Reprogramació ADN hèlix 5

Reprogramació ADN hèlix 5

Cada vegada que inspiro, l’Univers m’inspira i cada vegada que exhalo, manifesto aquesta inspiració creant


Estem sostinguts ja per les nostres 4 primeres hèlixs, dues físiques i dues energètiques en perfecta harmonia. Avui anem a reprogramar la cinquena hèlix del nostre ADN energètic, aquesta hèlix que està connectada amb el cinquè txacra, el txacra del coll, la comunicació, l’expressió, el llenguatge, els sons, i també, les formes geomètriques.

Aquest txacra incorpora una Llum blava pura i brillant que il·lumina tot el nostre pit, arribant també fins el nostre cap. Aquesta part superior del nostre cos queda perfectament il·luminada per aquesta Llum, que té un moviment harmònic i equilibrat amb la nostra respiració. Visualitzem aquesta hèlix del nostre ADN que surt d’aquest punt central en el nostre coll, la nostra gola, i a cada moviment es va presentant més clarament davant nostre seguint el moviment de la respiració. La seva visió ens tranquil·litza, en aquest mar blau i amb el seu harmònic moviment ens sentim cada vegada més còmodes, més tranquils, més alliberats. Aquesta hèlix vibra també, amb la nostra freqüència, una freqüència connectada amb la de tota la Humanitat, perquè la comunicació és compartida.

Visualitzem-la en detall, repassem cadascun dels seus trams, vegem la seva coherència, la seva textura… Si és un tram totalment continu. Si té algun nus. Si està trencada, esfilagarsada. Si hi ha fragments que s’han perdut… Simplement observem, ens comuniquem amb ella. Des d’aquesta observació atenta, observació conscient i des d’aquest txacra de la comunicació, pronuncio aquesta frase en el meu interior:

“Des del punt zero, encara que no sàpiga com, reconstrueixo tota aquesta hèlix cinquena del meu ADN energètic desfent qualsevol nus, reconstruint-la arreu, dibuixant un filament continu i perfecte de principi a fi. Si cal, recupero les parts perdudes que, encara que no sàpiga on són, estan connectades a ella i és en aquest precís instant que retornen a la seva posició. “

Acaricio amb la meva veu tota la seva longitud. Reconeix el meu so, la meva vibració particular i singular. Reconeix que forma part de mi. Aquest reconeixement l’il·lumina, la potència i l’activa, de principi a fi. Està cent per cent activa. La sento i em sent.

És des d’aquest sentir que comença el seu moviment de nou cap al punt de la meva gola, introduint-se de forma amorosa, suau, fins que desapareix de la meva visió. Això crea en mi, un corrent en tot el meu coll, les meves espatlles, fins al meu cor i, també, cap al meu cap. Dins d’aquest espai tot s’ordena, el meu cap, el meu coll, els meus braços i el meu cor. Aquesta hèlix activa l’energia que puja des del cor, en coherència amb la ment, per ser expressada a través de la meva veu i dels meus braços. Expresso tot allò que està en mi, en coherència.

Activo les meves orelles per percebre el so de l’energia, activo la meva visió per percebre aquesta Llum blava pura i cristal·lina i expresso lliurement que m’accepto tal com sóc. Com un Ser únic, singular, etern, lliure, creatiu, atent, voluntariós, amorós, alegre, cooperatiu, facilitador, company, germà… Per això gràcies als meus braços i les meves mans, tot ho abraço. Tot ho abraço tal com és. Moc la meva boca per agrair. Moc les meves mans per servir. Creo amb tots els elements al meu abast, amb l’aire, amb la terra, amb l’aigua, amb el foc, així enriqueixo la creació. També manifesto l’invisible en el visible per enriquir aquesta vida, aquesta existència, aquest espai/temps.

Cada vegada que inspiro l’Univers m’inspira i cada vegada que exhalo manifesto aquesta inspiració creant. Des d’avui, des d’aquesta hèlix activa i reprogramada, manifestaré de forma molt més conscient, responsabilitzant-me de tot el que digui, de tot el que faci, coneixent que tot repercuteix en tot. Que un simple moviment meu, arriba a tot l’Univers. Que quan respiro, en mi, respira l’Univers.

Així des d’aquesta expressió més elevada, em comprometo a expressar tot el que beneficiï a tots. Perquè així sigui, uneixo el meu cinquè txacra al meu quart txacra amb un pont sòlid i fort. I entre cor i gola establir una coherència completa. Combinant el color verd de cor amb el blau de coll, creant-se el color turquesa que és la vibració de la nova Terra, del nou Ser humà. L’entre-enllaç està fet, està actiu.

Que aquesta freqüència de la nova vida, del nou Ser humà, es manifesti cada vegada més a través de l’expressió i la creativitat de cadascú. Que amb cadascuna de les nostres Llums verdes, blaves i turqueses il·luminem la Terra, avui. Aquesta Terra que vibra ja, en aquesta Llum. Sentim-la en nosaltres, som una expressió seva i el que nosaltres expressem, és inspiració seva també. Sentim aquesta unió, aquesta plenitud, aquesta connexió, i mantinguem-nos uns moments així. Tot experimentant aquesta unió. Aquesta connexió amb la nova vida a la Terra, en la nova Terra.

amb Amor i Llum-22-01-2021

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta