Reprogramació ADN hèlix 8

Reprogramació ADN hèlix 8

Aquesta espiral que ens envolta en el seu moviment harmònic i equilibrat es transforma en el nostre Merkabá particular, en el nostre vehicle energètic que ens permet viatjar a qualsevol lloc de la Terra, visitar qualsevol Ser de la humanitat.

És gràcies a aquesta respiració conjunta i compartida que som capaços d’assolir aquest espai, aquest espai del vuitè xacra. Un xacra que està més enllà de el cos físic però que sí, està contingut en el nostre cos energètic, que com ja hem experimentat, formen un sol cos en nosaltres.

En la mesura que anem elevant la nostra vibració, anem unificant els nostres cossos, construïm entre tots com un conglomerat en forma d’una única roca. És així, com anem a poder treballar aquesta hèlix que ens pertany a tots. Situem-nos, doncs, a un pam de la nostra coroneta, més o menys a un pam. Intentem enfocar la nostra visió i descobrir una petita Llum, una Llum multicolor, com l’arc de Sant Martí, que comença a vibrar davant nostre. Des d’aquest punt de Llum iridescent i gràcies a la respiració conjunta, veurem materialitzar la nostra vuitena hèlix. El nostre vuitè bri o filament de l’ADN, multicolor. Movent-se en espiral o amb un moviment ondulatori, segons la visualitzem davant nostre presentant-se de forma majestuosa, amorosa i coneguda.

Des de la nostra posició, en aquesta elevada vibració i punt zero, anem a visualitzar tota aquesta hèlix o ona, en tot el seu recorregut. Vegem com transmuten els colors, com s’uneixen i se separen, com s’ajunten i es dissolen, com es barregen, com dansen en aquesta hèlix. Observem si en algun punt, no hi ha cap moviment o si aquesta Llum iridescent no està present, mostrant-se simplement un sol color. O si el filament és discontinu, si s’han perdut fragments de codis d’aquesta hèlix. Observem també el seu gruix, si s’eixampla i si s’estreny, si esta finament ordenada o té algun nus, alguna escletxa.

Sentim què és el que ens fa sentir al recórrer-la, quina sensació ens desperta. I veiem-la ara, acostant-se a cada un de nosaltres embolicant l’espiral en tot el nostre cos. Des del cap als peus, sentim el seu moviment, la seva calidesa, el seu so, la seva freqüència.

I cada un, així embolicat en la seva pròpia espiral, ordenar a l’Univers la reprogramació de la mateixa en el seu estat original. A on la Llum iridescent és constant en tot el seu trajecte, a on la dansa de colors es manté en tota la seva longitud, en la què els fragments perduts per les moltes vides viscudes es recomponen en el seu lloc, en la qual els nusos es dissolen perquè ja no hi ha pactes o llaços que ens impedeixin viure en una total llibertat. Ordenem a l’Univers la perfecta integritat de tots els codis d’aquesta hèlix des de principi a fi.

Aquesta espiral que ens envolta en el seu moviment harmònic i equilibrat es transforma en el nostre Merkabá particular, en el nostre vehicle energètic que ens permet viatjar a qualsevol lloc de la Terra, visitar qualsevol Ser de la humanitat. I és moment ara de deixar-nos conduir per aquest vehicle, a un lloc concret de la Terra, cada un va a viatjar a un lloc diferent, un lloc en el qual podrà recuperar informació important per a aquest moment i, també, en aquest lloc visitar a un Ser concret de la humanitat amb el qual compartir la informació perquè sigui descodificada a el cent per cent.

Anem a deixar uns minuts per a aquest compartir i després tornem a reprendre la meditació.

Un cop descodificada la informació, haver connectat amb el Ser i el lloc des del cor, agraïm aquesta oportunitat. Una oportunitat de créixer en una major comprensió, en un major coneixement, en un major Amor. Si així ho sentim, abracem al Ser i pugem una altra vegada en el nostre vehicle energètic per viatjar de nou a aquest lloc, a aquest moment.

A poc a poc el nostre Merkabá es converteix de nou en aquesta espiral iridescent que ens envolta. Som conscients de la feina feta en aquest viatge espontani, instantani i transformador.

L’hèlix va desenroscant-se de nosaltres, a poc a poc. Observem cada tram que passa davant els nostres ulls percebent la seva perfecció, la seva eterna dansa harmònica amb tots els colors, la seva potent Llum transformadora. I aixecant la nostra mirada, la veiem fondre’s en aquest punt inicial en què es va aparèixer.

Ara, des d’avui, des d’aquest moment, es manté sempre com un punt de Llum iridescent que ens acompanya. Sempre, en tot moment i en tot lloc. Sempre que tinguem necessitat de major coneixement, de major informació, de més tranquil·litat, de més Amor, podem connectar amb aquest xacra activat, ja des d’ara per a cada un de nosaltres.

És un xacra que uneix a la humanitat, en la qual tots som germans compartint un mateix món, la mateixa Terra. Quan sentim parlar de l’estrella de l’Ànima o del nostre vehicle energètic el Merkabá, ja no serà només teòric sinó que ho haurem experimentat. I forma part ja, de la nostra realitat. Sentim aquesta connexió més propera amb tots, sense importar el lloc de la Terra on hem nascut, de la cultura en què hem crescut, de la llengua que hem après. Dels nostres colors de pell, ulls i cabells. Sentim-nos tots formant part d’aquesta gran família que és la humanitat, perquè és tota la humanitat, la qual és cridada a aquesta transformació. Convidem a quants més Sers vulguem a aquest compartir, Sers coneguts o desconeguts, a gent gran, adults, joves, nens i compartim aquesta bona nova perquè tots s’alegrin i experimentin aquesta alegria compartida.

(Merkabá (de l’antic hebreu: מרכבה, carrossa. El Merkabá és un estat de consciència, és l’estat de consciència que hauríem d’haver assolit des de fa milers d’anys; mitjançant aquesta sagrada geometria entenem que som un amb el Tot, i que el Tot és un amb nosaltres.)

amb Amor i Llum-16-04-2021

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta