Canalització El cor i el sentir

Canalització El cor i el sentir

El nostre cor físic està ubicat en un espai concret del nostre cos físic, més el nostre cor energètic sempre es desplaça cap a on s’activa el nostre sentir. Pot desplaçar-se al baix ventre, al cap, a cadascuna de les extremitats … a qualsevol part del cos físic perquè va com hem dit cap a on el nostre sentir és present. Així doncs, quan de vegades es bloqueja l’energia i estimula el nostre sentir, allà va el nostre cor per poder moure aquesta energia. Si l’energia exerceix pressió en el nostre cap, el nostre cor va cap el nostre cap, per poder expandir aquesta energia i així, amb multitud de sensacions que cadascú ja coneix. Més, encara no hem après que el cor pot exercir aquests canvis. De vegades simplement està present i nosaltres no sabem com deixar que el nostre cor treballi, ens harmonitzi i ens equilibri.

Estem en un temps en què anem a aprendre noves pràctiques, nous coneixements i el nostre propi cos físic serà l’element en el qual puguem practicar. Així doncs, davant de qualsevol estímul, deixem que el nostre cor l’abasti i amb plena confiança, deixem que actuï sense intervenció.

El cor és energèticament poderós, ple d’energia amorosa especialment d’Amor incondicional que és la que tot ho transforma. Ens hem de deixar penetrar per aquesta energia en aquests temps i experimentar quin és el nostre sentir.

Hem entrat en un període de gràcia en què ja no hi ha condicionants, només resistències que creem nosaltres mateixos. Excuses, de vegades, per no avançar al ritme adequat. Se’ns ha deslligat de tot el passat, som doncs Sers plenament lliures, dediquem la nostra energia, a hores d’ara, per prendre consciència d’aquest regal que se’ns ha fet, que se’ns fa i que se’ns farà. Permetem, gràcies a aquesta presa de consciència que la nostra ment es subtilitzi, s’il·lumini, s’expandeixi més enllà dels límits coneguts i permetem, també, al nostre instint que confiï plenament en la vida, comprenent que no hi ha res pel què lluitar ni res del què fugir. Simplement estiguem presents. Que la presència es manifesti en nosaltres i des d’aquesta presència plena, reconeguem-nos com el que veritablement som: Sers il·limitats, Sers eterns, Sers amorosos amb coneixement i poder.

Aquest temps de trànsit és necessari perquè cada vegada, més Sers humans prenguin consciència i presència respecte al que veritablement són i sigui possible aquest canvi tan profund. De moment mantinguem-nos nosaltres en aquesta presència plena, sempre que ens sigui possible. Cada vegada amb més freqüència, cada vegada perdurant més en el temps i ens facilitarà la confiança plena en la pròpia vida, vida eterna i a el mateix temps canviant.

Incorporem aquesta nova energia que ens arriba a través de la respiració, a través dels nostres ulls, mitjançant la nostra pell i integrem-la en nosaltres. Integrar vol dir fusionar. Fusionem-nos en aquesta nova energia sent una sola energia i així, units tots en aquesta única energia, enviem a la Humanitat aquesta sensació de confiança plena, aquest sentiment d’Amor incondicional, perquè qualsevol cosa que neix en nosaltres és en benefici de tota la Humanitat. Que aquest moviment d’expansió i contracció ho abasti tot.

amb AMOR i LLUM-17-09-2020

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta