MEDITACIÓ ESPECIAL SOLSTICI

MEDITACIÓ ESPECIAL SOLSTICI

Data
21 / 06 / 2021
Hora
7:00 pm - 8:30 pm

Localització
Consultori 2a planta, Local 11

Categories


Aquest mes aprofitem la data tan assenyalada per fer una meditació de Solstici d’estiu.

En moltes cultures i tradicions es festeja aquesta data en què l’energia està en el punt més alt, des del qual comença el seu moviment descendent, fins al 21 de desembre.

Serà el dia 21 de juny a les 19:30h, a l’exterior, si el temps ho permet.

L’energia ens convida a fer cap a l’exterior. Podem carregar les nostres bateries d’energia solar per al període de tardor i hivern. És el moment de l’abundància, l’expressió de la creativitat i, també, l’alegria. Tot ens convida a moure’ns, cantar, dansar i connectar amb la natura. L’aigua i el Sol ens faciliten el creixement i, en conseqüència, el canvi de consciència entrant, amb força i de ple, en aquest canvi tan esperat.

L’aportació és voluntària, per respectar la llibertat de cadascun, coneixent que en l’Univers tot es mou des del donar i rebre, just.

Us esperem sempre que us vingui de gust compartir l’experiència i us agraírem que ens aviseu amb antelació.

Les meditacions començaran puntualment.

Breu extracte de meditació sobre “Iniciació”:

“Una iniciació és només la inscripció a una caminada, per poder situar-nos en la línia de sortida, amb tot el necessari per transitar per altes muntanyes, valls i planes. Tot està en vosaltres i només de vosaltres depèn que el camí, es faci més o menys ràpid, més o menys conscient, més o menys màgic. Se us ha connectat a diferents xarxes universals i podeu aprofitar l’energia que per elles circula pels vostres propòsits, els vostres treballs, els vostres desitjos.”

Tornar a la llista de les activitats.

Quant a l'autor

Natxi - Joan administrator