MEDITACIÓ MENSUAL A LA GARRIGA

MEDITACIÓ MENSUAL A LA GARRIGA

Data
20 / 05 / 2022
Hora
7:30 pm - 9:30 pm

Localització
La Garriga

Categories


En aquest període de gener a juliol, meditarem en relació als set principis enunciats en “El Kybalió”. Sentim la necessitat de conèixer aquests principis que ajuden a entendre i comprendre el funcionament de la vida. Especialment ara, que se’ns facilita un canvi de mentalitat, obrint-nos a una nova percepció de la realitat que ens envolta i amb la que interaccionem. Fer-ho de des d’una comprensió més gran ens ajudarà a cadascun individualment i, també, com a humanitat.

Les meditacions començaran a les 19:30h.

L’aportació és voluntària, per respectar la llibertat de cadascun, coneixent que en l’Univers tot es mou des del donar i rebre, just.

Us esperem sempre que us vingui de gust compartir l’experiència i us agraírem que ens aviseu amb antelació.

Breu extracte de la meditació sobre el quart principi. El Principi de Polaritat: “Tot és doble, tot té dos pols; tot, el parell d’oposats: els semblants i els antagònics són el mateix; els oposats són idèntics en naturalesa, però diferents en grau; els extrems es toquen; totes les veritats són mitges veritats, totes les paradoxes es poden reconciliar.” :

“Hem d’aprendre que som nosaltres els qui decidim en quin punt de la mesura, en quin gradient, volem estar. El moviment és vida i, la vida és en nosaltres, així exercim el nostre poder, el poder de la vida per canviar tot el que no ens beneficii, tot el que no ens sani, tot el que ens desequilibri i ens inarmonitzi.”

Tornar a la llista de les activitats.

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator