Reprogramació ADN hèlix 1

Reprogramació ADN hèlix 1

Ja no es tracta de sobreviure, sinó de viure

És important en aquest temps activar i reconnectar tots els fils de l’ADN ja que són filaments energètics i de Llum que ens connecten en totes les dimensions. Avui, ens enfoquem en aquest primer filament, la primera hèlix del nostre ADN. Un filament realment materialitzat, un filament físic amb possibilitat de ser vist, analitzat. És un filament que neix en el primer txacra i recorre tota la nostra columna fins a sortir pel txacra corona. Visualitzarem aquesta filament de Llum en tot aquest recorregut. Si és un filament continu, si manté tota la seva Llum, si està esfilagarsat o també, si en algun punt incorpora algun nus. Cadascú que visualitzi el seu filament particular i que respirant amb atenció faci el recorregut simplement observant la seva qualitat.

Aquest filament ens connecta directament amb la Mare Terra. És des de la connexió amb la Mare Terra que arribem més fàcilment la connexió amb lo subtil. Estiguem atents a tots els detalls, a la seva amplitud, a la seva textura, a la seva forma. Simplement observant, en ell està part de la nostra història, de les nostres experiències aquí al planeta Terra. En el seu codi hi ha multitud de memòries, d’experiències que ens han conduït fins avui, com el que avui som. Més aquest, és un temps per a reconstruir, reprogramar tota la nostra història. Estem en un punt d’inflexió en el que la història ja no es repeteix, per això és tan important que netegem, que completem, que incorporem i que activem. Els nostres hàbits d’avui, estan escrits en aquesta primera hèlix, hàbits que en aquest moment s’estan transformant, perquè les nostres necessitats canvien. Necessitats d’aliment i de descans.

Activant aquesta primera hèlix, aconseguirem incorporar fàcilment aquests nous hàbits. Una nova relació amb el nostre entorn. Una nova connexió amb la nostra Mare Terra permetent la cura, el suport, la protecció cap a cada un de nosaltres. Activem aquesta primera hèlix per incorporar noves emocions, emocions que hem perdut al llarg de la història. Sentim-nos més fraterns, aquesta fraternitat és necessària per a aquest temps. Ja no es tracta de sobreviure, sinó de viure.

Estiguem doncs, ben presents, aquí i ara, arrelats i cada un de forma singular segons el seu sentir, que visualitzi aquesta hèlix. Aquest primer filament completament il·luminat, si cal acolorir-el, si cal reconstruir-el, si li falta algun fragment, unir-el, si té algun nus, desfer el nus perquè el seu moviment sigui ben harmònic… Tot el que sentim podem transformar-ho des de la visualització intencionada, així tornem l’hèlix al seu estat original. Al seu estat en el punt zero, on tot és perfecte. Aquest punt zero que ens permet sortir de la marcada dualitat. Ja no vivim en el blanc o el negre. Podem situar-nos, si així ho sentim, en el punt zero, on blanc i negre coexisteixen sense dissoldre’s, on són acollits amb gran Amor i així, tota la dualitat.

La història ja no és lineal, incorporem un altre punt per sortir de la linealitat i poder elevar-nos a través de l’hèlix. Si he aconseguit activar, il·luminar, integrar aquesta hèlix, aquesta ona, puc també amb la intenció fer una petició perquè es curi tot allò del meu cos físic, connectat amb aquesta hèlix, perquè s’equilibri i s’harmonitzi. Tot el que fa referència a les meves cames i als meus peus. Que l’energia circuli fàcilment, que tot flueixi, que el que s’ha d’alliberar s’alliberi, que el que s’ha d’incorporar s’incorpori. Ara el corrent, l’energia, la Llum flueix amb facilitat en aquesta hèlix. Recorre tota la meva columna, també el meu cervell, el meu sistema nerviós està actiu connectat a la Terra. Estic connectat al cel, em sento en el meu lloc, aquí i ara. Estic present, aquí i ara. Em sento en un estat d’Amor amb mi mateix, amb la Terra i amb tots. Tot contribueix al benestar, en aquesta nova consciència. Sé que és meva, la responsabilitat sobre el meu benestar, he descobert el que em beneficia, el que em fa evolucionar, el que em facilita Ser. Sé que en qualsevol moment puc trobar-me en aquest punt zero, encara que no sàpiga com, simplement escollint estar en ell.

La meva hèlix es mou en completa harmonia amb una puríssima Llum, unint-se a la de tots. Intencionadament aportem el nostre treball a la Humanitat, en benefici de tots, per facilitar aquesta transició. Que cada vegada més Sers se sentin fills i filles de la Terra. Que cada vegada siguin més responsables del seu propi compte. Que s’obrin a una nova forma de viure.

Recuperem la nostra hèlix. La visualitzem de nou completa, neta, integrada completament i poc a poc va retornant a aquest punt del primer xacra, baixant des de la coroneta pel nostre cap, la nostra columna, cap al primer xacra, i es manté en aquest punt una Llum permanent, una energia neta, una vibració harmònica, un equilibri físic a tot el cos. Entre esquerra i dreta. Entre a dalt i a baix. Entre davant i darrere.

Respiro aquesta sensació i sento gratitud. Respiro aquesta sensació i sento pau. Respiro aquesta sensació i sento Amor per tots i per tot. Em mantinc en aquest estat, un temps més.

amb Amor i Llum-19-09-2020

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta