CO-CREACIONS


Co-Crear amb l’Univers dota a l’obra d’una força sanadora i màgica

Fruït de la connexió establerta amb l’Univers en moments de meditació, hem desenvolupat tot un material canalitzat que contribueix a facilitar la manifestació del Ser en les accions del dia a dia. Agraïm a l’Univers la seva confiança i us mostrem les Co-Creacions a partir de la informació que rebem.

Imatges

Totes les imatges es creen en moments de treball interior, en el “no fer”, i prenen forma en moments tranquils, estant en el present. Així, conscientment, es pot escoltar el seu so i veure el seu color més transparent. Cada forma ha de tenir la mesura justa, anomenada proporció divina prenent com a patró el número d’or (nombre àuric o fi=1,6180339…cm), i cada pinzellada porta la quantitat de color que cal. Davant del paper o el llenç en blanc i partint del punt central es crea una esfera en l’espai, un cercle en el pla, on l’energia es materialitza.

Les imatges vibracionals son la materialització d’energies de l’Univers que en aquests moments es necessiten a la Terra per ajudar en el procés evolutiu en el que estem tots convidats.

A més, es pot demanar, en canalització, la imatge personalitzada per a una persona, un projecte, un espai... ajudant-la en el seu camí espiritual o bé acompanyant el seu projecte, si està en harmonia amb el seu propòsit. Hi ha diverses opcions de mida i material sobre el qual es materialitza la imatge. A la mateixa pàgina del producte, en l'enllaç, es pot introduir el text per descriure la intenció de la imatge i les dades necessàries per a qui va dirigida.

Conformen un nou llenguatge ja que totes tenen un significat concret. L’anomenem Llenguatge d’Ytrió.

Els medallons “fornejats” treballen diferents vibracions. Són rodons, de fusta natural i la imatge és impresa en paper i envernissada.

En diem fornejats perquè passen un temps en l’espai de meditació i es carreguen energèticament.

Uns exemples de treballs serien: potenciar la creativitat en la nostra vida, en la nostra feina, en nosaltres mateixos; facilitar la connexió amb el nostre Ser, amb l’Univers; harmonitzar els nostres diferents cossos; equilibrar les nostres emocions…

És més que un passatemps i està fet de manera artesana, confeccionant la bossa, imprimint les imatges en paper autoadhesiu sobre el cartró ploma, tallant i envernissant cada una de les peces a mà.

Aquest passatemps permet fer:

La tríΔda, un treball d’atenció visual i desenvolupament de la memòria de cada participant.

Sincronització de la tríΔda, ja que cada imatge es defineix amb una paraula i se li dóna un sentit més transcendent, podem fer un treball interior, personal o amb grup.

Lectura de La tríΔda com a oracle, si es vol es poden treure a l’atzar 3 peces de la bossa on les guardem i construir una frase coherent que ens fa conscients del treball que fem en el moment present.

Les plataformes vibracionals són sintonitzadores de Llum. La imatge realitzada sobre tela en suport de tablet s’acompanya d’un llibret explicatiu i del seu medalló. Un s’hi pot posar dempeus o assegut, uns minuts visualitzant que s’omple de la vibració de la imatge.

Propostes de pràctiques a fer:

Meditar en silenci, llegint algun fragment o escoltant una gravació d'informació canalitzada que permeti acceptar i comprendre tot el que vivim.

Equilibrar el cos físic per retrobar l’equilibri dinàmic i afavorir l’energia de benestar.

Calmar la ment a través de la respiració. Cal equilibrar el temps d’inspiració i d’exhalació ja que respirar des d’aquesta harmonia, connecta els dos hemisferis cerebrals.

Sentir l’emoció. Reviure l’emoció o emocions que ens tenen presoners i ens dificulten viure en l’Ara.

Aquest treballs i tots els que us pugueu imaginar (imaginació al poder) permeten alliberar els entrebancs que dificulten retrobar-se amb el Ser.

Una altre utilitat de les imatges vibracionals és col·locar-les en l'espai on vivim i on treballem. Per això els adhesius, que estan escollits en conjunts de 3, amb una intenció concreta, per crear sinergies entre elles i potenciar-ne els seus efectes.

En cada conjunt té 3 adhesius rodons de 8cm i 3 de 3,3cm. Els grans, per situar-los en els espais i els petits, en objectes personals com ordinadors, cantimplores, cotxes...

Els adhesius son resistents a l'aigua.

Els clauers amb les imatges vibracionals ens acompanyen portant-los amb les claus, penjats a les motxilles o bosses, també al cotxe o a qualsevol altre lloc o complement que vagi amb nosaltres.

Cada imatge esta definida en una paraula: Amor, Llum, Vibració, Descans, Harmonia...

