Reprogramació ADN hèlix 2

Reprogramació ADN hèlix 2

La nostra mare és la millor mare per aquesta experiència de vida

En aquesta segona hèlix de l’ADN en la qual s’escriu tota la nostra trajectòria en aquest espai-temps, d’aquesta i d’altres experiències. Tota la història s’inscriu en aquesta hèlix, si en alguna de les nostres experiències aquí a la Terra, hem deixat coses pendents, es crea un espai buit en aquesta hèlix que s’ha de completar en altres experiències. Així doncs, si l’hèlix que es presenta davant nostre, té espais buits és que encara hi ha coses pendents per concloure, per tancar. Si parts d’aquesta hèlix que es presenta davant nostre està com esfilagarsada és que tenim moltes connexions o enllaços oberts que minven o minoren la nostra energia. Hem de reconèixer en aquesta existència aquells enllaços o connexions que necessàriament hem de mantenir, més altres d’aquestes connexions segurament poden ser dissoltes en el moment d’ara.

Si hi ha un tram d’aquesta hèlix que fàcilment deixa entreveure la Llum, la transparència, aquesta és la connexió que tenim amb el nostre Ser. Aquesta és la connexió més pura, més forta. Si ens costa trobar en aquesta hèlix un espai on veure la Llum és que potser estem desconnectats del nostre Ser. Ens hem perdut entre les diferents existències en aquest espai-temps i les connexions que teníem amb el nostre Ser en l’origen es van diluint i utilitzem aquesta energia per a altres connexions.

També podem visualitzar algun nus a aquesta hèlix, cada un d’aquests nusos són pactes que hem acceptat amb l’Univers, pactes que potser avui es poden dissoldre, pactes que ja no tenen cap sentit en aquesta experiència i en aquest moment. Així doncs, cadascuna d’aquestes parts podem esmenar-ho avui, dibuixant un fil com un filament continu, fort i translúcid.

Repassem les nostres relacions d’ara si veritablement són relacions que ens beneficien, relacions que aporten, que ens enriqueixen, que són generoses. Aquestes mantenim-les i potenciem-les. Si hi ha relacions que el que fan és viure de la nostra energia, de la nostra força vital, llavors serà oportú, si així ho sentim, distanciar-nos d’aquestes relacions. Permetrem que la nostra hèlix es reconstrueixi més fàcilment.

Enfoquem-nos ara en una d’aquestes connexions que establim amb la nostra mare física, sentim aquesta connexió forta, transparent, Amorosa? És una de les connexions d’aquesta existència més important, més important a sanar, a potenciar. La nostra mare és la millor mare per aquesta experiència de vida, encara que de vegades ens costi reconèixer-ho. Simplement aporta l’escenari més favorable perquè puguem evolucionar i desenvolupar-nos cap al veritable Ser que som.

Permetem també, prendre consciència de pactes acceptats d’aquesta i altres vides, és moment ara per poder dissoldre aquests pactes, poder desfer els nusos, pactes de pobresa, pactes de poder, pactes d’autoritat… Sense necessitat de jutjar les parts, dissolem avui aquests pactes, aquí i ara, per poder exercir la nostra llibertat. La llibertat de la que hem estat dotats des del naixement. Dissolent pactes, dissolent relacions, enfoquem la nostra hèlix a connectar amb el nostre Ser. Ampliem l’hèlix transparent i forta perquè aquesta connexió sigui avui molta més propera, molt més potent. Sentim-nos créixer en aquest cos físic. Sentim-nos expandir en el nostre cos energètic. Som un tot complet amb prou energia per concloure aquesta experiència en òptimes condicions.

Aquesta força del Ser crea una línia contínua en tota aquesta hèlix tancant qualsevol cosa pendent. No visquem aquesta existència mai més des de la falta de… Visquem aquesta experiència agraint per tot el que ens arriba. Reforçant aquesta segona hèlix tenim una visió més clara de qui som, d’on anem. Sentim aquesta segona hèlix forta, connectada a l’energia vital que es potencia, que s’expandeix per tot el nostre organisme. Enfortint davant de qualsevol experiència, potenciant tots els nostres sistemes, especialment el nostre sistema nerviós, el nostre cervell, la nostra medul·la i totes i cadascuna de les connexions, tan importants avui perquè la informació arribi a cadascuna de les nostres cèl·lules. Desfent connexions externes innecessàries i no beneficioses, potenciem la nostra connexió interna tan necessària i tan beneficiosa. Connexions internes que es realitzen gràcies a la Llum.

La Llum s’obre pas dins nostre cap amunt i cap avall, cap a davant i darrera, cap a dreta i esquerra. Totes les nostres connexions perfectament activades sentint-nos amos de la nostra vida, amb capacitat per decidir, per accionar, per materialitzar. Permetem que aquesta hèlix renovada, regenerada, reconstruïda, subtilitzada s’instauri de nou en nosaltres proporcionant-nos major benestar. La sento en el meu txacra com aquesta calor que puja des del ventre fins al meu cor i des del cor cap a totes les meves extremitats, també al meu cap.

Respiro i em sento en pau. Respiro i em sento Amor. Respiro i em sento vida. Així sóc, aquí i ara.

amb Amor i Llum-16-10-2020

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta