Reprogramació ADN hèlix 10

Reprogramació ADN hèlix 10

Permetem-nos aquesta creativitat perquè el so, la música, és pura creativitat. Respirem per compassar aquesta melodia, en la qual som al mateix temps instrument i instrumentista.

Aquest raig de Llum que neix al nostre Sol central i s’uneix al Sol central del nostre sistema solar, esdevé un filament del nostre ADN que es correspon amb el desè xacra. En aquesta imatge es facilita el poder experimentar que com a més freqüència arribem, més ens adonem que som un mateix Ser.

Treballarem, doncs, la desena hèlix o filament del nostre ADN observant aquest raig de Llum que neix de cadascun de nosaltres i s’uneix al Sol central.

Sabem que els raigs de llum tenen una intensitat, una amplitud i una qualitat que és diferent segons el moment. Així doncs, aquest raig que s’unifica en el Sol central és singular per a cadascun.

Observem l’inici del nostre raig de Sol i visualitzem com un punt de Llum, pur i cristal·lí, de què emana aquesta font d’energia en moviment fins al Sol central, que no és més que l’Amor incondicional que ens sosté i sosté tota la creació.

Observem-lo al llarg del seu recorregut. Percebem la seva forma, les seves formes. El seu color, els seus colors i, si estem més atents, molt més connectats amb el nostre interior, fins i tot podem percebre el seu so, els seus sons.

Perquè tots tenim una simfonia particular que ens fa diferents i únics.

Avui, harmonitzarem aquesta hèlix, aquest filament, escoltant els seus sons, els seus acords, els seus compassos i, simplement amb l’escolta, es donaran el ritme i l’harmonia adequats per a cadascun. El silenci i les notes creant una melodia que en el transcurs de la seva trajectòria s’unifica al Sol central.

Sentim la nostra vibració i el moviment que genera en aquest raig de Llum. Un moviment ondulatori i en espiral, compassant-se al llarg de tot el trajecte.

Si sentim la necessitat d’incorporar algun silenci, afegir un so, canviar el ritme, crear nous acords, incorporar acords originals … Permetem-nos aquesta creativitat perquè el so, la música, és pura creativitat. Respirem per compassar aquesta melodia, en la qual som al mateix temps instrument i instrumentista.

Afinem-nos per poder participar en aquesta composició musical conjunta, en la melodia universal que està sempre present en el nostre entorn. Melodia amb la qual es connecta el vent, amb la qual es connecten els ocells, amb la qual es mou l’aigua, amb la qual creixen els arbres i amb la qual ens manifestem nosaltres, en tot el nostre esplendor.

Sentim la vibració d’aquest so en tot el nostre organisme, des del Sol central a tots els nostres òrgans. Sentim participar en aquesta simfonia a totes les nostres glàndules, tots els nostres sistemes.

Sentim les nostres cèl·lules en una única vibració, un únic so, una única respiració formant un sol cos, un cos íntegre, un cos equilibrat, harmònic, afinat.

Aquesta és la intenció de la reprogramació d’aquest filament, d’aquesta hèlix número deu, afinar.

Afinar necessita d’una bona escolta. D’un profund sentit i això és el que ens facilita aquesta reprogramació.

Mantinguem aquest raig connectat al nostre Sol centra fins al final d’aquesta pràctica, serà en benefici de tots.

amb Amor i Llum- 18-06-2021

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta