Canalització-El que ha d’esdevenir

Canalització-El que ha d’esdevenir

No som encara conscients de tot el que ha d’esdevenir. Ens estem prenent aquesta experiència com una distracció, un divertiment. No es tracta de fer sinó de no fer, sentir i practicar la connexió cada nou dia amb l’Amor i la Llum, per il·luminar aquesta experiència i connectar amb la part d’Humanitat que realment vol exercir aquest canvi, aquesta transformació, per a facilitar aquesta evolució cap a la nova Humanitat, la nova Terra, el gran paradís.

Hem de sentir-nos units i unir-nos perquè realment l’Amor i la Llum estiguin presents. És una experiència per posar-nos a prova i si realment hem integrat tota la informació que al llarg d’aquests anys hem anat rebent. És moment de practicar, més és una pràctica forçada per a alguns, en un entorn contrari al què realment desitgem. Hem de connectar diàriament amb l’energia, descobrir que som capaços de gestionar aquesta energia i conduir-la cap al centre energètic que més necessitem en aquest moment.

Activem totes les nostres direccions: dalt-baix Cel-Terra, baix-dalt Terra-Cel, esquerra-dreta Masculí-Femení, dreta-esquerra Femení-Masculí i sentim-nos units en la nostra línia mitja. També, davant-darrere Passat-Futur i darrere-davant Futur-Passat, per poratr-ho al moment present tenint ben activa tota la informació que, a hores d’ara, pugui contribuir a viure aquesta experiència per al nostre creixement, confiant plenament en el desenllaç.

Construïm així, una esfera, una forma geomètrica completa que encaixa a la perfecció amb cada cosa creada. No són temps fàcils, perquè anirem prenent consciència del que suposa, de l’esforç que haurem de fer per mantenir-nos en la calma, la serenitat, la integritat i la confiança. Si ens sentim íntegres i complets podrem connectar amb tot el que ens envolta i descobrir que tot està a favor de la Llum: les muntanyes, els arbres, els rius, els animals, el Sol i la Lluna, les estrelles i, com no, la Terra.

Descobrim les múltiples ajudes que tenim al nostre voltant. Revisquem les experiències màgiques de la nostra vida per mantenir la Llum. Prenguem consciència de la paciència que haurem de practicar i també una gran acceptació. Hem demanat a crits aquest canvi, ara que és aquí, actuem en conseqüència tenint la millor actitud davant d’aquesta experiència. Visualitzem-nos com el Buda connectat a la Llum, serè i amb confiança plena, mantenint la seva actitud des del no fer, només respirar.
Dediquem-nos a respirar tantes vegades com ho sentim, cada nou dia, i obrim-nos a l’energia de la primavera perquè ens doni la força necessària per florir, obrir-nos i mostrar-nos amb tot el nostre potencial. Per permetre’ns Ser, decidim viure aquesta experiència des de la nostra coherència interna, pensant, dient, fent i sentint aquesta coherència en cada instant. Si aconseguim mantenir la nostra coherència interna, avançarem en aquesta experiència amb força, confiança i arribarem a la Llum.

Busquem doncs en nosaltres la informació fefaent i no ens distraguem. Hi ha molta informació per distreure’ns, fragmentar-nos. Cada vegada que ens sentim fragmentats busquem la nostra unitat, aquest serà l’anar i venir constant. No serà fàcil, però tot està ja traçat i, tard o d’hora, en aquesta experiència o en altres, s’aconseguirà la Llum. No ens enfoquem en el que ha de ser, ni en el que ha estat, enfoquem-nos en l’instant present prenent consciència de la respiració, el pensament, la paraula, l’acció i, molt especialment, del sentir.

És un bon moment per reprendre la meditació dels referents, aquells grans pins que han sobreviscut a moltes experiències, que han sabut reorientar les seves branques, arrelar-se a la terra i connectar amb el cel i si ha estat necessari, s’han girat cap a si mateixos, en torsió, per reconèixer-se com el que són i això els ha permès aquesta gran adaptació per continuar existint. Si aconseguim aquesta pràctica confiant que podem adaptar-nos a qualsevol situació, entrarem encara més de ple en una etapa de grans benediccions, però cal que ens reconeguem com el que som. Practiquem aquesta forma de torsió cap a nosaltres mateixos, cada nou dia, sempre que ho sentim. Recuperem la imatge d’aquests grans pins, castigats si, per les experiències, però ben vius.

amb AMOR i LLUM-21-03-2020

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta