Reprogramació ADN hèlix 4

Reprogramació ADN hèlix 4

Obrint-nos a una nova era, obrim molt més el nostre cor

Avui estem aquí units per una gran celebració. Es superposen diversos esdeveniments astronòmics que ens obren a una gran oportunitat, a un moment especial i únic que és bo aprofitar, si aquest és el sentir de cada un. Obrint-nos a una nova era, obrim molt més el nostre cor i tot el seu espai energètic. Aquest quart txacra relacionat amb el quart filament de l’ADN, connectat directament amb l’Amor incondicional. Filament que podem visualitzar en el seu moviment i transitar per tot el seu recorregut per descobrir tot allò que s’ha modificat des de l’origen.

L’Amor incondicional al llarg del seu recorregut per la creació es fragmenta en diferents Amors, l’Amor fraternal, l’Amor paternal, l’Amor filial, l’Amor de parella, l’Amor de company, l’Amor a la Humanitat, l’Amor als animals, l’Amor a les plantes, l’Amor a les roques, l’Amor a la Terra, l’Amor a tot l’Univers i aquests fragments, tots, tenen l’origen en l’Amor incondicional. Allà és on anem en aquesta nova era, a unir tots aquests fragments d’Amor en nosaltres, en aquest quart filament per unir-nos directament a l’Amor incondicional, la força més poderosa, la que ens sana, ens empodera i ens obre a tot el coneixement.

És doncs un repte important per a cada un, més l’Univers com sempre, respecta la decisió de cada un i si un vol postergar la seva decisió, està en el seu ple dret. En aquesta canalització no parlarem només del filament que surt cap endavant en el nostre cor, que podem tenir ben present perquè és ben visible per als nostres ulls, i que connecta amb aquesta xarxa diamantina activa en tot l’Univers i a la qual fins ara hem accedit a alguns moments, més ara estem connectats, si això és el que vam decidir, permanentment a ella, sinó que també, intentarem visualitzar el filament que surt per darrere. Aquest filament connectat al nostre veritable origen i que està a punt perquè puguem desplegar les nostres ales. Sí, en realitat som Sers alats, sentim també aquest filament unit a les nostres ales, a les nostres immenses i poderoses ales. Recorrem cadascuna de les nostres ales, des de la inserció que està en la nostra esquena fins a la punta. Sentim la seva força, la seva suavitat i al mateix temps la seva potència. Aquesta xarxa diamantina a la qual se’ns connecta, obre les nostres ales de nou, perquè puguem en aquesta nova era, unir-nos a tot en l’Univers. Es van materialitzant molts dons. El do de la ubicació serà un d’ells, podrem estar a tot arreu i en cap lloc alhora. Així serà, si decidim connectar-nos.

Aquesta connexió a aquesta xarxa diamantina sana tota la nostra història, a tots els nostres ancestres perquè puguem dedicar-nos a avançar sense tenir deures pendents. És gràcies a aquest Amor incondicional que l’Univers ens fa aquest regal. Més nosaltres decidim, també, si ens sentim alliberats de tota aquesta història o volem continuar treballant des d’ella. Aquesta xarxa diamantina estructurarà també la nostra matèria per adaptar-la a la nova era, a aquesta nova vida. Si confiem tot s’ha de facilitar sense grans molèsties ni desequilibris, més si dubtem no facilitem aquest treball als Sers que col·laboren amb l’Univers.

S’ha parlat abans, que aquesta xarxa diamantina té buits. Són buits que nosaltres hem d’omplir si decidim connectar-nos a ella. Hi ha i hi haurà molts Sers connectats i que es connectin en els pròxims dies, i tota la xarxa diamantina, quedarà activa per afavorir aquest procés d’obertura a aquesta nova era. Tots estem cridats a ella sense cap excepció perquè és un inici des de zero.

Si decidim des del cor, amb confiança plena i per voluntat de col·laboració i cooperació, connectar amb aquesta xarxa diamantina tot estarà al nostre abast. Tot allò que en realitat necessitem. La nostra ment s’obre a un nou coneixement, una ment sense cap judici, molt més expandida i clarivident, una ment connectada a la ment universal a la qual tots i cadascun podrem accedir, podem accedir, si així ho sentim. Les nostres emocions també seran diferents, emocions que seran beneficioses per a tots i per a tota la creació. Emocions que guariran els cors ràpidament, sanant cicatrius, retornant fragments perduts lliurats o oblidats i il·luminant-los amb aquesta nova Llum, aquesta Llum Diamantina.

Respirem en el nostre cor per sentir-ho, un cor verd maragda i cristal·lí, ple de partícules de Llum daurades que vibren en tot el seu espai. Això és el que ens porta aquest filament verd cristal·lí, ple de partícules daurades: ja no més separació, ja no més dubte, ja no més por.

Actius en aquesta energia, en aquesta xarxa, en aquest Amor incondicional recuperat, reconstruït, unificat. Recollim aquest filament de nou en el nostre cor i també la seva part posterior, sabent des d’aquest moment de forma més evident, qui som i cap a on anem.

amb Amor i Llum-21-12-2020

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta