Reprogramació ADN hèlix 12

Reprogramació ADN hèlix 12

Avui més que mai, necessitem activar aquesta connexió des de la Font a la Mare Terra per sostenir aquesta nova energia, així s’activen multitud de filaments creant una xarxa lluminosa, poderosa i amb una energia d’alegria i celebració que és compartida per tothom.

És important avui, en aquesta reprogramació de la dotzena hèlix, mantenir aquesta energia d’alegria i celebració que hem portat fins a aquest xacra, fins a aquest filament, fins a aquesta hèlix, i gràcies a aquesta energia el visualitzarem davant nostre, movent-se en harmonia i equilibri.

És un filament lluminós, pur, fort, sòlid. En la mesura que es presenti davant nostre, aportem-li totes aquestes qualitats, perquè l’enllaç que tenim amb la Font és lluminós, és fort.

Si ens és difícil percebre el filament és que, potser, en algunes altres existències hem perdut aquesta connexió tan propera.

Si el veiem prim, fràgil, és que aquesta connexió amb la Font no l’hem tingut gaire present en aquesta existència d’ara, sentint-nos sovint sols davant de les experiències.

Si té poca Llum, li hem de portar més sovint, aquesta energia d’alegria, de celebració, que és la que s’experimenta quan aquest vincle amb la Font està actiu.

Aquest filament comença a lliscar cap avall, connectant amb cadascun dels xacres que hem activat. Connecta perfectament amb tots, en un eix, des de l’onzè xacra fins al primer, connectant aquest xacra amb la Mare Terra.

Així, en aquesta posició, si ens observéssim des de lluny, veuríem un filament lluminós que uneix la Font amb la Mare Terra i, nosaltres, simplement som intercanviadors d’aquesta energia.

Avui més que mai, necessitem activar aquesta connexió des de la Font a la Mare Terra per sostenir aquesta nova energia, així s’activen multitud de filaments creant una xarxa lluminosa, poderosa i amb una energia d’alegria i celebració que és compartida per tothom. Permetem que aquesta connexió perduri uns minuts, sentint-nos totalment il·luminats, plenament guiats, profundament protegits, infinitament estimats.

Potenciem aquesta xarxa de connexió de la Mare Terra amb la Font, sent instruments de Llum, cadascun de nosaltres, per il·luminar aquest temps, un temps de canvi, de transformació. Sentim aquest entre-enllaç tan especial de la Font amb la Mare Terra, a través de cadascun dels nostres xacres.

La nostra matèria s’expandeix, la gravetat perd força, ens sentim alhora plens i lleugers. Amb un cos molt més gran, una ment més lúcida, un cor acollint aquesta energia d’alegria i de celebració per omplir-se plenament.

Inspirant aquesta energia, el meu cos es dilueix en aquest espai. Arribo a percebre totes les meves partícules vibrant en aquesta alegria, en aquesta energia de celebració. Es mouen totes les partícules, en aquest espai, festejant, dansant.

Exhalant, tornen a unir-se a poc a poc per tornar a conformar-me. A cada exhalació sento més el meu cos físic, les meves mans, els peus. Sento tota la meva columna, una columna més relaxada i expandida, més alliberada, sento la meva pelvis plena d’energia vital, lliure de tot dolor. Les meves espatlles s’obren per deixar pas a les meves ales. Sento les meves ales i el meu cos físic i, respirant, incorporo la meva ment, una ment diferent, una ment més elevada, més conscient, més connectada.

La connexió amb la Font m’ha transformat, m’ha permès veure la meva completesa. Un Ser plenament complet, perfecte, poderós, etern, estructurat ara, en aquest nou cos, un cos construït des d’aquesta alegria i energia de celebració.

Permeto a aquest filament desconnectar de la Mare Terra i iniciar la seva ascensió de nou per cadascun dels cossos energètics, i agraeixo a cadascun per permetre’m ser qui sóc, per permetre’m ser aquí i ara, fins que arriba al dotzè xacra i penetra en ell, deixant simplement un punt lluminós estrellat que és la connexió amb la Font.

Baixant des d’aquest xacra a l’onzè xacra, aquest punt zero facilitador de la connexió amb la Font. Al desè, novè i vuitè xacra i, en aquest xacra vuitè, les meves ales es dissolen en aquest espai il·luminant cadascuna d’aquestes partícules, en tot aquest entorn. Arribo al setè xacra, el primer xacra del meu cos físic, íntimament connectat amb el sisè xacra, que em permet la connexió amb tota l’energia subtil, el món invisible, la realitat vibracional i, arribo al meu cinquè xacra, el xacra de la expressió, de la co-creació, i em mantinc en aquest xacra, uns minuts per expressar tot allò que neix del meu sentir d’aquesta experiència.

Baixo al quart xacra, el tercer xacra, el segon i el primer xacra, sento els meus peus i en aquest sentir resto en silenci.

Amb Amor i Llum- 15-10-2021

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta