MEDITACIÓ MATUTINA

MEDITACIÓ MATUTINA

Data
14 / 06 / 2022
Hora
7:30 am - 8:30 am

Localització
Consultori 2a planta, Local 11

Categories


Meditar és dedicar-te temps per sentir i des d’aquest sentir saber ser i estar. Adquirir l’hàbit de la meditació, a vegades costa, si es fa sol. Les meditacions grupals ens faciliten trobar aquest temps i compartir moments on la connexió amb el Tot és més present, aportant-nos la dosi de confiança necessària per gaudir d’aquesta experiència.

Eines com la respiració, la visualització, la pràctica dels mudres … ens ajuden a despertar aquest sentir.

L’aportació és voluntària, per respectar la llibertat de cadascun, coneixent que en l’Univers tot es mou des del donar i rebre, just.

Us esperem sempre que us vingui de gust compartir l’experiència i us agraírem que ens aviseu amb antelació.

Les meditacions començaran puntualment.

Breu extracte de meditació sobre “No hi ha cap vida sense Llum”:

“No hi ha cap vida sense Llum si es viu des de l’Amor. Així per molt dolorosa que sigui una experiència si és compresa i acceptada, sempre apareix un fanalet de Llum que il·lumina a aquest Ser.

Només els que viuen en el desamor estan en l’absoluta foscor i només es pot sortir d’ella per voluntat pròpia. En el moment en què un decideix canviar l’experiència de desamor per l’Amor, apareix el fanalet i així un pot canviar, transformar la seva existència. Hi ha moltíssims exemples en la vida diària i tots tenen aquest fonament.”

Tornar a la llista de les activitats.

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator