Canalització Continuar el camí

Canalització Continuar el camí

Som al merescut descans del nostre camí facilitant el no fer, poder estar més tranquils perquè tota la profunda transformació que s’està donant en nosaltres, en tots els nostres aspectes sigui més fàcil.

S’està reorganitzant tot el nostre cos. Tots els nostres cossos, totes les nostres cèl·lules, tota la nostra energia, totes les nostres partícules perquè estan canviant la seva vibració, la seva pulsió. És un procés que hem de permetre que es realitzi amb tota llibertat, amb tota normalitat sense massa intervenció, perquè aquesta vibració, aquesta nova pulsió, és la més harmònica amb els nous temps.

Canviaran les nostres necessitats, les nostres necessitats físiques. Potser sentirem més necessitat de descans. Canviaran, també, els nostres pensaments, la nostra ment ha d’organitzar-se de nou per estar en harmonia amb la nova vida. També canviaran les nostres emocions, harmonitzant-les en relació als nous temps i si permetem aquesta transformació nostre, el Ser més fàcilment es manifestarà en aquesta experiència aquí a la Terra.

Encara que serem diferents, ens reconeixerem. No hem de tenir por de deixar de ser, simplement serem. Per facilitar tot aquest procés que serà llarg i necessitarà de la nostra paciència, proporcionem-nos tot allò que facilita aquest canvi. Descansem en major mesura sempre que ho sentim, sigui o no temps de descans, de vegades és necessari desconnectar perquè aquests canvis siguin més fàcils i puguin gestionar-se millor.

Proporcionem a la nostra ment tota aquella informació que la pugui fer molt més subtil. Llegim poesia, escoltem música. Llegim tot allò que pugui contribuir a comprendre millor aquesta transformació i aquest moment que estem vivint. Incorporem, també, informació que ens permeti conèixer millor tot el nostre entorn, les plantes de la natura, els animals que conviuen amb nosaltres, els paisatges, les muntanyes, els rius… incorporem informació d’on estem assentats perquè tot això contribueix a arrelar-nos.

A les nostres emocions permetem-les-hi ampliar el ventall, obrim-nos a més emocions, especialment a l’emoció que ens connecta amb tota la creació, de cor a cor, encara que no tinguem paraules per definir-la. Sentim l’emoció en tot el nostre cos, en tota la nostra energia, en tot el nostre Ser i així ampliant el nostre ventall de possibilitats, anem creixent i ens anem desenvolupant cap a la nova vida, cap al nou Ser.

Estàvem en temps d’hivernar i l’arribada de la primavera ens ha despertat en un entorn nou, un paisatge diferent. Ha despertat aspectes en nosaltres que encara estaven adormits. Mostrem-nos com els nens, encuriosits, atrevim-nos a anar més enllà dels nostres límits i així, anirem descobrint el camí, perquè la crida és per a tots i tots podem seguir aquest camí nou.

Amb aquesta predisposició, amb noves forces, més il·lusió, alegria, entusiasme i confiança, respirem per incorporar aquesta nova energia. Energia que anem incorporant cada nou dia de forma homeopàtica per poder transformar tot el que cal transformar.

No tinguem pressa, la transformació perdurarà encara un temps. És necessari perquè la major part dels Sers humans puguin transitar per aquest nou camí. Estiguem atents a tots els canvis en forma de sensacions que anem adquirint i expressem aquestes sensacions escrivint, pintant, modelant, creant perquè tot quedi plasmat en la matèria.

Si tenim necessitat, cantem. Si així ho sentim, dansem o si el moment és per guardar silenci, fem silenci. Obrim i tanquem els ulls tantes vegades com sigui necessari per veure la diferència en el paisatge que ens envolta. Avui és diferent. Obrim bé les orelles als sons. Avui s’incorporen sons nous, si ens costa descobrir-los siguem constants en aquestes pràctiques, pràctiques subtils a les quals no estem acostumats.

Sentim-nos nosaltres mateixos diferents d’ahir. Nous avui, en el nostre cos físic, la nostra ment i les nostres emocions, que incorporen molta més Llum, molt més Amor. Sentim-nos agraïts per tot el que rebem. No oblidem agrair. Estem compartint aquesta transformació amb l’Univers i amb tots. Tot el creat està en una gran transformació per iniciar aquest nou camí, en una nova vibració i tot, si permetem aquesta transformació en nosaltres i en tota la creació, serà en benefici de tots.

amb AMOR i LLUM – 09-04-2020

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator

Deixeu una resposta