Presentem els coixins com a novetat d’aquestes festes de Nadal i Reis.

Les imatges vibracionals dels coixins creen un ambient més harmònic i faciliten el benestar.

Imatges per relaxar en espais de descans i moltes altres imatges per potenciar la creativitat, la comunicació, l'equilibri, la salut, l'alegria...

Adreçats també als més petits de casa que sovint se senten atrets per aquestes imatges tan acolorides.

Textos

Els textos transmeten informació d’altres llocs de l’Univers, que en aquests moments, ha de materialitzar-se i moure’s, aquí, a la Terra, per facilitar el procés en el qual estem tots immersos. Tenen com a objectiu facilitar el canvi cap a una nova manera de comprendre la Vida i manifestar el Ser que tots acollim dins nostre. Així, amb la seva lectura diària, podem mantenir-nos en la vibració de l’Amor, més harmònica amb la vibració de l’Univers.

El llibre fa una escolta silenciosa de les necessitats del lector presentant-li un text concret.

Si l'obre a l’atzar o si es formula una pregunta mentre el té a les mans, pot trobar una resposta en el text que se li mostra o descobrir la màgia del missatge en quant a la sincronia. És just, l’adequat per al moment i, l’identifica plenament connectat a l’experiència que viu.

Conjuntament amb Ediciones Carena hem editat un nou llibre per arribar més fàcilment a tots els indrets del planeta. "Desde, para y con el SENTIR", un títol per anar despertant tot el coneixement que tenim adormit o deixat de banda.

Per llegir a bocins i impregnar-nos de tota la substància.

Són un suplement vital. Es proposa un treball a fer en el que, amb un temps mínim de pràctica de 40 dies, s’aconsegueix estar més atent a l’Ara i copsar millor els missatges que es reben cada dia. Es poden demanar, si és el cas, Càpsules específiques per fer un treball personal sobre l'apoderament, la confiança… o bé en un àmbit concret com pot ser el d'hàbits de vida, el consum responsable…

Ara també, en format digital, per rebre-les al mòbil. Cada dia una càpsula en començar el dia.

Estan farcits de suggeriments per despertar el sentir. Per compartir a la sobretaula, mentre prenem una bona infusió, els dies que ens retrobem amb familiars, companys i amics. Un “Canaló”, ens pot propiciar una bona conversa, motivar-nos a portar a la pràctica el que moltes vegades sentim però no acabem fent, inspirar-nos algun propòsit nou o, fins i tot, empenya’ns a superar aquell repte que fa temps que tenim present. Cada “canaló” està farcit amb una canalització respecte a la matèria que tracta i una proposta pràctica per experimentar en nosaltres aquesta matèria.

Ara també, en format digital, per rebre'ls al mòbil. Cada dia un "canaló" per nodrir-se i practicar.

Roses realitzades sobre paper amb un missatge canalitzat.

Roses que representen els colors de la Llum.

Delicades roses fetes amb molt d’Amor.

Vine a escollir la teva i descobreix quin missatge té!

Per compartir i temptar a la sort!

Sempre és temps de compartir. Tots estem predisposats a escoltar, a donar i rebre… Tenim el Cor més tendre i això és bo. Aquesta olleta, com l’olla del bon brou, calent i gustós convida a asseure’s al voltant de la taula i descobrir quin missatge hi ha per cadascun o quin regal tinc la sort de poder recollir.

En el Kalendari, el pas del temps no se’ns mostra com a lineal o cronològic, i això ens pot crear rebuig en un primer moment, perquè no encaixa amb el patró del temps que tenim en la nostra ment conscient. Ens demana un esforç per acceptar aquest nou patró. Aquest temps s’anomena kairós i fa referència al moment oportú. És un concepte que posa èmfasi en la qualitat i no en la quantitat de temps. En l’àmbit de l’art, és el temps d’inspiració; en les celebracions, és el temps de joia; en l’esport és el temps que és clau per l’èxit...Sentir kairós, dins d’un mateix, significa experimentar la plenitud.

Per facilitar aquest sentir kairós, per aquest 2022, la canalització sobre els 7 principis hermètics, ens acompanya a peu de pàgina de cada mes.

Per acompanyar un regal, un àpat o simplement per inspirar algú a fer alguna cosa.

Inspirar, és fer néixer en l'ànim o la ment d'una persona la voluntat de portar a terme una acció beneficiosa per a ella i per a tots.

Tenim l’espai de les Co-Creacions obert de manera permanent al Consultori, si és el cas, qualsevol cosa que vulgueu es pot enviar per correu ordinari, com a paquet postal. Per fer comanda podeu veure el CATÀLEG o bé adreçar-vos a la nostra botiga CO-CREACIONSHOP o directament a les dades de contacte que figuren a peu de pàgina.