu significat i l’Univers respon a cada un de nosaltres, en la seva singularitat, en la seva particularitat.

Que aquesta energia daurada vagi embolicant tot el nostre Ser des d’aquest xacra fins als nostres peus, completant, totes aquelles parts incompletes per les nostres moltes existències.

Que activi, també, el coneixement original que tots posseïm en el nostre camp. Aquesta informació original que ens connecta a tots amb la Font, sentint-nos un amb tots, en l’Amor incondicional. Que aquesta energia daurada que ens envolta sigui acollida en el nostre cor, reconstruint en nosaltres aquest Amor incondicional, original, fragmentat, també de vegades, per les nostres moltes existències. Veiem-nos amb aquesta nimbe d’energia daurada en cada un de nosaltres, formant un únic cercle, un únic anell de Llum, visible en tot l’Univers.

Aquesta energia que ara ens envolta ens permet reconèixer-nos entre nosaltres, en els nostres orígens comuns, en les nostres existències compartides, tots ens coneixem, tots som portadors d’aquesta energia original.

Quan tenim aquest xacra activat som capaços de situar-nos en cada experiència en aquest punt 0, on no hi ha cap condicionament, no hi ha opinió, no hi ha conflicte. I aquest punt no és precisament el centre d’una esfera, ni el punt mig entre el més alt i el més baix, sinó que és un punt de l’Univers que s’activa per a cada experiència.

Amb aquest xacra actiu serà molt més fàcil per a nosaltres trobar aquest punt 0 en la nostra quotidianitat, en les nostres relacions amb nosaltres mateixos, en les nostres relacions amb els Sers més propers, també amb tota la humanitat i amb el planeta Terra. Així doncs, és un punt rutilant que té lloc quan es dóna l’experiència. Aquest comportament, aquest saber ser i estar, és digne d’un mestre i tots som mestres en aquesta experiència, perquè som capaços d’observar, d’incloure, d’acollir, de comprendre, d’estimar.

En el punt 0, no es busca el benefici propi ni de l’altre. Es troba el benefici per a tota la creació. Comprensió que encara ens queda una mica lluny, només entreveiem una Llum en l’alba de la nova vida a la Terra, del nou Ser humà.

Si hem arribat fins aquí. Fins aquest xacra mestre, és perquè hi ha en nosaltres la voluntat d’accionar, de parlar, de pensar, de sentir en benefici de tots.

No podem obviar que si és la nostra voluntat, trobem sempre aquest punt 0. El punt on tot es fa possible. On tot està inclòs. On tot és ara. On tot és Amor, i es converteix en Llum a través nostre, en el moviment de la respiració, dins nostre i, en el moviment extern, cap a l’entorn.

És el temps de la Llum. I la Llum més pura, la qual no genera cap ombra és la que neix del nostre interior.

Siguem, doncs, Llum per tot l’Univers.

Sentim-nos en aquesta Llum daurada, pura i lluminosa que ens fa tan semblants, convertint-nos en una única Llum. En un cercle, aquí i en un punt, per a l’Univers.

Siguem aquest punt 0 per a l’Univers.

Sostinguem aquesta Llum, uns minuts més, en benefici de tot i de tots.

Sostinguem-la amb la nostra respiració, aquest moviment que ho connecta tot en l’Univers. Expandir i contreure. Rebre i donar. Obrir i tancar …

No necessitem més per al seu sosteniment.

Amb Amor i Llum-17-09-2021

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta