CO-CREACIONS


Co-crear amb l’Univers dota a l’obra d’una força sanadora i màgica

Fruït de la connexió establerta amb l’Univers en moments de meditació, hem desenvolupat tot un material canalitzat que contribueix a facilitar la manifestació del Ser en les accions del dia a dia. Agraïm a l’Univers la seva confiança i us mostrem totes les co-creacions fetes a partir de la informació que rebem.

Imatges

Totes les imatges es creen en moments de treball interior, en el “no fer”, i prenen forma en moments tranquils, estant en el present. Així, conscientment, es pot escoltar el seu so i veure el seu color més transparent. Cada forma ha de tenir la mesura exacte, anomenada proporció divina prenent com a patró el número d’or (nombre àuric o fi=1,6180339…cm), i cada pinzellada porta la quantitat de color que cal. Davant del paper o el llenç en blanc i partint del punt central es crea una esfera en l’espai, un cercle en el pla, on l’energia es materialitza.

Les imatges vibracionals personalitzades són la materialització d’energies de l’Univers que en aquests moments es necessiten a la Terra per ajudar en el procés evolutiu en el que estem tots convidats.
Conformen un nou llenguatge ja que totes tenen un significat concret. L’anomenem Llenguatge d’Ytrió.
Es pot demanar en canalització la imatge personalitzada per a una persona, per a un projecte, per a un espai...

Les plataformes vibracionals són sintonitzadores de Llum. La imatge realitzada sobre tela en suport de tablet s’acompanya d’un llibret explicatiu i del seu medalló. Un s’hi pot posar dempeus o assegut, uns minuts visualitzant que s’omple de la vibració de la imatge.
Propostes de pràctiques a fer:
Meditar en silenci, llegint algun fragment o escoltant una gravació d'informació canalitzada que permeti acceptar i comprendre tot el que vivim.
Equilibrar el cos físic per retrobar l’equilibri dinàmic i afavorir l’energia de benestar.
Calmar la ment a través de la respiració. Cal equilibrar el temps d’inspiració i d’exhalació ja que respirar des d’aquesta harmonia, connecta els dos hemisferis cerebrals.
Sentir l’emoció. Reviure l’emoció o emocions que ens tenen presoners i ens dificulten viure en l’Ara.
Aquest treballs i tots els que us pugueu imaginar (imaginació al poder) permeten alliberar els entrebancs que dificulten retrobar-se amb el Ser.

Els medallons “fornejats” treballen diferents vibracions. Són rodons, de fusta natural i la imatge és impresa en paper i envernissada.
En diem fornejats perquè passen un temps en l’espai de meditació i es carreguen energèticament.
Uns exemples de treballs serien: potenciar la creativitat en la nostra vida, en la nostra feina, en nosaltres mateixos; facilitar la connexió amb el nostre Ser, amb l’Univers; harmonitzar els nostres diferents cossos; equilibrar les nostres emocions…

Aquest passatemps està fet de manera artesana, confeccionant la bossa, imprimint les imatges en paper autoadhesiu sobre el cartró ploma, tallant i envernissant cada una de les peces a mà. Aquest passatemps permet fer:
La tríΔda, un treball d’atenció visual i desenvolupament de la memòria de cada participant.
Sincronització de la tríΔda, ja que cada imatge es defineix amb una paraula i se li dóna un sentit més transcendent, podem fer un treball interior, personal o amb grup.
Lectura de La tríΔda com a oracle, si es vol es poden treure a l’atzar 3 peces de la bossa on guardem Les TríΔdes i construir una frase coherent que ens fa conscients del treball que fem en el moment present.

Textos

Els textos transmeten informació d’altres llocs de l’Univers, que en aquests moments, ha de materialitzar-se i moure’s, aquí, a la Terra, per facilitar el procés evolutiu en el qual estem tots immersos. Tenen com a objectiu facilitar el canvi cap a una nova manera de comprendre la Vida i manifestar el Ser que tots acollim dins nostre. Així, amb la seva lectura diària, podem mantenir-nos en una vibració més harmònica amb la vibració de l’Univers.

El llibre fa una escolta silenciosa de les necessitats del lector presentant-li un text concret.
Si l'obre a l’atzar o si es formula una pregunta mentre el té a les mans, pot trobar una resposta en el text que se li mostra o descobrir la màgia del missatge en quant a la sincronia.
És just, l’adequat per al moment i, l’identifica plenament connectat a l’experiència que viu.

Són un suplement vital.
Es proposa un treball a fer en el que, amb un temps mínim de pràctica de 40 dies, s’aconsegueix estar més atent a l’Ara i copsar millor els missatges que es reben cada dia.
Es poden demanar, si és el cas, CΔpsules específiques per fer un treball personal sobre la confiança, l'autoestima… o bé en un àmbit concret com pot ser el d'hàbits de vida, el consum responsable… Hi ha la possibilitat d'adquirir un pot amb 360 CΔpsules, una per a cada dia de l'any.

Estàn farcits de suggeriments per despertar el sentir.
Per compartir a la sobretaula, mentre prenem una bona infusió, els dies que ens retrobem amb familiars, companys i amics.
Un “Canaló”, ens pot propiciar una bona conversa, motivar-nos a portar a la pràctica el que moltes vegades sentim però no acabem fent, inspirar-nos algun propòsit nou o, fins i tot, empenya’ns a superar aquell repte que fa temps que tenim present.
Cada “canaló” està farcit amb una canalització respecte a la matèria que tracta i també, amb una proposta pràctica per experimentar en nosaltres aquesta matèria.

Per compartir i temptar a la sort! Sempre és temps de compartir. Tots estem predisposats a escoltar, a donar i rebre… Tenim el Cor més tendre i això és bo. Aquesta olleta, com l’olla del bon brou, calent i gustós convida a asseure’s al voltant de la taula i descobrir quin missatge hi ha per cadascun o quin regal tinc la sort de poder recollir.

Roses realitzades sobre paper amb un missatge canalitzat.
Roses que representen els colors de la Llum.
Delicades roses fetes amb molt d’Amor.
Vine a escollir la teva i descobreix quin missatge té.

Et presentem la nova co-creació per al 2019:

En el Kalendari, el pas del temps no se’ns mostra com a lineal o cronològic, i això ens pot crear rebuig en un primer moment, perquè no encaixa amb el patró del temps que tenim en la nostra ment conscient. Ens demana un esforç per acceptar aquest nou patró. Aquest temps s’anomena kairós i fa referència al moment oportú. És un concepte que posa èmfasi en la qualitat i no en la quantitat de temps. En l’àmbit de l’art, és el temps d’inspiració; en les celebracions, és el temps de joia; en l’esport és el temps que és clau per l’èxit...Sentir kairós, dins d’un mateix, significa experimentar la plenitud i sincronitzar la tríada.

Per facilitar aquest sentir kairós, la canalització sobre el Sol, la Lluna i la Terra, a peu de pàgina de cada mes.

Tenim l’espai de les CO-CREACIONS obert de manera permanent al Consultori i, si és el cas, qualsevol cosa que vulgueu es pot enviar per correu ordinari, com a paquet postal. Per fer comanda podeu adreçar-vos a través del formulari de contacte o directament amb les dades de contacte que figuren a peu de pàgina.

T’interessa continuar descobrint més coses?