Meditació Solstici Hivern 21

Meditació Solstici Hivern 21

Benvinguts a aquest moment. Estem contents i som feliços que us reuniu per compartir i festejar aquest moment. Aquesta festa de la Llum  inici d’un nou cicle. És important per compartir que us sentiu tots iguals, germans de la Terra i de l’Univers constituïts per la mateixa energia. Així cadascú de vosaltres, plens d’aquestes diferents energies, es fa un amb tots. Aquesta semblança propicia la sincronització de la vostra respiració, en un mateix batec, que se sent més enllà d’aquest espai de la Terra i de l’Univers. Un bategar que s’uneix a molts altres batecs, que avui s’han unit al planeta Terra, per celebrar aquesta festivitat.

Visualitzem la Terra plena de petites llums que s’aviven amb aquest compartir. Llums que alimenten la Llum de la humanitat, com un sol cos. Llum necessària per veure clar, per comprendre, per confiar, per créixer. Més aquestes llums que veiem avui a la Terra, neixen totes del vostre interior. Aquesta és la Llum més pura, la Llum més potent, la que realment il·lumina. Respireu en aquest espai, ara ple d’aquesta Llum, Llum de vida, Llum d’Amor, Llum de pau, Llum de curació, Llum d’harmonia.

Us acompanyem molts altres Sers, per a alguns, invisibles als seus ulls, però sí que es poden reconèixer des del sentir. No estem mai sols, sempre estem acompanyats per Sers que tenen cura de nosaltres. Encara més en aquest temps de grans canvis, d’inici d’una nova era, estem més atents a tots i cadascun de vosaltres. Si trobeu espai/temps per sentir, experimentareu aquesta cura propera, una cura propera que va molt més enllà del pur material.

En aquests moments que és més fàcil activar el sentir, estigueu atents a tot el que us esdevé a cadascú en aquest instant. Qualsevol sensació al cos físic. Qualsevol pensament que neixi aquest instant. Qualsevol emoció que sorgeixi al cor, és tota una realitat per a cadascú. Podeu sentir alegria i tristesa, Amor i desamor, nerviosisme i tranquil·litat, tot està per a tothom, tot és per compartir i des d’aquest compartir alimentar la humanitat.

Si som aquí és perquè hem sentit la crida de la Llum, una trobada per avivar aquesta Llum interior, tan necessària per clarificar el nostre camí, per afirmar-nos en el nostre sentir, per festejar que avui és un inici. Un inici que, si neix al punt zero on no hi ha res escrit, està obert a totes les possibilitats. Busquem aquest punt zero a cadascun de nosaltres. Facilitem aquest inici deixant anar tot allò que ens condiciona, tot pensament que no ens alimenti i moguem-nos amb aquesta nova energia que avui, arriba a nosaltres.

Que aquesta Llum avivada, ara, ens faci tornar molt més sincers amb nosaltres mateixos, molt més coherents al nostre interior i cap a l’exterior. Que aquesta Llum aclareixi la nostra visió, ens permeti ser més polits i curosos, ens acompanyi en el nostre camí més ferm i ens permeti recuperar l’alegria de viure. Permetem a aquesta Llum, ara present, que il·lumini la humanitat infonent més Amor, més alegria, més confiança, més seguretat, més pau…

Que aquesta Llum ens agermani més i més.

Il·luminem amb la intenció tota la Terra, com a mostra d’agraïment per tot allò que fa per cadascun de nosaltres, per tots els Sers que hi habiten. Agraïm-ne la cura, la protecció i l’Amor incondicional per a cadascú, per a cada cosa creada.

I expandim tota aquesta Llum, aquí present, cap a tot l’Univers com a mostra d’agraïment, com a mostra de germanor, com a mostra de pau i alegria.

Sentim-nos Sers de l’Univers. Sentim-nos Sers de la Terra. Sentim al Ser a cadascun de nosaltres, en aquest cos físic. Aquest Ser que és Llum puríssima.

Que des d’avui, a partir d’avui, puguem ser una manifestació d’aquesta Llum, d’aquest Ser, en la nostra quotidianitat, en les nostres relacions, en el nostre cor, també en la nostra ment, i siguem portadors d’aquesta nova Llum.

La Llum és.

La Llum és sempre present.

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta