Canalització-Llibertat

Canalització-Llibertat

Diàriament hauríem de deixar tot allò que no necessitem, tot allò que ens priva de sentir-nos veritablement lliures. Lliures vol dir sense condicionaments.

Hem arribat a la vida lliures i hem de deixar la vida lliures, també. És en aquest curt període que ens trobem envoltats de multitud de condicionaments, condicionaments que ens distreuen del nostre veritable propòsit, el de manifestar en aquesta experiència al SER que veritablement som. Si la nostra connexió amb el nostre SER estigués activa tot el temps, res ens condicionaria i, en veritat, hi ha Sers que són incondicionals en aquesta Terra. Res del que en reunions comentem com condicionants, ja siguin generacionals, socials, religiosos i molts altres no els condiciona. Segueixen la seva brúixola interior que marca sempre el seu propòsit i no es desvien d’ell.

La majoria hem perdut el nostre Nord i anem una mica desorientats en el nostre caminar. Alguns ni es pregunten en quina direcció caminen i, els que ens preguntem cap a on caminem necessitem calma i silenci per poder decidir. La decisió està present sempre en la nostra vida, a cada instant i poques vegades exercim el nostre poder de decisió, Decidim per decidir, de vegades, sense tenir en compte les conseqüències d’aquesta decisió.

Si ens sentim empresonats, presos en aquest cos i en aquesta experiència hem de preguntar-nos, hem de descobrir, hem d’atendre aquesta necessitat de sentir-nos, de nou, lliures. Sovint som nosaltres mateixos que ens empresonem en la nostra presó particular exercint de pres i carceller al mateix temps. Si ens sentim oprimits, preguntem-nos d’on ve aquesta opressió; si som incapaços de moure’ns, preguntem-nos que és el que ens atura; si ens és difícil cocrear perquè no ens arriba la inspiració, preguntem-nos si estem disposats a escoltar.

Som totalment lliures i així és la veritable vida, plena de llibertat. Llibertat de moviment, llibertat de pensament, llibertat de paraula, llibertat d’acció. Veure la vida des d’aquesta total llibertat ens facilita gaudir de cada experiència, des del mateix moment de néixer. Permetem-nos allò que ens satisfà, allò que ens omple, allò que ens alegra, allò que ens sana. No ho deleguem als altres, no ho posposem pels altres, no ho esborrem de la nostra llista per no ser acceptats pels altres.

Si la nostra vida, per sentir-nos lliures, ha de ser diferent no acceptem una vida normalitzada. Si per sentir-nos lliures, hem de expressar-nos a vegades en desmesura, no ens neguem aquesta desmesura. No sempre el correcte és el més adequat. Som aquí per sentir-nos vius i la vida necessita de la total llibertat per expressar-se. Hi ha moltes més coses que puc fer per permetre’m aquesta llibertat. Si no em permeto ser lliure, mai trencaré els meus límits, sempre estaré limitat.

Obrim la porta de la nostra presó particular, sortim a experimentar. Hi ha encara tantes coses per descobrir, cocrear, compartir… Apostem des d’avui per la llibertat, la llibertat de mostrar la nostra singularitat, singularitat expressada en el moviment, el pensament, la paraula i l’acció.

Només des de la total llibertat ens desenvolupem esplendorosament.

amb AMOR i LLUM-24-01-2020

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta