La 40ena

La 40ena

Han estat 40 dies!

Un repte que feia temps volia experimentar.

Gràcies! Ara puc afirmar: ”SUPERAT”

En la 40ena ha sorgit una nova Jo. He descobert que sóc una comú-unitat, compartint espai i temps amb la meva energia, manifestada en el meu cos físic, la meva ment i les meves emocions.

La priora de la comú-unitat és el meu Ser. L’alè que m’acompanya en aquesta experiència vital.

Sé que sóc qui decideixo ser. Una creació amorosa, en equilibri i harmonia, amb cada membre de la comú-unitat, respectant els valors que la cohesionen i la mantenen en el benestar. Porto a terme, amb Amor, les obligacions que he adquirit per formar-ne part, contribuint amb la meva aportació, responsable, al bé comú.

Sóc aire i, l’aire em parla. Sóc foc i, el foc em nodreix. Sóc aigua i, l’aigua m’alleugereix. Sóc terra i, la terra em modela. Sóc una comú-unitat dins una comú-unitat, infinitament. Ara ho sé.

M’obro a una percepció més ampla i profunda. Converso amb la meva ment pautant un treball conjunt, revisant patrons i creences, permetent l’activació conscient de la con-ciència. Ara ho crec.

Sento un nou moviment en el meu cor. Compassat rítmicament entre el sentir i l’ex-pressar aquest sentir, entre el com-posar i l’interpretar, i em permeto silencis per reposar en pau. Ara ho faig.

La nova Jo, és encara una infant, en tinc cura cada nou dia, en l’iniciar i l’acabar. Li reconec els progressos aconseguits amb mostres d’afecte espontànies, paraules riques amb significats i senti-ments elevats. Ara som felices.

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta