MEDITACIÓ MATUTINA

MEDITACIÓ MATUTINA

Data
26 / 01 / 2021
Hora
7:30 am - 8:30 am

Localització
Consultori 2a planta, Local 11

Categories


Les meditacions grupals ens permeten trobar moments de silenci, calma i reflexió. Gràcies a la respiració conscient i adoptar una actitud activa, aconseguim despertar el sentir que ens fa experimentar la unió que hi ha en tots i en tot. Això ens comunica Pau. Incorporarem a les meditacions, a més de la pràctica dels mudres, tècniques de respiració, per potenciar el benestar.

L’aportació és voluntària, per respectar la llibertat de cadascun, coneixent que en l’Univers tot es mou des del donar i rebre, just.

Us esperem sempre que us vingui de gust compartir l’experiència i us agraírem que ens aviseu amb antelació.

Les meditacions començaran puntualment.

Breu extracte de meditació sobre “No hi ha cap vida sense Llum”:

“No hi ha cap vida sense Llum si es viu des de l’Amor. Així per molt dolorosa que sigui una experiència si és compresa i acceptada, sempre apareix un fanalet de Llum que il·lumina a aquest Ser.

Només els que viuen en el desamor estan en l’absoluta foscor i només es pot sortir d’ella per voluntat pròpia. En el moment en què un decideix canviar l’experiència de desamor per l’Amor, apareix el fanalet i així un pot canviar, transformar la seva existència. Hi ha moltíssims exemples en la vida diària i tots tenen aquest fonament.”

Tornar a la llista de les activitats.

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator