NATXI – JOAN

Natxi Polo Pujadas

La vida m’ha permès albirar una nova forma de comprendre l’existència des d’una perspectiva més universal. Em disposo, amb alegria, a compartir la informació amb totes/tots els que hi sentiu interès, proposant-vos diverses activitats:

– Canalització o meditació individual, on la informació ajudi a retrobar l’estat de benestar a la persona interessada.

– Meditacions en grup, amb informació canalitzada en el mateix moment o en resposta a preguntes dels participants.

– Trobades de silenci amb petits grups, programades de manera periòdica.

– Xerrades que ens permetin compartir les experiències de vida, per acceptar-les i comprendre-les per al nostre creixement.

– Pràctiques energètiques diverses per recuperar el benestar.

Tot això és farà des del SENTIR: força que ens guia, a cadascun, vers el camí de l’equilibri, l’harmonia, el benestar, la salut, l’Amor… que és el que tots busquem.

Joan Terricabres Tió

Fruit de l’estudi i experimentació de força anys, us ofereixo el meu suport per atendre consultes personals sobre diversos temes relacionats amb:

– Hàbits de vida saludables en els àmbits següents: l’alimentació, la higiene interna i externa, l’habitatge, l’entorn on ens movem, les emocions, l’activitat mental, etc.

– Remeis naturals, a partir de coneixements ancestrals, complementats amb aportacions científiques fetes els últims temps (plantes, minerals…).

– Conreu d’horts familiars ecològics: planificació, gestió, collites, conservació, etc.

– Aigua de mar: obtenció, usos alimentaris i terapèutics.

– Pràctiques energètiques per recuperar el benestar.

Addicionalment, d’una forma menys personalitzada, es compartirà aquest coneixement a través de cursos, tallers, xerrades i conferències que s’aniran programant periòdicament, tant en espais del Seminari com en d’altres de fora.