Canalització Fils daurats

Canalització Fils daurats

Aprofitem el mudra de les articulacions per reflexionar, avui, sobre com volem articular-nos de nou a l’acabar aquesta experiència. Com volem moure’ns fora d’aquest entorn. Amb qui volem relacionar-nos. Amb què volem relacionar-nos per continuar gaudint d’aquest temps de més calma, de més reflexió, de major llibertat interior.

Evidentment tota la creació està articulada en diferents xarxes. La principal, la xarxa de l’Amor incondicional a la qual tots estem connectats, si lliurement ho decidim. Però hi ha moltes altres xarxes a les que de vegades connectem de manera inconscient i que contribueixen al nostre benestar. A vegades a causa de les experiències de vides passades, als patrons apresos i a les creences mentals, se’ns produeixen nusos en aquestes xarxes i hem d’estar atents per poder dissoldre’ls.

Avui en aquesta meditació permetrem que Sers de Llum que ens acompanyen, com sempre, puguin pentinar els nostres fils o xarxes energètiques desfent nusos, omplint buits i reconstruint connexions que s’han perdut. Imaginem que de nosaltres surten uns cabells llargs i daurats i, que aquests Sers de Llum amb infinit Amor, pentinen aquests cabells o fils per a ser desenredats. Per desfer connexions que no necessitem i que ens impedeixen Ser. Per netejar les xarxes d’informació que ja està obsoleta. Per tornar a connectar fils, que s’han desconnectat o trencat, deixant una cabellera en perfecte estat. Abandonem-nos a aquest treball permetent que aquests Sers de Llum facin la seva funció avui, una mica més presents en aquesta meditació.

Tots aquests fils daurats són com antenes receptores, al mateix temps, d’aquestes freqüències amoroses que més ens beneficien. Permetem avui, decidint lliurement, connectar-nos a l’Amor incondicional, a la confiança plena, a la ferma voluntat, al nostre poder, augmentant la nostra creativitat, potenciant els nostres dons. Connectant amb tota la creació, organitzant-nos en benefici de tots, construint per al bé comú.

Enfocats a trobar la justa mesura perquè tot trobi la mesura justa. Sentim com ens pentinen els nostres cabells, aquests fils daurats que ens il·luminen. Que il·luminen la nostra ment per veure amb claredat com hem articular-nos fora d’aquest entorn. És moment per reflexionar sobre tot allò que beneficia a tots. Sobre tot allò que contribueix al bé comú. Sobre tot allò que ens porta a respectar la Mare Terra.

Amb els fils molt més fins, sense embolics, connectats de nou a aquestes xarxes energètiques que s’estenen per tota la creació i contribueixen a la creació, ens obrim a aquest nou dia, a un nou període en el qual hem d’estar més atents i a la cura de les nostres xarxes. Respirem molt més lleugers, molt més expandits, molt més solts i lliures en el nostre moviment. En el moviment de les nostres articulacions i agraïm a aquests Sers de Llum la seva constant cura i el treball que han realitzat avui, en aquesta meditació, per facilitar-nos crear noves articulacions, noves formes de connexió i de moviment per a tota la humanitat.

Dibuixem un somriure a la nostra boca com a mostra d’agraïment i obrim el nostre cor per lliurar Amor. És un aliment bàsic per a la vida a la nova Terra i perquè la creació continuï el seu moviment. És moment ja d’iniciar el moviment cap a aquestes noves articulacions en benefici de tots i de tot. Tots formem part d’un sol cos, d’un sol Ser i, ara, de nou reconnectats, el nostre sentir actiu l’experimenta. Respirem uns minuts des d’aquest sentir, amb el somriure als nostres llavis, amb l’Amor en el cor i sentint tot el benestar que aquesta meditació ens ha aportat.

amb AMOR i LLUM-10-04-2020

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta