Quart principi

Quart principi

Cal que molts més cors es reconeguin en la seva mida. Respirem per sentir-nos, per unir-nos, per empoderar-nos i decidir: aquest és el moment!

És important que hàgim tingut l’experiència del tercer principi en què es diu que tot està en moviment i tot canvia, perquè ara que entrem al quart principi que és la llei de la polaritat, si no coneguéssim que és possible canviar, gràcies al moviment, pensaríem que si en un moment ens trobem immersos en la tristesa més profunda hem de passar així tota la nostra existència.

I, encara que hi ha molts Sers que realment es deixen endur i poden passar tota la seva existència immersos en la tristesa, hem d’aprendre que som nosaltres els qui decidim en quin punt de la mesura, en quin gradient volem estar.

El moviment és vida i la vida és en nosaltres, així exercim el nostre poder, el poder de la vida, per canviar tot el que no ens beneficii, tot el que no ens sani, tot el que no ens equilibri i no ens harmonitzi.

Evidentment la nostra experiència ha de passar per tots els extrems, per les experiències plenes de Llum i per les experiències plenes de foscor, així anem aprenent i enriquint a la creació. A aquesta energia primigènia que s’expandeix eternament per conèixer-se. Però també, si no ho hem après ja, hem d’aprendre que som nosaltres els qui decidim quan vivim a la Llum o a la foscor, perquè l’elecció és nostra a cada instant.

Perquè som plenament lliures en el nostre origen i de vegades oblidem exercir aquesta llibertat, de vegades per condicionaments mentals, de vegades perquè pensem que físicament no tindrem prou energia. Però n’hi ha prou de vegades amb un simple moviment, una respiració conscient, per transformar, per canviar i situar-nos en el gradient que més ens beneficiï, i si ens beneficia a nosaltres, beneficia a tots i a tot.

Per això agraïm a l’Univers totes les experiències, ja que ens permet decidir cadascuna des d’on viure-les, comprendre-les i acceptar-les.

Tots posseïm molts gradients en nosaltres, el centre dels quals és precisament el nostre cor. És com si hi tinguéssim, una roda amb molts radis, radis que s’uneixen per formar diàmetres i són aquests diàmetres que uneixen dos radis els que ens mostren la polaritat.

Això també ens dóna idea que no podem comparar l’Amor amb el fred o l’odi amb la calor, perquè són classes diferents, encara que de vegades l’odi ens encén i l’Amor de vegades ens refreda. Així cadascun d’aquests radis que s’uneixen per constituir-se en diàmetres al nostre cor, formen un cercle, un cercle en què podem incloure tots els nostres sentirs, i en la mesura que podem viure’ls cada cop més a prop d’aquest punt central ens és molt més fàcil comprendre la polaritat. Perquè aquest punt central és el que transforma l’Amor en odi, l’odi en Amor, l’alegria en tristesa, la tristesa en alegria i així per a cadascun d’aquests diàmetres.

Això no vol dir que visquem sempre des d’aquest punt central, sinó que les experiències són precisament per moure’ns a través d’aquests radis i així poder aprendre, però sí que és important que tornem al punt central quan nosaltres ho decidim, que no ens mantinguem fora de aquest centre perquè és molt més fàcil que ens desequilibrem i ens inharmonitzem.

Si sentim la vida en nosaltres, si sentim el nostre cor, despertarem en nosaltres totes les emocions i compartides amb la nostra ment crearan els nostres sentiments, més som nosaltres els qui tenim el poder de governar-los i de vegades ho oblidem.

Aquesta polaritat que es mostra en tot allò que s’ha creat s’experimenta a cada moment i al llarg del dia passem per diferents gradients. Si ens deixem portar segurament seríem com un veler sense rumb, però nosaltres tenim el nostre timó, que és el nostre cor, i aquest timó sempre ens porta a bon port, per molt moviment extern, per molt onatge, sempre podem reprendre el rumb, simplement fa falta prendre la decisió.

Sovint ens deixem portar i posposem múltiples decisions, que la nostra ment condiciona a causa dels nostres pensaments, per si no és el moment oportú, perquè encara que canviï res canvia, perquè és impossible, perquè no hi ha temps, perquè no puc, perquè ara no vull…

Situem-nos de nou al cor per reprendre el nostre poder. Des del cor, ara és el moment, ara puc, ara vull, ara és el moment oportú, si canvio tot canvia…

Iniciem, doncs, el moviment. Sigui el moviment que cadascú senti, però si des del nostre timó, des del nostre cor, moviment sustentat en l’energia amorosa, l’energia que uneix tot allò creat. Iniciant el moviment al cor aquest moviment es converteix en harmònic, i si, a més, està sustentat en l’energia amorosa es converteix en el moviment harmònic de la Llum, que és el punt de trobada de tot allò creat. El nostre compromís és arribar tan sols per un instant a aquest punt, per experimentar la vida plena, la vida completa, la vida única en què tots som un, en què tots compartim un mateix origen i destí.

Coneguem, avui, en aquest temps que ens dediquem quin és el nostre gradient al nostre cor, per a cadascun dels radis, i si hem d’apropar-ne algun al centre fem-ho amb la respiració, inspirant aire, baixant-lo fins al cor i des del cor exhalar i portar-ho a totes les parts. Així dissolem la desmesura, així fem espai per a tot, així cada cosa té lloc, espai i temps.

Trobem avui la nostra unitat de mesura, una unitat de mesura personal, singular per a cadascú, perquè sovint per al que per a mi és fred per a un altre és calor, el que per a mi pot ser tristesa per a un altre pot ser alegria, el que per a mi pot ser Amor per a un altre pot ser odi…

Intentem conèixer-nos millor, conèixer la nostra mesura i coneixent-la decidir tornar-hi quan sigui oportú. Un cop coneguda la unitat de mesura acceptem-la i comprenguem-la, perquè aquesta unitat de mesura és única, pot ser semblant, però és única i no és ni millor ni pitjor, ni bona ni dolenta, ni gran ni petita… Això són simplement paraules que utilitzem per remarcar extrems, així doncs si comprenem aquest principi de la polaritat ajustem el nostre gradient al que volem que sigui la nostra experiència, i si molts tenim semblança a la nostra unitat segurament podrem transformar la vida a la Terra.

Cal que molts més cors es reconeguin en la seva mida. Respirem per sentir-nos, per unir-nos, per empoderar-nos i decidir: aquest és el moment!

amb Amor i Llum- 22-04-2022

Quant a l'autor

Qualitat de vida administrator

Deixeu una resposta