NATXI i JOAN

La pràctica de la comprensió amorosa – NATXI i JOAN

La vida m’ha permès albirar una nova forma de comprendre l’existència des d’una perspectiva més universal. Canalitzo informació de diferents fonts de l'Univers i la materialitzo en imatges i textos, per tal que puguin contribuir facilitant el canvi cap a la nova Humanitat.

Em disposo, amb Amor, a compartir tot aquest treball d'acompanyament tant des de la vessant terapèutica com l'artesana. Tot això fet des del sentir, força que ens guia, a cadascun, vers el camí de l’equilibri, l’harmonia, el benestar… no és el que tots busquem?

Fruit de l’estudi i experimentació de molts anys, us ofereixo el meu suport en tallers i xerrades o en consultes personals sobre diversos temes:

  • Hàbits de vida saludables en quant a l’alimentació, la higiene interna i externa, l’habitatge, l’entorn on ens movem, les emocions, l’activitat mental.
  • Remeis naturals, a partir de coneixements ancestrals, complementats amb aportacions científiques fetes els últims temps.
  • Horts familiars ecològics i la seva planificació, gestió, collites, conservació...
  • Pràctiques energètiques per recuperar el benestar.

  • Augmentar la comprensió sobre el funcionament de la vida, sempre des d’una perspectiva integral de la persona, per viure amb qualitat de vida, independentment de l’edat.
  • Treballar per expandir la consciència, tant la individual com la col·lectiva, en uns moments cabdals en la història de la Humanitat.
  • Col·laborar a fer créixer l’auto-responsabilitat en la vida de cadascú, des dels múltiples vessants que la componen.
  • Ajudar a descobrir l’auto-suficiència com un valor de llibertat i apoderament personal, sense oblidar el compartir, per empènyer el canvi social que, cada vegada més, hom desitja.
  • Apostar per a la simplicitat, a tots nivells, perquè això permet viure més el moment present i, de retruc, facilitar que altres simplement puguin viure.

Col·laboracions

T’ofereix el mètode VEO com un viatge planificat cap al teu interior. Et permet desfer les creences més importants que t’han portat a viure masses cops amb el peu de la supervivència. T’ofereix oportunitats perquè visquis més temps amb l’altre peu a terra. De manera simple, subtil, senzilla, pràctica i eficaç.

ESCREIX també creu que mai és d’hora per començar a viure creativament. Per això, utilitza el mètode VEO per a nens i nenes. Noé R. Esperón el va crear amb la intenció d’arribar a tots els infants del món. Als seus pares, guies i acompanyants de vida. Si vols més informació visita escreix.cat.