Canalització Punt Zero

Canalització Punt Zero

Per poder transitar per aquesta experiència és important que en iniciar el nou dia partim sempre des del punt zero, com si fos realment un veritable renaixement obviant tot el que hem viscut i experimentat el dia anterior, com si cada dia aquesta flor que s’obre a rebre totes les benediccions de l’Univers, fos cada dia nova.

Se’ns diu moltes vegades que tots tenim un llenç en blanc en el qual podem plasmar diferents traços i formes amb colors diferents per crear la nostra realitat. Abans de realitzar qualsevol traç, qualsevol forma en aquest llenç en blanc connectem amb el nostre cor i obrim-nos a rebre tota la Llum de l’Univers. Agraïm per endavant la inspiració i disposem-nos a realitzar amb delicadesa però, al mateix temps, amb fermesa els traços i les formes que constitueixen la nostra realitat, enfoquem-nos en el que és veritablement essencial i tot el superflu deixem-ho.

Respirem, també, abans de realitzar qualsevol traç o forma perquè neixi del pur buit, des de la sola inspiració sense que la nostra ment condicioni, així despertem la part del Creador que hi ha en cada un de nosaltres.

Tampoc tinguem pressa tenim molt temps per crear l’obra. Lliurem-nos al silenci i a l’escolta, d’aquest silenci, per captar el que és prioritari en aquest moment. Tenim en nosaltres la paleta de tots els colors, de les infinites possibilitats, prenguem consciència d’aquest poder, d’aquesta qualitat i escollim, connectats a la freqüència amorosa, que és el que volem materialitzar.

Que ningú es negui a aquesta qualitat d’artista perquè expressar ens sana, allibera les nostres emocions i els nostres pensaments i totes les tensions i bloquejos del nostre cos físic. Deixem-nos conduir per les energies del moment que filtrades a través de la freqüència amorosa del nostre cor creen el Gran Paradís.

Lliurem-nos, també a la contemplació, que és l’observació des del gaudi de tot el nostre entorn i també del nostre interior i des d’aquesta contemplació, sentim abans de realitzar qualsevol traç o qualsevol forma. Reconnectats amb nosaltres mateixos i amb la creació se’ns fa visible simplement un punt, el punt zero, des del qual tot es crea i aquest és el traç o la forma que materialitzem en el nostre llenç, el punt zero. El punt on tot s’origina, la justa mesura, el just pensament, la justa emoció, la justa respiració, el just sentir, la justa acció, el just moviment. En el punt està tot, el buit i l’Univers, practiquem aquesta doble visió de la vacuïtat i de la completesa. Això és el què som. Aquí és on som i això és el què experimentem.

Obrim la nostra flor de lotus des de la vacuïtat perquè gràcies a la nova Llum, a la Llum d’aquest nou dia, s’ompli de completesa. Enfoquem-nos en aquest punt, en aquest Univers on tot està en la mesura justa perquè tots i tota la creació trobi la justa mesura. Experimentem en aquest Univers del Gran Paradís, lloc de gaudi i de l’alegria, només visualitzant aquest punt. Aquest punt zero, necessari per obrir-nos al nou dia sense cap condicionament. Això és el que facilita el trànsit per aquesta experiència.

amb AMOR i LLUM-06-04-2020

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta