Reprogramació ADN Hèlix 13

Reprogramació ADN Hèlix 13

Això és el que sóc, percebo perfectament la connexió entre la meva matèria i la meva energia, i des d’aquesta connexió profunda, nascuda de la connexió amb la Font, em declaro un nou Ser.

Així amb els ulls tancats, embolcallats en aquest silenci, experimentem el Buit, aquesta immensitat en nosaltres mateixos, com si estiguéssim al nostre úter còsmic. Estem en un entorn maternal, paternal, familiar, que en algun moment a la nostra experiència recordem, però aquest record és fugisser i perible. Ens podem sentir en aquesta immensitat, sostinguts per l’energia del Buit. Un Buit misteriós on estem sols, però plenament acompanyats. Permetem-nos surar en aquest buit sense cap necessitat de moviment, simplement de deixar-nos.

Amb la reprogramació de les 13 hèlixs, hem estat gestant un nou Ser, un Ser que avui es reconnecta amb nosaltres, formant una unitat, com el yin i el yang, dansant en una melodia harmònica i equilibrada, perquè som Sers tant de la Terra com del Cel.

Amb aquesta reprogramació de totes les nostres hèlixs, hem activat aquesta connexió per poder experimentar-la en nosaltres, a la nostra quotidianitat. Si ens permetem sentir, accionarem noves formes de relacionar-nos, noves formes de curar-nos, noves formes d’organització. Arribara nova informació i nou coneixement per a tots i per a cadascú, en benefici de tota la humanitat.

Avui és, doncs, un dia assenyalat per aquest nou naixement. Un naixement que ens obre a l’Univers, al Buit, que encara que no ho puguem veure amb els nostres ulls, està ple d’aquestes gestacions amb molts altres Sers de la humanitat i de l’Univers formant una xarxa lluminosa que s’acosta a cada món nou. I, ara, a la Terra neix un nou món, amb nous Sers. Sers complets. Sers units en la seva matèria i en la seva energia. Amb capacitats noves, amb potencialitats oblidades.

Simplement deixem-nos embolicar per aquesta energia d’aquesta tretzena hèlix.

Permetem sentir-nos, ara, en la nostra dualitat, unitat. Ja no hi haurà necessitat d’entrar a la son per despertar, sinó que estarem plenament desperts.

Sentim com tot el nostre cos energètic és molt més present i el nostre cos físic més dissolt, més expandit. Difícilment podem percebre els límits entre l’un i l’altre. Això és el que som. Això és el que sóc, percebo perfectament la connexió entre la meva matèria i la meva energia, i des d’aquesta connexió profunda, nascuda de la connexió amb la Font, em declaro un nou Ser.

Un Ser capaç de mantenir l’Amor davant de qualsevol experiència, portar l’acceptació i la tolerància al seu màxim nivell, ser pacient i pacífic amb tots i amb tot, comprendre que tots som part d’un mateix cos.

El meu jo complet se sent en harmonia, aquí a la Terra, en harmonia, aquí al Cel. En equilibri, aquí a la Terra, en equilibri, al Cel. M’entrego a practicar aquesta unitat, en qualsevol moment, a qualsevol lloc.

Em declaro filla/fill de la Font amb tot el seu potencial, amb tot el seu Amor, amb tot el coneixement. Vaig recordant, relligant, reconnectant amb qui sóc. Em nodreixo en aquest espai del Buit, on em sento en pau per recollir l’energia necessària perquè així sigui. Perquè, així, és.

Escullo alliberar-me de tot allò que em priva de Ser. Ara que sé qui sóc, m’inicio en aquest nou caminar. Caminar a la Terra i caminar al Cel, escollint a cada moment lliurement, on caminar.

Respiro i els filaments que em cobreixen es van retirant a poc a poc per permetre’m veure. Veig els meus nous peus, les meves noves cames, la meva nova pelvis. Sento la meva nova columna. Veig el meu abdomen i el meu tòrax, les meves espatlles, braços i mans. Veig el meu coll, la meva cara i el meu cap.

Sóc un nou Ser, un Ser que connecta l’energia de la Terra i del Cel en si mateix, en un equilibri més gran i una harmonia més fina.

Em veig i em somric, em miro amorosament i m’abraço.

Per fi arriba aquest moment, tant de temps esperat i desitjat, de ser un amb mi mateix.

Mantinc l’abraçada, la mirada i el somriure i em vaig sentint.

I com més em sento, més Llum m’envolta.

Em mantinc així el temps necessari per integrar completament.

Amb Amor i Llum-19-11-2021

Quant a l'autor

Qualitat de vida administrator

Deixeu una resposta