CO-CREACIONS

 

Tenim l’espai de les CO-CREACIONS obert de manera permanent al Consultori i, si és el cas, qualsevol cosa que vulgueu es pot enviar per correu ordinari, com a paquet postal. Per fer comanda podeu adreçar-vos a Natxi i Joan, amb les dades de contacte que figuren a peu de pàgina.

Fruït de la connexió establerta amb l’Univers en moments de meditació, hem desenvolupat tot un material que contribueix a facilitar la manifestació del Ser en les accions del dia a dia. Agraïm a l’Univers la seva confiança i us mostrem tot lo co-creat amb la informació que rebem.

IMATGES VIBRACIONALS (més informació)

Imatges personalitzades

imatges_fer_2-225x300Les imatges vibracionals són la materialització d’energies de l’Univers que en aquests moments es necessiten a la Terra per ajudar en el procés evolutiu en el que estem tots convidats. Conformen un nou llenguatge ja que totes tenen un significat concret. L’anomenem llenguatge d’Ytrió.

Pràcticament totes les imatges es creen en moments de treball interior, en el “no fer”, i prenen forma en moments tranquils, estant en el present. Així, conscientment, es pot escoltar el seu so i veure el seu color més transparent. Cada forma ha de tenir la mesura exacte, anomenada proporció divina prenent com a patró el número d’or (nombre àuric o fi=1,6180339…cm), i cada pinzellada porta la quantitat de color que cal. Davant del paper en blanc i partint del punt central es crea una esfera en l’espai, un cercle en el pla, on l’energia es materialitza. Usem paper fet a mà o llenç i tinta xinesa. Es pot demanar la imatge personalitzada per a una persona o per a un espai.

llenc_4

 

llenc_100_1

Les TríΔdes, més que un passatemps

Aquest passatemps està fet de manera artesana, confeccionant la bossa, imprimint les imatges en paper autoadhesiu sobre el cartró ploma, tallant i vernissant cada una de les peces a mà.  Aquest passatemps permet fer:

– La tríΔda, un treball d’atenció visual i desenvolupament de la memòria de cada participant.

– Sincronització de la tríΔda, ja que cada imatge es defineix amb una paraula i se li dóna un sentit més transcendent, podem fer un treball interior, personal o amb grup, amb cadascuna de les tríades.

– Lectura de La tríΔda com a oracle, si es vol es poden treure a l’atzar 3 peces de la bossa on guardem Les TríΔdes i mirant, en el llibret que les acompanya, la vibració que representen construir una frase coherent que ens fa conscients del treball que fem en el nostre dia a dia, en el moment present.

Els medallons “fornejats” per treballar diferents vibracions. Són medallons de fusta natural que tenen la proporció divina i la imatge és impresa en paper i vernissada. En diem “fornejades” perquè passen un temps en l’espai de meditació i es carreguen energèticament.

Uns exemples de treballs serien: potenciar la creativitat en la nostra vida, en la nostra feina, en nosaltres mateixos; facilitar la connexió amb el nostre Ser, amb l’Univers; harmonitzar els nostres diferents cossos; equilibrar les nostres emocions…

LLIBRES AUTOEDITATS (més informació)

Els llibres transmeten informació d’altres llocs de l’Univers, que en aquests moments, ha de materialitzar-se i moure’s, aquí, a la Terra, per facilitar el procés evolutiu en el qual estem tots immersos.

Tenen com a objectiu facilitar el canvi cap a una nova manera de comprendre la Vida i manifestar el Ser que tots acollim dins nostre. Així, amb la seva lectura diària, podem mantenir-nos en una vibració més harmònica amb la vibració de l’Univers.

Són llibres que fan una escolta silenciosa de les necessitats del lector presentat-li un text concret, si els obre a l’atzar o si es formula una pregunta mentre els té a les mans, pot trobar una resposta en el text que se li mostra.

2017

NOVETAT

silencio

Silencio. Empieza la INICIACIÓN (Audio-llibre)

2016

portada

Desde, para y con la MAGIA (YTRIONTEÉ)

2015llibret_15

Desde, para y con la LUZ (NASHINASHITEÉ)

2014

portada_kirkitee-150x150

Desde, para y con el CORAZÓN (KIRKITEÉ)

portada_llibret-150x150

Pequeños Relatos para Grandes Niños (Las 5 vocales, los 7 sonidos, las 9 cajitas, los 11 nudos y los 13 pasos)

2012

El librito de la vida después de la Muerte (este gran paraíso)

El llibret de la vida després de la Mort (aquest gran paradís)

El librito de la vida en la nueva Tierra (ese gran paraíso)

El llibret de la vida a la nova Terra (aqueix gran paradís)

El librito de la vida más allá del Universo (aquel gran paraíso)

El llibret de la vida més enllà de l’Univers (aquell gran paradís)

 


CΔPSULES D’AMOR I LLUM (més informació)

Les CΔpsules d’Amor i Llum, suplement vital. És una proposta de treball interior en el que, amb un temps mínim de pràctica de 40 dies, s’aconsegueix estar més en l’Ara i adonar-se millor dels missatges que rebem cada dia.

Es poden fer cΔpsules específiques per fer un treball personal (confiança, autoestima…) o bé en un àmbit concret de la vida (hàbits de vida, consum responsable…).

Les CΔpsules d’Amor i Llum, suplement vital, per a 360 dies.