Reprogramació ADN hèlix 7

Reprogramació ADN hèlix 7

Il·luminant el meu cos amb aquesta Llum, la meva matèria s’expandeix i la meva energia es contrau, apropant-se i dissolent els seus límits.


Fins avui totes les hèlixs de l’ADN que hem estat reestructurant, recomponent, regenerant, estaven molt connectades amb el món físic, amb el món material. Avui amb aquesta setena hèlix, la qual està oberta al món més invisible, subtil, celestial, anem a introduir-nos en una nova dimensió. No és que sigui una dimensió desconeguda per a nosaltres, ja que també en formem part. En la matèria només es representa una fracció del Ser complet que som. Avui anem a connectar amb aquesta setena hèlix, amb la nostra part subtil la qual es troba en una altra dimensió.

Quan parlem d’un Ser complet incloem les dues parts, la física o material i la subtil o energètica, i així aquest Ser és un tot únic, complet. Si aquesta connexió no està activada o és una connexió feble amb la nostra part subtil, hem de veure la nostra hèlix i recompondre-la, regenerar-la o reestructurar-la perquè aquesta connexió, amb la nostra part subtil, estigui sempre, activa.

Des d’aquest punt de la coroneta en què se situa el setè xacra anem veient ressorgir, tal com l’herba neix de la terra, una tija que va creixent cap a fora amb un moviment ondulatori o en forma d’espiral, que es va manifestant físicament davant els nostres ulls, mostrant-nos aquesta setena hèlix de l’ADN. Com en cada meditació, ens situem en aquest punt zero des d’on observem tota aquesta visualització i anem recorrent cada tram d’aquesta hèlix. Cada tram en el seu moviment en espiral ondulatori. Fixem-nos en cadascun dels seus detalls, si és gruixuda, si el seu tram és continu o discontinu. Si veiem que hi ha una part molt més rugosa, més expandida, una altra part que s’estreny en desmesura. Si el seu color que és violeta es manté al llarg de tota aquesta hèlix, de tot aquest filament. Si és un violeta cristal·lí i pur. Si hi ha trams en què aquest filament aquesta esfilagarsat … Qualsevol cosa que cridi la nostra atenció és important tenir-la en compte.

Segurament si hi ha un tram discontinu en ell, és que aquesta connexió amb la nostra part subtil s’activa i es desactiva, Si hi ha un tram esfilagarsat és que aquesta connexió és tan feble que en qualsevol moment es pot trencar. Si hi ha altres colors presents en aquesta hèlix pot ser que aquest centre energètic no estigui tan enfocat al que és subtil, sinó orientat cap a algun dels altres xacres. Percebem la seva Llum, si és una Llum pura, llavors fàcilment tenim aquesta connexió amb la nostra part subtil activada en la nostra quotidianitat.

Per recuperar parts o fragments perduts demanem a l’Univers que els porti, aquí i ara, per recompondre la nostra hèlix. Si hi ha fragments esfilagarsats que significa, també, el trencament de certs codis originals, demanem a l’Univers la recomposició d’aquest filament i tots els seus codis originals. Si hi ha nusos en forma de pactes, de llaços que s’han mantingut durant molt de temps condicionant aquesta connexió amb la nostra part subtil, que es dissolguin aquí i ara, i això també ho demanem a l’Univers.

També incorporem a aquesta hèlix, en tota la seva longitud, una Llum pura i cristal·lina activant la connexió amb la nostra part subtil al cent per cent, mantenint-la així, activa en el nostre dia a dia, davant de qualsevol acció quotidiana. Així, incorporem la completud de tot el que ens envolta. Activant aquesta connexió, amb aquesta connexió activa, des d’aquest moment, em permeto gaudir d’aquesta experiència de vida. Em dóna tranquil·litat el reconèixer-me com veritablement sóc. Em dóna força per seguir experimentant amb confiança. Mai em sento separat ni aïllat. En tot moment em sento cuidat i protegit. Amb aquesta connexió activa, amb aquesta Llum violeta, pura i cristal·lina, il·lumino tot el meu cos. Tota el meu cap, les meves espatlles, braços, mans i dits; també tota la meva columna, el meu tòrax i el meu abdomen, la meva pelvis, les meves cames fins als dits dels peus. Il·luminant el meu cos amb aquesta Llum, la meva matèria s’expandeix i la meva energia es contrau, apropant-se i dissolent els seus límits. Sento la meva matèria i la meva energia. Em sento Univers. En aquest Univers viu el meu jo infinit, el meu jo finit, i tots dos estan units, aquí i ara. Mantinc aquesta sensació en mi, de la meva matèria expandida i l’energia contreta.

A través de la respiració des de la coroneta torna a penetrar en el meu, aquesta setena hèlix de l’ADN, totalment reconstruïda, reestructurada, regenerada amb tots els codis originals i s’integra a la perfecció en el meu jo infinit i el meu jo finit. Per fora i per dins, ple d’aquesta Llum violeta, unim cadascuna de les nostres llums per formar un cercle perfecte. Un cercle violeta del Ser complet, i gràcies a la respiració conjunta, l’expandim, més i més, fins a abraçar tota la Terra. Creem entre tots un anell de Llum violeta, a l’equador de la Terra, acollint tots aquells Sers a la Terra que també es lliuren a aquesta connexió amb la seva part subtil. Aquest anell creix més i més. Aquest anell és un senyal per a l’Univers que la Terra i la Humanitat estan en una profunda transformació. Una transformació per incorporar a la quotidianitat, a la vida a la Terra, la part subtil de l’existència.

La simple visió de la Terra amb aquest cercle de Llum fa néixer en nosaltres la Pau, la Tranquil·litat, la Confiança, la Força per continuar l’experiència des del nostre jo infinit i el nostre jo finit en una mateixa acció. Una acció nascuda d’aquesta Pau, d’aquesta Tranquil·litat, d’aquesta Confiança.

Recollim de nou la nostra energia tornant a aquest espai, aquí i ara, sentint-nos diferents. Cadascun segons el seu sentir: molt més confiat, molt més segur, molt més tranquil, molt més alegre, molt més amorós, molt més connectat.

amb Amor i Llum-19-03-2021

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta