Reprogramació ADN hèlix 6

Reprogramació ADN hèlix 6

Aquesta major visió no és per distreure’ns, al contrari per a què ens enfoquem en el que és realment important.


Avui anem a obrir la parpella de l’ull que tot ho veu. Per això hem d’estar en un estat de confiança plena, perquè sense aquesta confiança difícilment serem capaços de veure el que està present en nosaltres i en el nostre entorn. Cada un tindrà la seva percepció singular d’aquesta experiència i aquesta percepció serà l’adequada per aquest Ser en aquest moment per facilitar el seu camí cap a l’evolució. L’Univers sempre dóna la informació justa per a aquest moment i per a aquest Ser.

Des del nostre cap il·luminat ens situem en aquest punt de l’entrecella, punt on neix l’energia del sisè txacra, el txacra del tercer ull, de la visió completa, del nou paradigma. Així doncs concentrem la nostra atenció en aquest punt i si ens és difícil, podem apropar a ell un dels nostres dits. És un punt sensible a la Llum, a la nova Llum que arriba en aquests temps a la Terra. Encara que aparentment la Llum del Sol pot semblar igual a cada instant, és diferent, cada nou dia i cada moment d’aquest nou dia. La Llum és també el nostre aliment i, més en aquest temps, de transformació perquè precisament l’ADN està connectat directament amb la Llum.

Continuant amb el protocol de reprogramació anem a visualitzar que des d’aquest punt va apareixent la nostra hèlix d’ADN número sis. Es pot presentar davant nostre com una espiral o una ona. És important visualitzar cada tram que apareix davant nostre, la seva textura, el seu color, la seva forma. Si tota l’hèlix té el tram continu o hi ha alguna part de discontinu. Si es bifurca en dos i torna a ajuntar-se. Si està esfilagarsada. Si hi ha algun tram que no té Llum.

Simplement observem aquesta hèlix que es presenta davant nostre i des del més profund sentir, des del nostre cor original, anem configurant aquesta hèlix en un tram perfecte, amb una Llum contínua, pura i cristal·lina, al llarg de tota aquesta hèlix. Desfent nusos. Recuperant parts. Recomponent. Regenerant aquelles que siguin necessàries regenerar. Veiem davant nostre aquesta hèlix, en espiral o ondulant, que desprèn tota una boirina de color blau indi. Aquesta és la Llum que es relaciona amb aquesta hèlix, amb aquest txacra. Un color que ens connecta amb l’aigua, amb l’oceà, amb l’aire, amb l’Univers. Deixem-nos il·luminar per aquesta Llum especialment aquesta zona del front, dels nostres ulls, i aquesta Llum transforma la nostra mirada.

Comencem a comprendre que realment aquest instant al planeta Terra és un instant oportú per a la gran transformació, i encara que no sapiguem clarament on ens condueix, si sabem que és el que ens priva d’acostar-nos a aquest fi. Des d’aquesta Llum, amb aquesta hèlix regenerada, reprogramada, reescrita anem a aclarir molt més el nostre camí, trobant totes aquelles sincronicitats necessàries per avançar de forma més fàcil, cap al nostre destí. Sincronicitats que van apareixent davant els nostres ulls. És per això de vital importància estar atents a aquest sentit de la vista, perquè patirem transformacions. Podrem pensar que els nostres ulls és desenfoquen, s’irriten, s’assequen, però és una simple transformació per apropar-nos, més i més, a aquesta plena visió. La visió de tot el que està al nostre entorn, de forma completa. La part física evident fins ara, però també la part subtil o energètica, perquè tan sols incorporant la part subtil de la vida podem avançar cap al nostre destí. Tan sols des de la completesa avançarem. La completesa inclou tot el que conforma la creació, és un tot inclusiu, i només una visió perfecta i total, ens pot permetre la comprensió que és necessita per a aquesta inclusió en la completesa.

Deixem que aquesta Llum indi, també il·lumini tot el nostre rostre, potenciant tots els altres sentits físics, importants també en aquest temps. I tot el nostre cos, especialment les nostres glàndules, les que segreguen les substàncies facilitadores per aquesta transformació física del nostre cos. Alimentem-les a hores d’ara amb aquesta Llum, una Llum que als confereix, també a elles, una plena visió de la seva funció en aquest temps. És gràcies a la col·laboració de tot, que tot és dura a terme. Canviem la nostra mirada davant del què aparentment no te vida, doncs tot, absolutament tot, és viu.

La mirada plena inclou el temps, indistintament passat, present i futur, només l’atenció plena, la consciència plena, ens situés en el moment present. Aquesta major visió no és per distreure’ns, al contrari per a què ens enfoquem en el que és realment important. I l’important és mantenir-nos en la nostra integritat, en la nostra completesa per seguir avançant.

Permetem que aquesta hèlix perfecta, amb tot el seu codi original, infós en el moment de la creació torni a penetrar en aquest tercer ull, fins a la meitat del nostre cap. A cada moviment de la respiració, a poc a poc, penetra en nosaltres dissolent-se en l’exterior, i des d’aquest punt mitjà del nostre cap descendeix cap als nostres centres energètics. Enllaçant al cinquè txacra, en què cada vegada que inspiro l’Univers m’inspira i exhalant manifesto aquesta inspiració. Cap al quart txacra en què amb una hèlix reprogramada obro més el meu cor a aquesta nova etapa. Al meu tercer txacra, connectant amb el meu Jo infinit, el meu Jo complet manifestat en aquest cos. Cap a el meu segon txacra, el txacra que gestiona les meves relacions, la meva relació amb tot el que m’envolta. I cap al meu primer txacra que em connecta amb la Mare Terra. I des del centre de la Mare Terra, només des d’una connexió profunda amb la Mare Terra, arrelada en el seu centre, en el seu cor, puc tenir una nova visió de tot el que s’esdevé.

La Llum blau indi il·lumina cada un d’aquests centres i també a la Mare Terra i des de la Mare Terra, a tota la Humanitat. Si així la sentim, com a mare, sentirem la germanor amb cada un dels Sers humans que l’habiten. Veiem més clar el nostre estret vincle com a germans. Germans nascuts en un mateix temps, per a un mateix fi, col·laborant tots en benefici de tots. Aquesta és la nova mirada al nou paradigma que s’obre a aquest tercer ull i que es manifesta per als altres dos.

Alegrem-nos per aquest moment de germanor i de fraternitat. Alegrem el nostre cor des d’aquest sentir i visionem, ja ara, aquest nou paradigma, aquesta germanor de la Humanitat com a fills/filles de la Mare Terra. Només des d’aquest sentir de germà/germana de la Humanitat podrem acollir a altres germans i germanes de l’Univers. Sentim-nos doncs, iguals encara que singulars, acollim totes les cultures, races, religions, ideologies creant aquesta completesa humana necessària per a la plena visió, una visió que s’obre també cap a l’Univers, si realment sentim aquesta fraternitat.

Mantinguem uns moments en silenci convidant a tots aquells Sers del nostre entorn per acollir-los com a germans. Tots fills/filles de la Mare Terra i celebrem aquesta trobada.

amb Amor i Llum-19-02-2021

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta